Chcel by som absolvovat tohtorocnu akciu http://www.sellarondabikeday.com/bike2010_eng.htm ale neoplati sa tam ist taku dialku iba na jeden den. Viem ze je tam vela moznosti na biky, ale chcel by som od vas nieco konkretne, nejaku peknu, zaujimavu trasu. Popripade nieco cestou, napr. zastavit sa na pol ceste niekde v Rakusku, urobit vyjazd, prespat a ist dalej do ITA.
Dik
jasné, však si môžeš dať aj komplet po teréne ale Dantercepies bude bolieť, podobne aj stupák pod Porta Vescovo a rovnako tak aj zvážnica na Passo Sella samotná Sella Ronda po ceste je brnkačka
No pozeram aktualne GPX Hero maratonu (priloha) a tam je teda tiez statocne asfaltu. Ono zas uplne som sa mu vyhnut neplanoval, takze budem operativne upravovat trasu podla okolnosti. Snad aspon na odbockach z asfaltu budu tie sipky znaciace MTB okruh.
no tak kedysi ta kratka sla aj na ten singlac na Pordoi...ale vsetky tie stupania su slusny zahul...tlaceniu po sotoline sa nevyhnes preto je ta cesta zabavnejsia hlavne v tej mase ludi
No ak su v terene take stojky, ze treba tlacit, tak potom asi nema vyznam zliezat z asfaltu. Chcem sa vozit, nie drat tretry. A hlavne musim brat ohlad na dalsich. Ktorym smerom je to rozumnejsie - v smere hodinovych ruciciek, abo proti? Chcel by som start z Arabby, tak mi to vychadza, ze asi proti a nakoniec sa do Arabby uz len spustit z Passo Pordoi. Ale ak su stupania opacnym smerom miernejsie, tak to pokojne otocim, nech to nemam vecer na tanieri.
z Arabby na Pordoi...tak su aj vykopane tie traily...opacne nie je nic zaujimave...ale musis brat do uvahy aj to, ze zozjazdujes do Selvy Valgardena z P.Sella, tak tam to bude najdlhsi vyslap...ale stale kopa cyklistov s ktorymi sa povezies...
My tam nebudeme v case tej ofiko akcie. Tych 15+ tisic ludi nech sa tam mota pokope, ja radsej pokojnejsi termin. Len zistujem trasy. Este je cas, ale chcem sa zorientovat. Je toho velmi vela, tak treba spravne vybrat.
Mam na tuto akciu super spomienku. Vela ludi vsade, co vobec nemusim, ale ziadny problem najst si miesto ci smerom hore alebo dole. A to prostredie je top.
Podobne, spred roka, super zazitok. Dobrých ľudí sa veľa zmestí
V iné dni sa tam môžu premávať 'pretekari' na sportiakoch a jogurtomotorkach. I ked by jazdili slusne a ohladuplne, uz len ten rev motorov je vyrušujúci, v takomto prostredí - jediná vyhoda, ze o nich vieš dostatocne vopred...
Ja som túto akciu vôbec nepoznal.
V sobotu sme sa vracali domov z Dolomitov a oproti nám sa valilo obrovské množstvo cyklistov. Neskutočné počty. Teraz už chápem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked chcem MTB verziu, je moznost ist nejakymi chodnikmi popri? Napr. po znackach Sella Ronda Hero maratonu?
V iné dni sa tam môžu premávať 'pretekari' na sportiakoch a jogurtomotorkach. I ked by jazdili slusne a ohladuplne, uz len ten rev motorov je vyrušujúci, v takomto prostredí - jediná vyhoda, ze o nich vieš dostatocne vopred...
V sobotu sme sa vracali domov z Dolomitov a oproti nám sa valilo obrovské množstvo cyklistov. Neskutočné počty. Teraz už chápem