Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Rick XC Speedgrip nahodene. Isli nahodit lahko, skoro bez montpak a nafukat bez boostra. V porovnani so Specialiazed Flexlite je to poctivy kus gumy.
Konstrukcia je velmi pruzna a aj guma samotna je velmi makka. Na noc som nechal nafukane na 3 bary, na druhy den mali 58,5mm na 29mm Roval rafikoch. Ale su pomerne vysoke.
V porovnani so specialized urcite pohodlnejsie a lepsie zehlia teren. Na korenoch a kamenoch vobec neuskakuju. Od oka ked pozriem watty a casy na segmentoch, tak vyzeraju rychle ale to by som musel v jeden den testovat aby to bolo objektivne.
Este mam na nich malo najazdene aby som posudil grip/vlastnosti ale zatial vsade podrzali dobre.

Ale pozeram predpoved a neviem ci nebudem musiet na Stupavsky nahodit dopredu nieco agresivnejsie, pri tom kolko ma toho naprsat 🙈

Prílohy:

IMG_7282.jpeg
IMG_7282.jpeg 305.48 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

IMG_7269.jpeg
IMG_7269.jpeg 356.06 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.09.2025 - 11:35:47
02
Odstran koordinaty, nepotrebujeme vedieť kde byvas
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 13:01:17
00
Zdravím bikeri ✌️ keďže jeseň - zima začína… nejaké pneu by sa zišli do náhrady … pozerám po Schwalbe Advancer Hybrit, čítal som špecifikáciu na aký terén sú určené … aj ,, blato “ ale bloky sú nahusto… ako sa to bude čistiť prípadne niekto skúsenosť ?
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 21:39:45
00
To su plaste z povedzme "nizsej kategorie".. ak chces nieco od schwalbe, tak na jesen/zimu by som byt tebou bral nobby nic alebo hans dampf
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 11:24:35
03
DanoL91 túto verziu som mal pred cca 3rokmi, nemyslel som tým, že chcem ísť do nižšej kategórie ale páči sa mi tpi u toho plášťa s tým, že by to bolo jazdené v zime… - pevnejšia zmes… a skúsiť aj model ktorý nie je tak rozšírený …
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 21:09:11
00
YTrider bude to tvrda zmes ktora sice dlho vydrzi ale bude zle drzat, pomaly odvalovat a bude tazka. A ani dezen toho plasta nevyzera ze by sa dobre samocisti od blata…
A na zimu by si preco chcel tvrdsiu zmes? V zime praveze lepsie makka, lebo teplotou aj tak stvrdne.
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 22:10:48
00
lubo_j písal som v prvom že ten dezén či má niekto s ním skúsenosť ,, čistenie “ to zimné kombo Ardent- Ikon mne sa nejak nepáči … mal som kombo od Schwalbe Nobby - Hans … Nobby na mňa na prednom je už dezén moc … preto som sa po niečom rozhliadol
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 22:42:57
00
Dezen ma ovela nizsi volyv na valivy odpor ako zmes a konstrukcia. Napr rozdiel medzi Vittoria Barzo a Peyotte nameral tento typek 1W.

https://www.instagram.com/p/DORHBU3DXKD/?img_index=2&igsh=MXJyaWFhYWN4MWVhOQ==

Ak mas Nobby Nic napr. SuperGround tak bude na 100% rychlejsi ako nejaky droteny plast.
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 23:05:09
00
Myslel som tým, Nobby má bočné stuple až moc pre mňa … keď že som ho jazdil v zime neletím takou rýchlosťou v zákrutách, žeby som ich potreboval, tým aj túj jeho váhu pri 2.4 šírke… preto som hľadal niečo do mokra na blato do zimy ale miernejší dezén nie až také ,, traktory “
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 23:46:15
00
Kup wolpack, lahky, dobre sa odvaluje aj samocistí : :)
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 06:14:02
00
arrow_leftlibizaho napísal:

Čakal som že názov tohto plášťa budem čítať hneď ako prvé odporúčanie
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 07:36:28
00
arrow_leftYTrider napísal:
Myslel som tým, Nobby má bočné stuple až moc pre mňa … keď že som ho jazdil v zime neletím takou rýchlosťou v zákrutách, žeby som ich potreboval, tým aj túj jeho váhu pri 2.4 šírke… preto som hľadal niečo do mokra na blato do zimy ale miernejší dezén nie až také ,, traktory “
.

Aký terén jazdis?

Spomínané combo od Schwalbe je super. Práve do mokrých blatistých podmienok, alebo snehu potrebuješ stople aby malo čo zaberať. Lebo bez toho sa moc nepohnes.

A ten dezén advance hybrid keď sa raz zanesie blatom ani Boh ho nevycisti

Ja mám na zimu WTB Trail BOSS 2,4 FAST ROLLING a dopredu WTB VIGILANTE 2,5 High Grip. Trojita zmes a plná ochrana bočnic.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 07:43:26
00
Hentoho Hybrida by som v zime, blate, ani mokrej tráve nechcel. Vsak som to ma suvislu stredovu liniu a bude sa na nom smykat hore kopcom a dole to nebude brzdit. A pri 29x2,35 ma hmotnost 1160g, Nobby Nic 2,4 je oproti nemu pierko.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 08:33:07
00
arrow_leftlubo_j napísal:
Dezen ma ovela nizsi volyv na valivy odpor ako zmes a konstrukcia. Napr rozdiel medzi Vittoria Barzo a Peyotte nameral tento typek 1W.

https://www.instagram.com/p/DORHBU3DXKD/?img_index=2&igsh=MXJyaWFhYWN4MWVhOQ==

Ak mas Nobby Nic napr. SuperGround tak bude na 100% rychlejsi ako nejaky droteny plast.

Ked porovnam Nobby Nic SuperGround (2.4") s drotenymi Schwalbe SmartSam (2,25") , ktore som jazdil predtym, na asfalte je Sam tichsi a mierne rychlejsi. V terene, Nobby Nic lepsie drzali a tym som citil istotu ked som chcel ist rychlejsie.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 09:10:39
00
arrow_leftlibizaho napísal:

Diky, tento som ešte nemal, máš s ním ty skúsenosť ?
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 10:16:11
00
keyboard_arrow_up