Veď jasné ,že by to malo byť rovnaké a ten čas tam je absolútne nepodstatný. Problém je, že napríklad moja 540 má určenie sklonu ako keby tie dáta šli cez server a najskôr boli telegrafované z observačnej stanice na Aljaške. Ja som na vrchole kopca, kde už sa pomaly preklápam do klesania a tam mi vypíše 15%, ktoré boli 40 metrov nižšie. Nechápem to zariadenie. Ale počítať falošné skoky, keď fúka mierny protivietor to áno, to ide v sekunde a z ničoho nič Takže tu chceli asi deklarovať, že nové zariadenie už ukazuje sklon rýchlejšie. 👌
Nám nie...zariadeniu je to potrebné, aby vedelo správne určovať nastúpané metre. Ako rýchlosť v aute...tiež ma nezaujíma, ale viem akou rýchlosťou som sa kochal, keď to občas zahliadnem
No povedal by som to takto, zaujímalo by ma to tiež. Nerád by som, dal 400-500€ a prístroj by zjazde ukázal, že stúpanie už končí ?? a pri nejakej stojke, kde ma skoro vystrelo by zahlásila GPS že aktuálny sklon je -17 ????♂️? A údajne nastúpané vm by asi boli trochu skreslené ?? Potom už len, že načo taký prístroj vlastniť a používať. ?♂️?
no neviem veru - zbezne som preletel tu novu 850 a dalej to studovat ani nejdem. netusim na co by mi to bolo. zostava dufat ze dalsi explore si zachova jednoduchost a dotykovy MIP displej
Nie uplne. Rychlost, kadenciu ci vykon vies ovplyvnit. Sklon nie.
To však nemení nič na pôvodnej otázke "načo je potrebné ten sklon vedieť". Skúsim teda inak, načo potrebuješ poznať aktuálnu teplotu, alebo nadmorskú výšku? je to zbytočné políčko na displeji?
Je to proste informácia tak ako rýchlosť čas atď 🤷 a keď tam niekto chce mať ako rýchlo ho dobiehajú autá a sledovať každé jedno auto tak je to jeho vec...ja tam mám sklon 😋
Kto ma watmeter pochopi na co vediet sklon skuste ist 300w na rovine a 300 v 3-6-10% stupani a pochopite ako trenovat kde su vase slabe stranky kedy mozete dupnut a kedy uz ide tep do vysin lebo nie su waty ako waty.
Sem-tam sa objavi video ako ziletkar cumi dolu a potom narazi do odstaveneho auta na krajnici. Mozno je to pre nich, aby vobec vedeli, ze su na nejakom kopci, ked uz sa neobzeraju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.dcrainmaker.com/2025/09/garmin-edge-850-in-depth-review-brilliance.html
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
To je IMHO ako sa spýtať načo je komu pri jazde vedieť aktuálnu rýchlosť, kadenciu, výkon, ...
To však nemení nič na pôvodnej otázke "načo je potrebné ten sklon vedieť". Skúsim teda inak, načo potrebuješ poznať aktuálnu teplotu, alebo nadmorskú výšku? je to zbytočné políčko na displeji?