Hádam nezakladám duplicitnú tému. Budem mať nové kolesá a je v pláne prerábka na bezduše (aj teraz alebo až v lete). Na MTB to mám za tie roky zmáknute čo sa týka techniky, tmelov, plášťov. Ak máte nejaké skúsenosti a rady v čom si dať pozor alebo čo urobiť inak ako u MTB budem rád (páska, tmel, plášte). Možno aj pre ostatných
Ahojte, má niekto skúsenosť ako vyriešiť únik cez bočnicu ?
Kúpila nahodil som 2 bezdušové plášte S-Works Mondo 2BR.
V oboch sú rovnaké ventily Schwalbe, rovnaký tmel Cafelatex, rovnaký tlak.
Zadný bez problémov drží ale predný kontinuálne sfukuje - za dva dni zo 4,5 baru na takmer nulu.
Pod vodou som nakoniec zistil mikrobublinky cez bočnicu, na oboch stanách.
Riešil to niekto ? Čo s tým (okrem reklamácie s pochybným výsledkom) ?
Vďaka za pomoc.
Caffélatex doesn’t contain ammonia
v prvom rade tu je problem
syntetik latex sa vo vode rozmoci, a netuhne ked vyjde von. funguje len mechanicke upchavanie, ty potrebujes na mikro diery aj chemicke. kam sa dostane len tekutina.
na vysoke tlaky len latex s amoniakom. napr stans
Vďaka, skúsim ich nechať do rána naležato. Na MTB používam Cafatex bez problémov všetko drží. Pätky na cestných kolesách utesnil v pohode tiež, aj niple keď niekde cvrklo pod pásku. Mätie ma to že zadný plášť rovnaký problém nemá, ak by sfukovali oba, tak ok beriem že tmel má príliš hrubé zrno a neprejde. Uvidím čo mi povie servisák z Velosvetu, kde som gumy kupoval, vraj sa mi ozve.
Update : Nedalo mi a napísal som aj výrobcovi Cafelatexu do švajčiarska. Odpoveľ blesková, a v podstate odporúča to isté čo vravia chlapi vyššie :
I assume Caffélatex is well and active inside your tyres (no CO2 inflation... ).
Sometimes sidewall porosity is simply very high and the sealant has a hard time repairing all those small holes.
A common fix to seal "stubborn" sidewall porosities is the following:
- make sure the sealant inside the tyres is well spread by spinning the wheel for 30 seconds, holding it vertical;
- rotate the wheel 90° and make it spin horizontally for 30 seconds. Without changing its position, let it lay flat for some hours;
- after the time has passed, re-inflate the tyre (if needed) and repeat the process described above for the other side;
- if you see an improved pressure stability but tyres still loose air faster than you'd like, repeating the process will progressively increase air-tightness for the tyre.
Takže aj posvätenie výrobcu
Ešte drobnosť a prakticky samozrejmosť pri nových pri maximálnu príľnavosť tmelu - odmastiť zvnútra, aby sa odstránili výrobné oleje a čierny gumový prach. Isopropyl je ok, lepší je však čistič bŕzd (ja používam Wurth Rapid, je parádny)
No napr. pri Muc Off, ktoré sú na báze vody, je to štandard. Aby zalepil aj maličkú dierku, lebo kebyže je mastnota okolo nej, tak ju obíde. Klasika ako na hocičom mastnom.
peter120 Nechces... kym nedostanes defekt, potom uz chces. Minuly rok som to riesil. Na novom plasti, dierka pod milimeter a tmel si ani neskrtol. Na starom, kde uz tmel pekne chytal na vnutro plasta - bez problemu. Urcite odporucam nove plaste zvnutra odmastovat.
Ak tmel udrží tlak do 5 bar, tak si vysmátý a dojdeš domov, no problemo. Už ani nehovoriac o tom, že väčšina bezdušákov má max doporučený tlak 5 - 6 bar.
Defekty alebo hlbsie skrabance na plastoch po novom lepim pomocou Loctite 480. Je to taky gumou plneny kyanoakrylat. Pri nizkom tlaku, kedy nehrozi, aby vzduch vytlacit zaschnuty tmel, z vonku nanesiem na dieru a necham zaschnut. Po zaschnuti nafukam na pozadovany tlak. U mna na graveli max. 3 Bar - v zavislosti od terenu. Typicky ale menej. Ten Loctite na plasti vytvori taku tvrdu skrupinku, ktora pekne drzi. Zatial som s takto osetrenymi dierami jazdil cca 2 tyzdne, na gume to drzi pekne, neodlupuje sa to. Je to nova vec pre mna, takze testujem, ale vyzera to, ze by to mohla byt pekna nahrada za knoty ked tmel nedokaze zalepit male diery.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kúpila nahodil som 2 bezdušové plášte S-Works Mondo 2BR.
V oboch sú rovnaké ventily Schwalbe, rovnaký tmel Cafelatex, rovnaký tlak.
Zadný bez problémov drží ale predný kontinuálne sfukuje - za dva dni zo 4,5 baru na takmer nulu.
Pod vodou som nakoniec zistil mikrobublinky cez bočnicu, na oboch stanách.
Riešil to niekto ? Čo s tým (okrem reklamácie s pochybným výsledkom) ?
Vďaka za pomoc.
syntetik latex sa vo vode rozmoci, a netuhne ked vyjde von. funguje len mechanicke upchavanie, ty potrebujes na mikro diery aj chemicke. kam sa dostane len tekutina.
na vysoke tlaky len latex s amoniakom. napr stans
I assume Caffélatex is well and active inside your tyres (no CO2 inflation... ).
Sometimes sidewall porosity is simply very high and the sealant has a hard time repairing all those small holes.
A common fix to seal "stubborn" sidewall porosities is the following:
- make sure the sealant inside the tyres is well spread by spinning the wheel for 30 seconds, holding it vertical;
- rotate the wheel 90° and make it spin horizontally for 30 seconds. Without changing its position, let it lay flat for some hours;
- after the time has passed, re-inflate the tyre (if needed) and repeat the process described above for the other side;
- if you see an improved pressure stability but tyres still loose air faster than you'd like, repeating the process will progressively increase air-tightness for the tyre.
Ešte drobnosť a prakticky samozrejmosť pri nových pri maximálnu príľnavosť tmelu - odmastiť zvnútra, aby sa odstránili výrobné oleje a čierny gumový prach. Isopropyl je ok, lepší je však čistič bŕzd (ja používam Wurth Rapid, je parádny)
To je myslím všeobecne problém tmelov pri vyšších tlakoch, mne stans držal tak do 4,5 bar
Možno skúsiť toto
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/tmely-a-lepidla/joes-road-leader-sealant-bezdusovy-tmel-p111135.html
savings Joe's Road Leader Sealant bezdušový tmel
od 7,99 € savings
MOC 11,99 €<=28 nosia len dušiari.