to bolo ešte horšie a zatiaľ asi najhoršie čo som videl ale zase boli to začiatky integrácie bateriek do rámov, dá sa to chápať. táto Yamaha, no, mohli si na tom dať asi viac záležať. Teraz neviem presne, možno aj baterky nižšej kapacity sú kompatibilné s týcmto uchytením a ak potrebovali mať jednu dĺžku bateriek, museli ísť do šírky.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
To sú hrozne kombinacie, extra žravý motor + extra malá baterka. Na dnesne zvysene vykony motorov je 725baterka uplne minimum. Plesknut to na 600vku je uplna sprostost. Ved vacsie 630wh baterky boli OK v roku 2019. Vtedy wataz a Nm tych motorov bola omnoho nizsie ako dnes.
Tak zrejme sa uvažuje iné použitie toho bicykla ako, že sadneš, zvolíš boost a ideš necelú hodinu niekam. Zrejme si to vyžiadali ľudia čo si upravujú veľkosť prípomoci a často jazdia skôr ECO režim a snažia sa viac jazdiť za svoje. A v najhorších pasážach majú k dispozícii poriadnu silu. Teda 600Wh nemusí byť úplna tragédia.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Hej akoze na kazdy setup sa da najst niekto komu sa hodi. Ja na to pozeram takou hrubsou optikou kedy nemam rad slabé miesta na produkte. Ale pre niekoho to proste moze byt v pohode mat malu baterku.
Extra žravy motor ?Bosch je najlepší čo sa týka efektivity
Spytaj sa ludi co presli na 100Nm update bez toho aby si ich naviedol na odpoved co ti povedia. A teda nejde mi teraz o znacku motoru ako tak ale o uroven vykonu a rychlost spotreby ktoru mas hlavne danu maximalnou watazou a krutiakom. A dnes su tie motory uplne niekde inde ako kedysi ked 630wh baterky boli v pohode, lebo motory proste tolko nezrali. Dnes ti to novy motor vycucne ako citronadu v teply den ked chces ist plnu podporu. A ano da sa hovorit ze plnu podporu jazdit netreba atp, ved v pohode da sa jazdit aj za svoje alebo na eco, ale vacsina ludi chce ebike na to aby tahal. A bosh po update zerie citelne viac ako predtym. A to je samo o sebe tiez OK ak mas na to velku baterku. 800wh je dnes to co 630/725 kedysi. Ale 600? Keby sa znamy pyta o radu nedalo by mi to svedomie mi doporucit taku nalu kapacitu. Pod 800 dnes ani ranu. Zamna.
No ja jazdím malú baterku..nie úplne malú k motoru, ale motor nie je ani z tých nejako extra efektívnych. Teraz urobili upravenú verziu a je to o niečo lepšie, ale na booste by sa to dalo veľmi rýchlo vybiť, ale na nižších režimoch to má krásny dostup. Počítam, že 2500vm na tom dám na ECO. V strednom režime plus výjazdy boost to dá okolo 1800vm. Čo je na 580Wh batériu luxus. Podobne by som vedel jazdiť asi aj na tomto BoschCX so 600kou batériou. Nevidím žiadne slabé miesto na produkte ?
Sesulak tiež som sa naň díval a kým som si nevšimol ABS aj som chvíľu ľutoval že som si nepočkal. Už ste sa niekto s tým ABS previezli? Fest by ma zaujímali reálne skúsenosti ako to funguje. Lebo si pamätám ako som sa kedysi dávno díval na elektrické radenie že čo to je za blbosť a dnes úž by som bike bez toho nechcel
A inak Mikee máš pravdu...stiahol som som upgrade a tých 100nm som jazdil jeden výjazd a vrátil som výkon späť. Baterku to bralo o dosť viac a ten výkon mi prišiel až moc A to jazdím 95% na režim AUTO.
PeterECube nechcel by som to ani keby mi zaplatili video je spred dvoch rokov a asi sa to medzičasom vo vývoji posunulo, ale toto nepatrí na eMTB preboha. city, cargo stroje ok, ale na naše nie.
Ale pozor hento je stary system. Novy ABS Pro, co som tak prebehol YouTube a Reddit je uplne iny a ovela lepsie upraveny na offroad. V blatisto, listovom prudkom zjazde, pripadne na sotke v zakrute to moze byt celkom uzitocna vec.
PeterECube nechcel by som to ani keby mi zaplatili video je spred dvoch rokov a asi sa to medzičasom vo vývoji posunulo, ale toto nepatrí na eMTB preboha. city, cargo stroje ok, ale na naše nie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cube.eu/sk-sk/e-bikes/mountainbike/fullsuspension/ams-hybrid-177
Spytaj sa ludi co presli na 100Nm update bez toho aby si ich naviedol na odpoved co ti povedia. A teda nejde mi teraz o znacku motoru ako tak ale o uroven vykonu a rychlost spotreby ktoru mas hlavne danu maximalnou watazou a krutiakom. A dnes su tie motory uplne niekde inde ako kedysi ked 630wh baterky boli v pohode, lebo motory proste tolko nezrali. Dnes ti to novy motor vycucne ako citronadu v teply den ked chces ist plnu podporu. A ano da sa hovorit ze plnu podporu jazdit netreba atp, ved v pohode da sa jazdit aj za svoje alebo na eco, ale vacsina ludi chce ebike na to aby tahal. A bosh po update zerie citelne viac ako predtym. A to je samo o sebe tiez OK ak mas na to velku baterku. 800wh je dnes to co 630/725 kedysi. Ale 600? Keby sa znamy pyta o radu nedalo by mi to svedomie mi doporucit taku nalu kapacitu. Pod 800 dnes ani ranu. Zamna.
https://www.cube.eu/sk/cube-stereo-hybrid-one44-hpc-at-800-actionteam/102810
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Krásny ebajk
Unno Mith Pro S3
Motor DJI Avinox 1000W / 120Nm, 800Wh batéria Fox 38 Factory 170mm
Ohlins TTX22m.2 with 502lbs coil
SRAM X0 Eagle AXS T-Type
NEWMEN Phase 30 Carbon kolesá
SCHWALBE Magic Mary Gravity Pro Ultra Soft vpredu / Soft vzadu
Shimano Saint brzdy