[quote="@2133971"]Jonas bude hviezda iba pokiaľ bude mať výsledky a vyhrávať. Ak nebude vyhrávať tak pre sponzorov bude IMHO ako nevýrazná osobnosť nezaujímavý. Jeho marketingova hodnota je bude IMHO veľmi nízka.
Na 99% súhlasím, ale jednu podstatnú vec by som rozhodne doplnil. Prečo ,,on" nebude nikdy ani úspechmi a už vôbec nie marketingovo na úrovni Tadeja? Pretože jeho charizma je na 0 (slovom nulovej) hodnote. Jeho štýl pretekania bez emócií, drajvu, len tupo sa zavesiť za
koleso súpera a potom v poslednej kopcovitej etape 2km!!! pred cieľom získať aspoň tých pár žobráckych sekúnd, tak to ďakujem pekne. Jediné v čom sa zlepšil je teatrálnosť-to mu ide super, zakaždým keď ho berie kamera, ukazuje dookola tie trápne a infantilné gestá a úškľabky(použil by som iný výraz, ale to by mi asi zmazali konto

) to jeho trápnosť len znásobuje, je to len teátro, ktoré má nasilu presvedčiť a navodiť falošný dojem, že nie je robot s plechovým ksichtom. Neviem ktorý idiot mu poradil, aby sa hral na niekoho kým nie je a nikdy nebude. Charizma sa nedá umelo navodiť-buď ňou človek prirodzene disponuje, alebo ju nikdy mať nebude.