Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jaj to am ani nenapadlo, ze oni budu pretekat az poobede :D

Ale ina tema. Dnes som si bol prejst trat Stupavskeho podla aktualneho GPS a vsimol som si tam nejake zmeny, tak si len chcem overit ci to tak bude aj na pretekoch:
- z Prepadleho sa nejde skratkou cez Luku ale ide sa az dozadu a potom po turistickej znacke tou strmou stojkou hore; https://www.strava.com/activities/15731407098/segments/3399806307895146718
- zjazd na asfaltku do Lozorna sa nejde sotolinou cez vojensky obvod ale tym strmym zjazdom po zltej znacke. Nejak som sa tam ale nevedel priamo napojit na asflaltku lebo tam bola kopa narubanych stromov. Budem rad ak niekto poradi ze ako,
- zjazd do Borinky sa ide po zltej okolo Dracieho hradku a nie poza Volavec ako sa zvyklo chodit
- do ciela sa nejde tradicne zlabom ale odbaca sa az neskor cez to strme rubanisko

Viem, ze niektore z tychto zmien uz boli aj vlani, tak ze ci to takto ostava aj na preteky tento rok.
Zobraziť komentár 07.09.2025 - 21:02:47
01
Odpovedat ti viem len na poslednu otazku (ja chodim len strednu trasu).

Zlab sa minuly rok nesiel, lebo bol kompletne zapadany, tak to na poslednu chvilu zmenili na cestu v GPS. Minuly rok to este rubanisko nebolo, ale sice strma, ale pekna cesta cez les dolu k arealu.

Minuly tyzden sa MTB sprint na BK mal ist tiez povodne cez rubanisko, ale napokon sa rozhodli ist cez zlab, lebo to rubanisko bolo po vydatnom dazdi nemozne vyslapat a niekto spominal, ze sa to v podstate nedalo ani vytlacit. Zlab je ako-tak precisteny, su tam dva stromy, ktore bolo treba podliezt. Osobne si myslim, ze sa pojde opat zlabom. Mozno sa im to podari prepilit, pripadne tam daju nejaku tabulu/organizatora, ktory na ne upozorni.

Minuly rok boli este dve zmeny oproti GPS, co si spominam:
- za Patbojarom sa pokracovalo po zltej cez "kamenne vyjazdy" na Dieliky a nepripajalo sa na cervene Ccko
- ten posledny usek vyslapu na BK sa isiel po asfalte a nie po turistickej znacke
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 09:04:22
00
Tak zas ten zlab sa pojde lepsie dole ako hore :-)

- zjazd na asfaltku do Lozorna sa nejde sotolinou cez vojensky obvod ale tym strmym zjazdom po zltej znacke. Nejak som sa tam ale nevedel priamo napojit na asflaltku lebo tam bola kopa narubanych stromov. Budem rad ak niekto poradi ze ako,

Tu som bludil aj ja, aspon podla GPS, nejako mi usla cesta, ktora sa napoji na tu asfaltku.
Tak dufam, ze to bude dobre oznacene.
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 10:45:05
00
mareno17
za Patbojarom sa pokracovalo po zltej cez "kamenne vyjazdy" na Dieliky a nepripajalo sa na cervene Ccko

Tu cast som neprechadzal podla GPS, lebo to jazdievam bezne. Ale pozeram to GPX a tam vyzera ze sa to ide normalne z 5bojara na cervenu turisticku a ako prejdes cez asfaltku tak sa dalej ide Krasnansky-Vydricky trail.
ten posledny usek vyslapu na BK sa isiel po asfalte a nie po turistickej znacke

Hej tam su koliky, tam uz sa bike nezmesti

rorschach Ja si pamatam ze sa tade siel Stupavsky 2021 a tiez som vtedy len nejak neviem ako zisiel na asfaltku. Je to tam velmi strme a ak tam aj bola nejaka faborka na stromoch, tak ju urcite nebolo dobre vidiet. Tam by sa to zislo normalne vypaskovat ze kade je trat, lebo je to neprehladne,

Kazdopadne ako pozeram ten dazd stredu-stvrtok tak na niektorych usekoch bude teda riadne veselo.
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 11:26:36
01
Urcite, este aj zjazd z Pajstuna bude cool.
Ja som dlhu Stupavu este nesiel, tak som si to bol prejst, aby som vedel do coho idem. A akurat v useku nad Lozornom som bludil, pri tom zjazde dole. Ale co som si pozeral aj video Prepnuteho, ten sa na tu cestu tiez dostal nejakym zazrakom, strih v tom najlepsom a zrazu isiel po ceste. Takze tam pojdem obozretne a opatrne.
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 11:36:56
00
Pozývame Vás na piate podujatie Župného pohára 2025:

13.09.2025 ŠKODA STUPAVA MTB MARATÓN 2025:
Propozície
Prihlasovanie
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 07:42:02
00
Z koľkých zúčastnených pretekov sa sčítavajú body do celkového hodnotenia? V propozíciách na webe ŽP je uvedené 5 .
V tomto vlákne pre rok 2025 je 6. Ak je to 6, nemalo by to byť v propozíciách ? Mohol by sa niekto zodpovedný k tomu vyjadriť?
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 17:38:49
00
Ahojte :) čisto náhodou akademicky… 🤭 ako to vyzerá na trati ? Vzhľadom nato množstvo zrážok to budu asi riadne galeje zajtra či ?…
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 18:36:07
00
A zajtra aj dážď.
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 19:13:54
00
Nehlásia dážď, zamračené bude, pod slnkom. V lese je od včera blatisto ale nič strašné.
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 20:00:56
02
arrow_leftGaliPet napísal:
Z koľkých zúčastnených pretekov sa sčítavajú body do celkového hodnotenia? V propozíciách na webe ŽP je uvedené 5 .
V tomto vlákne pre rok 2025 je 6. Ak je to 6, nemalo by to byť v propozíciách ? Mohol by sa niekto zodpovedný k tomu vyjadriť?

Do celkového poradia sa počíta šesť najlepších výsledkov zo siedmich pretekov.
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 21:50:22
01
výsledky ŠKODA Stupava MTB maratón 2025
Zobraziť komentár 14.09.2025 - 07:53:50
00
Priebežné výsledky po piatom kole (ŠKODA Stupava MTB maratón 2025)

prípadné nezrovnalosti alebo reklamácie prosím adresovať na mňa

Prílohy:

2025_ba_zupa_5.pdf [120.17 KiB]

Zobraziť komentár 15.09.2025 - 09:18:47
01
Ahoj, je tam chybka, mal by som byt na druhom mieste, nemam posledne kolo zo Stupavy zapocitane, posielal som aj spravu. Mario ;)
Zobraziť komentár 16.09.2025 - 00:24:22
00
arrow_leftmilsu napísal:
Do celkového poradia sa počíta šesť najlepších výsledkov zo siedmich pretekov.

milsu ako to moze byt zrazu 6, ked oficialnych propoziciach na stranke je 5? Aj vlani to tak bolo ze sa pocitalo 5 zo 7, ak sa nemylim.

Prílohy:

IMG_7353.jpeg
IMG_7353.jpeg 91.49 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.09.2025 - 02:41:35
00
keyboard_arrow_up