Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftdotm napísal:
Paradoxné, touto odpoveďou si vylúčil možnosť, že si génius

Veď nie som jediný, pravda súdruhovia.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 10:16:02
00
arrow_leftfoobar napísal:
ze vobec reagujete na toho smerackeho trolla s tym jeho Sumracnym evergreenom ze "aj tak su vsetci zli"

smeracky troll je akurat ten co ta do formy natrieskal. koniec koncov ta tvoja profilova fotka to potvrdzuje. to za prve. za druhe ma celkom bavi vytacat trtkov tvojho razenia co ziju v nejakej bubline v ktorej sa trpi kolektivnym cognitive biasom a kde sa utvrdzujete navzajom vo svojej viere o ktorej si myslite ze je pravda a nie ste ani len ochotni pripustit, ze by veci mohli byt aj inak. tak sa utesujte a len davajte pozor, aby nahodou nepresli aj dalsie volby okolo vas tak, ze si ich vobec nevsimnete a budete sa cudovat ze zase ako obvykle nic. co zrejme tak aj pri totalnej neschopnosti vasich favoritov skonci.
a ano, z aktualneho politickeho spektra su zli vsetci, dokonca sa ani nedovazuejm povedat, co je horsie.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 11:20:46
00
arrow_leftgebula napísal:
Keď narazím na človeka čo začne (a aj skončí) s ad hominem narážkou, naisto viem že som stretol múdrosť - teda jedine žeby nie ...

tak sa aspon pokus od mudreho cloveka nieco naucit, nikdy nie je neskoro.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 11:22:34
01
Podla toho co pises [ nielen sem ] si si rano zabudol vziat prasky... LOL
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 11:30:48
06
Keď vidím ako ten "múdry človek" ovláda umenie chápania písaného textu, hádam by som skončil len pri Ďakujem, neprosím ...
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 11:45:08
02
edm toto skôr sedí na teba "utvrdzujete vo svojej viere o ktorej si myslite ze je pravda a nie ste ani len ochotni pripustit, ze by veci mohli byt aj inak"
Ak chceš povedať, že Ódor, Mesterová, Števulová (PS ma kopec šikovných žien ináč. Takých sa mizogýni ako Taraba, Gluck veľmi boja), Hlina, Holečková, Marcinková, Kiča sú väčšie zlo ako Blaha, Matúš Pobabri Všetko, fico, Blanár, Šimkovičová, Huliak, Gašpar ... tak čo s takým človekom ako ty? Však tu všetkých len osobne urážaš, šíriš nenávisť, argumenty nikde. No čo s tebou?
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 11:58:51
419
arrow_leftedm napísal:
kde sa utvrdzujete navzajom vo svojej viere o ktorej si myslite ze je pravda a nie ste ani len ochotni pripustit, ze by veci mohli byt aj inak.

Skús byť raz konkrétny a vysvetli pojem veci inak a nehovor iba v metaforách. Je snáď Zem plochejšia, alebo nebo modrejšie odkedy máme vládu Smeru? Lebo ani za boha netuším o čom tu vlastne melieš, aj keď úplne chápem, že dezolé scéna nevie, ako vycúvať, tak chcú od "intelektuálnejšej" časti národa súhlas, lebo sami nedokážu nič vyargumentovať. Ešte aj učivo zo ZŠ biológie, že ľudstvo má 2 pohlavia si potrebujete vytesať do Ústavy, aj keď boh ťa ochraňuj, keby sa ti narodil hermafrodit.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 12:23:50
39
Typ človeka, ktorý hovorí, že aj keď má minca dve strany, pravda je uprostred. Typické pre ruskú propagandu.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 12:57:07
05
Už som to tu raz dával Kenaiovi (podobný majster sveta, ktorý sa tváril, že má patent na rozum) a teraz sa to mám pocit hodí tiež:
preview.redd.it
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 12:59:53
25
arrow_leftStrenki napísal:
edm toto skôr sedí na teba "utvrdzujete vo svojej viere o ktorej si myslite ze je pravda a nie ste ani len ochotni pripustit, ze by veci mohli byt aj inak"
Ak chceš povedať, že Ódor, Mesterová, Števulová (PS ma kopec šikovných žien ináč. Takých sa mizogýni ako Taraba, Gluck veľmi boja), Hlina, Holečková, Marcinková, Kiča sú väčšie zlo ako Blaha, Matúš Pobabri Všetko, fico, Blanár, Šimkovičová, Huliak, Gašpar ... tak čo s takým človekom ako ty? Však tu všetkých len osobne urážaš, šíriš nenávisť, argumenty nikde. No čo s tebou?

rovnako velke len z opacnej strany, banda neschopnych a politicky negramtnych trtkov, jeden utecie do bruselu namiesto toho, aby tu robil serioznu opozicnu politiku a tienoveho ministra financii alebo hospodarstva, druha nevie pri hlasovani napocitat do 75, treti ma zjavne jasnu politicku a hodnotovu orientaciu lebo uz presiel vsetkymi stranami a okrem toho ze je showman, sa mu este nic v politike nepodarilo atd. atd. atd. predpokladam ze si cital ten ich Tresk, mozes mi napisat jediny konretny bod co budu robit ked vyhraju? nie tlachanice, konkretny bod.
btw kde je ten skoroprezident a velka nadej slovenskej politickej sceny? este stale place jak ho petko v kampani ohovoril?
a si predstav ze by naozaj zostavili vladu(by inak fakt zaujimalo ci s matovicom alebo sukajom istokom bo bez aspon jedneho z nich to nepojde len im to zjavne nedochadza a ten koalicny zbytok tiez nic moc) skoda ze to nikdy neuvidime, bol by to celkom zaujimavy studijny material , ved je to strana kviarenskych povalcov z bratislavy, tuzimze 96% clenov je z BA a dokopy tolko co okresna organizacia smeru vo zvolene, dopadli by ako matovic, nemaju zadne regionalne struktury, nevedeli by obsadit jedineho prednostu, policajneho sefa prosto nic bo ich nemaju, nemozu riadit stat, sorry ako. riadilo by ho ako vallo bratislavu, peniaze rastu na strome, urobime happening a mozno za 7 rokov postavime 300m elektricky
ja to tu moc necitam, len tak temu MK a viac menej som omylom klikol z notifikacie na tuto temu a odvtedy ma to furt upozornuje (nevies ako to vypnut?) viac menej ale asi sa zbytocne bavime bo to vidime zasadnen inak, vacsine vam tu sa staci rozculovat a hadzat svoje problemy na inych - aj ty si tu tusimze pisal ze za vsetko mozu, dochodcovia alebo 50-nici atd, cize za neschopnost tvojich favoritov vyhrat volby moze niekto iny? inak dobry managersky pristup - treba najst vinnika. ja by som zas rad videl koncept co ideme robit, jaksi ho postradam. len smiesne meetingy kde sa hodiny tlaicha o tom co nehceme, nepotrebujem pocuvat ze je fico huj, to viem aj sam. za mna je optimalne riesenie v aktualnom stave rychly krach a protektorat MMF, nevidim uz roky nijaky pouzitleny koncept ani z jednej strany a ivanovi sa uz do politiky nechce. aspon poslene pred par rokmi mi vravel ze ani za nic uz.

mimochodom k tym urazkam. ked tu ten vychodniarsky sedlak roman1 ci ramon 1 ci jak sa vola celkom nepokryte vyjadroval radost nad umrtim nazoroveho oponenta pricom sa navyse jednalo o temu, ktora sa ho nijako netyka a odpovedal som mu v rovnakom duchu, za minutu som dostal email ze to bolo nahlasene zmazane lebo je to ofenzivne, takze sa asi zjavne moze len z tej spravnej strany.
HOWGH.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:05:48
02
arrow_leftvladoNM napísal:
Typ človeka, ktorý hovorí, že aj keď má minca dve strany, pravda je uprostred. Typické pre ruskú propagandu.

nuz najvyssi cas fesaci zacat robit tu nerusku, hor sa na vec. volako vam okrem vyplakavania nic nejde.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:08:18
00
Tomas11, to meme je vizualna reprezentacia Dunning–Kruger efektu
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:09:52
01
arrow_leftedm napísal:
klikol z notifikacie na tuto temu a odvtedy ma to furt upozornuje (nevies ako to vypnut?)

Ešte raz otázka. Čo s takým človekom, čo ho ruSSká propaganda pomlela ako kávu, všetkým nadávaš, osobne osočuješ, ani 1 jediný argument alebo pozitívny nápad od teba, ako zlepšiť spoločnosť a krajinu, iba nadávky ako všetci my aj opoziční politici sú neschopní a pritom si nevieš vypnúť notifikácie na webe k tejto téme. Gramotnosť na úrovni 10 ročného dieťaťa ak vôbec. Boha ja už viem, prečo fico tak dlho vládne, keď tu máme takú populáciu...

arrow_leftedm napísal:
povaľačov z Bratislavy

Bratislavský kraj tvorí približne 13,5 % populácie Slovenska
Bratislavský kraj vytvára približne 28 % HDP Slovenska

Naposledy upravil Strenki dňa 18.09.2025 - 14:11:19, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:22:28
211
Vydrzat, kazdym rokom mu to klesa vdaka zubatej.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:25:38
00
Nevadí, edm príspevky už nečítam, niekoho totálna "flustrácia" ma nezaujíma
možno tie krátke ak nejaké budú :)
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:26:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up