Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftedm napísal:
nuz najvyssi cas fesaci zacat robit tu nerusku, hor sa na vec. volako vam okrem vyplakavania nic nejde.

Si sa tu vyskytol len náhodou v tejto téme :lol:
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:33:34
01
ved zacnime robit tu nerusku propagandu, ako nam tuto kamos naznacuje. Konkretne vyminuskovanim jeho debilnych prispevkov aby ich nebolo vidiet. Tak sa to robi, do macacej matere!
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:38:32
00
zasa pockat, minimalne v poslednom prispevku s edm viac menej suhlasim, nie v tom nihilistickom ponimani a nie vo vsetkom, ale suhlasim (chybajuce regionalne struktury, politika zhora, nereflektovanie kritiky a nasledny vyhadzov regionalnych clenov, Odor v Bruseli, Korcok bez vykonu a podobne)

ano rozumiem, hladame aspon stipku optimizmus v tomto marazme, ale to neznamena, ze nemame byt konstruktivne kriticky, na jednej strane sme nad vecou a nadavame na Fica ako rozdeluje spolocnost, ze sa politika stava sportom, kde ta jeho zakladna nekriticky fandi, ale na druhej vlastne robime to iste

v com s nim rozohodne nesuhlasim je to, ze je to banda amaterov, asi rozumiem, kam tym smeruje, niektori mozu byt neskuseni, ale aj to je proces, tie skusenosti musia niekde ziskat a moj urcity obdiv maju len za tu odvahu, ze do toho bahna isli aj za mna
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:43:55
03
ked ukryjes 3 krevety do taniera sraciek, stale je to tanier sraciek a nie krevety - priklad ku komunikacii edm...
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 13:58:32
118
arrow_leftedm napísal:
smeracky troll je akurat ten co ta do formy natrieskal. koniec koncov ta tvoja profilova fotka to potvrdzuje. to za prve. za druhe ma celkom bavi vytacat trtkov tvojho razenia co ziju v nejakej bubline v ktorej sa trpi kolektivnym cognitive biasom a kde sa utvrdzujete navzajom vo svojej viere o ktorej si myslite ze je pravda a nie ste ani len ochotni pripustit, ze by veci mohli byt aj inak. tak sa utesujte a len davajte pozor, aby nahodou nepresli aj dalsie volby okolo vas tak, ze si ich vobec nevsimnete a budete sa cudovat ze zase ako obvykle nic. co zrejme tak aj pri totalnej neschopnosti vasich favoritov skonci.
a ano, z aktualneho politickeho spektra su zli vsetci, dokonca sa ani nedovazuejm povedat, co je horsie.

Admini su kde?
Mimochodom aj na tomto vulgarnom exotovi presne vidiet, aky je problem internetu. Toto je male komunitne forum, v principe jednoducho adminovatelne. A aj tak zlyhava v banovani idiotov. Preco? Pretoze banovat idiotov je naklad a namaha, nie zisk. Z toho nie su prachy. Ale naopak, kym tu zuri plamenna diskusia a forum je vysoko v google vysledkoch, tak je aj vedenie spokojne a neriesi, ake sracky tu trolovia siria. Tolko k debate o socialnych sietach na OP a podobne. Nie je vôla, prachy su silnejsie.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 16:35:21
02
arrow_leftStrenki napísal:
Bratislavský kraj tvorí približne 13,5 % populácie Slovenska
Bratislavský kraj vytvára približne 28 % HDP Slovenska

este ti odpoviem a potom uz zaj koniec bo jedine v com sa zhodnemem je, ze ficostan je v prdeli a capo di tutti capi robert I a jeho consigliere robert II patria do basy. jo, a ze blaha je len uzitocny idiot, skoro som zabudol.

Čo s takým človekom, čo ho ruSSká propaganda pomlela ako kávu,
všetkým nadávaš, osobne osočuješ, ani 1 jediný argument alebo pozitívny nápad od teba, ako zlepšiť spoločnosť a krajinu, iba nadávky ako všetci my aj opoziční politici sú neschopní a pritom si nevieš vypnúť notifikácie na webe k tejto téme. Gramotnosť na úrovni 10 ročného dieťaťa ak vôbec. Boha ja už viem, prečo fico tak dlho vládne, keď tu máme takú populáciu...

presne pre toto nikdy nevyhrate resp. len v tej svojej fanantickej bubline, stazujete sa na aroganciu, utoky ale ale s jizlivymi poznamkami si zacal ty a tvoji kumpani v momente ked s vami niekto nesuhlasi a uspesne v tom pokracujes, ci mi snad mozes ukazat kde som sa ja zacal do niekoho navazat ako prvy? (jo pravda, trocha som si robil srandu z tohoto linkuteho prispevku
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/rozdielne-politicke-nazory-v-domacnosti/
bo to je taky bizar, ze to je skoro isto deep fake, taka nieco predsa nemoze v realite existovat) navyse k tomu v kuse vyplakavate a hladate vinnkov za vlastne neuspechy resp, neuspechy vasich idolov, raz su to dochodcovia, potom 50-nici, a co ja viem kto tu este bol zmieneny, proste skoro vsetci, len vy ste dokonali. skoda ze ste sami co si to o sebe myslite. pripominate mi tvrde jadro komancov a ludovych milicii 89-tom ked za ich neschopnost pochopit realitu mohli studenti a chceli ich zatvarat. kazdy kto s vami nesuhlasi je dezolat zomlety ruskou propagandou a podobne nezmyselne blaboly a pritom ste uplne rovnaki ako ficovolici, kazdeho kto to nevidi ako vy ste vyhlasili za triedneho nepriatela, dezolata, zadubenca, negramotneho, atd. ktoreho treba znicit, zlikvidovat a zakopat. proste s tymto pristupom bratislavskej kaviarenskej nafukanosti vsade mimo svojej bubliny ste uplne vedla, vyzerate jak americky vice prezident ked pride do indianskej rezervacie pozriet rudokozcov ze ako ziju. tak si to nabuduce na meetingu skuste vyjasnit a predniest koncept co budete s tym robit ked uz vyzyvas na pozitivny napad, mimochodom mozes mi prosim ukazat v celej tejto diskusii jeden svoj ?

P.S. - sorry ze to pisem tebe ale si jediny na koho ma aspon ako tak zmysel reagovat. a uz naozaj koniec.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 16:54:02
05
Konkrétne tu si začal:
arrow_leftedm napísal:
Nick gebula ti celkom sedi
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 17:06:11
00
.

Prílohy:

IMG_20250918_170532.jpg
IMG_20250918_170532.jpg 24.7 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 18.09.2025 - 17:06:22
03
arrow_leftdotm napísal:
Konkrétne tu si začal:

omyl, to uz bola reakcia na
Keď vidím ako ten "múdry človek" ovláda umenie chápania písaného textu,...
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 17:09:27
00
arrow_lefthalopici napísal:
.

sice som si povedal ze uz koncim, ale sedim na takom hlupom stretnuti a nudim sa tak ti odpoviem. toto co si sem dal, je krasny priklad toho ked sa nafukany hlupak bez znalosti temy chyta veci co volakde pocul a nema o nej ziadnu vedomost, de facto jej vobec nerozumie. lebo keby si aspon tusil o com pises, nasiel by si si lepsi obrazok, tento ma totizto nekolko zasadnych chyb.

takato krivka neexistuje v originálnej studii

– Dunning a Kruger nikdy nenakreslili takuto "horsku drahu" so 4 fazami , v ich vysledkoch islo o porovnanie realnej vykonnosti a subjektivneho hodnotenia vykonu – teda grafy vyzerali inak (skor stlpcove grafy, nie plynula krivka).

"Peak of Mt. Stupid" je vymysleny
tento pojem sa v studii nevyskytuje. Je to internetovy meme, ktory sa pridal neskor, aby bol obrazok udernejsi,
v realite zaciatocnici sice nadhodnocuju svoje schopnosti, ale nie az tak dramaticky ako ukazuje obrazok.

"Valley of Despair" je prehnane
v skutocnych datach ludia s viac znalostami zvyknu byt skor presnejsi vo svojom sebahodnoteni, nie ze by sa nutne dramaticky podhodnocovali. pokles sebadovvery tam je, ale nie tak hlboky.

"Plateau of sustainability / slope of enlightenment" je pridane navyse, originalna studia neriesila ziadnu "guru fazu" , ukazala iba, ze najkompetentnejsi ludia maju tendenciu mierne podhodnocovat svoje schopnosti v porovnani s realnym vykonom.

zamienanie sebavedomia a schopnosti s "mudrostou"
Os "wisdom" (mudrost) v grafe nie je to, co merali Dunning a Kruger. Oni merali konkretne schopnosti (napr. jazyk, logiku, humor, testove vysledky).

tak ak uz sa chces bavit o niecom o com nic nevies, skus nabuduce najskor napr. chatgpt, vygeneryje ti lepsi.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 17:19:15
03
arrow_leftedm napísal:
omyl, to uz bola reakcia na
Keď vidím ako ten "múdry človek" ovláda umenie chápania písaného textu,...

Len pre záznam, tie úvodzovky ani náhodou neberiem späť. A nechávam na zváženie či ide o drobnú chybičku, alebo sprosté klamstvo ...

Prílohy:

forum.png
forum.png 53.79 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 18.09.2025 - 17:47:19
01
arrow_leftgebula napísal:
Len pre záznam, tie úvodzovky ani náhodou neberiem späť. A nechávam na zváženie či ide o drobnú chybičku, alebo sprosté klamstvo ...

sorry, mea culpa, mas pravdu, bola to reakcia na toto
Pri čítaní takýchto drístov si vždy kladiem otázku.....
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 17:51:14
01
Konsolidácia 3.0
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 18:19:53
04
arrow_leftedm napísal:
takato krivka neexistuje v originálnej studii

Si prvý človek, o ktorom viem, že musel použiť AI na výklad jednoduchého meme. Tak už je jasné prečo nevieš reagovať na podstatu témy a iba vyzobávaš plev zo žita.

Btw. uvedomil si si vlastne, že ešte aj ta AI sa s tebou bavila ako s mužským pohlavným orgánom?

Naposledy upravil dodo58 dňa 18.09.2025 - 18:34:10, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.09.2025 - 18:31:26
01
arrow_leftcokupit napísal:
Admini su kde?
Mimochodom aj na tomto vulgarnom exotovi presne vidiet, aky je problem internetu. Toto je male komunitne forum, v principe jednoducho adminovatelne. A aj tak zlyhava v banovani idiotov. Preco? Pretoze banovat idiotov je naklad a namaha, nie zisk. Z toho nie su prachy. Ale naopak, kym tu zuri plamenna diskusia a forum je vysoko v google vysledkoch, tak je aj vedenie spokojne a neriesi, ake sracky tu trolovia siria. Tolko k debate o socialnych sietach na OP a podobne. Nie je vôla, prachy su silnejsie.

tak taketo rozhorcenie kristalovej moralnej cistoty nemozno ponechat bez odpovede. tak aby si nekopal zbytocne do otvrenych dveri(myslim tym majitela fora, webu obchodu alebo co ja viem coho to) tak ta ubezpecujem, ze ani len netusim kto su majitelia mtbiker a ani ma to nezaujima. a z mojich obcasnych nakupov spotebakov na par tisic hobby km rocne by to neutiahli ani dva prevadzkove dni.

mimochodom ked uz si nacal tie peniaze, vo vseobecnosti tvoje su lepsie ako moje? preco a ako sa to rozlisuje? platis nejake lepsie dane, poplatky, odvody a pod. (vyssie isto nie, na to stavim hlavu) alebo ako si to myslel? nech sa teda uz na stare kolena nieco poducim.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 18:33:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up