Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dnes som prvykrat pozrel na stv, ten komentator tragedia, vopred vedel vitaza, samozrejme vyhral iny.
Zobraziť komentár 21.09.2025 - 14:47:47
00
Aj na Kohútke to bolo dnes divne organizované. Hodinu a pol pred plánovaným cieľom nás hore už nepustili aj keď by sa ešte dalo zaparkovať. Organizátor len pokrčí plecami a má v p.... Čistou náhodou sme zazreli "skibus", o ktorom nebola nikde ani zmienka, a ten bral ľudí hore.
Zobraziť komentár 21.09.2025 - 19:36:00
00
Išiel si na cyklistické podujatie, ktoré končí na kopci... To vždy znamená, že hore je obmedzená kapacita pre parkovanie - v prvom rade musia parkovať mechanické autá, autá organizátora, polícia, médiá, reklamná kolóna... Možno pri zábere v TV vyzerá, že parkovisko je poloprázdne, ale to ešte veľa áut je na trati.
No a išiel si na cyklistické podujatie. Patrilo by sa, aby si hore vyťapkal za vlastné, aspoň viac oceníš výkon profíkov, ale ty to máš v p...
Zobraziť komentár 22.09.2025 - 13:52:00
03
Tá posledná veta musela byť? miroTT píše v množnom čísle, tak sa to možno len tak na bajku nedalo. Keď sme my išli minulý rok fandiť na Šturec iba so ženou, tak sme si vyšľapali za vlastné, dokonca cez Krížnu, keď sme pred dvomi rokmi išli s deťmi na Príslop, tak sme išli autom.
Zobraziť komentár 22.09.2025 - 14:00:09
03
Tak organizačne asi všade podobné. Väčšina ľudí by tie obmedzenia oveľa lepšie znášala, keby boli včas a dostatočne komunikované. Pri takých akciách, keď napr. v Košiciach okolo pol tretej na hodinu odstavili celý vnútorný okruh, to musí ísť von v dostatočnom predstihu a viacerými kanálmi. Ja, čo som sa o to zaujímal, som našiel info o odstávkach deň-dva vopred na Facebooku, čo sa mi zdá málo. Dočasné značky či spolupráca s médiami by dosť pomohli.
Zobraziť komentár 22.09.2025 - 15:39:47
02
arrow_leftJoKo napísal:
Išiel si na cyklistické podujatie, ktoré končí na kopci... To vždy znamená, že hore je obmedzená kapacita pre parkovanie - v prvom rade musia parkovať mechanické autá, autá organizátora, polícia, médiá, reklamná kolóna... Možno pri zábere v TV vyzerá, že parkovisko je poloprázdne, ale to ešte veľa áut je na trati.
No a išiel si na cyklistické podujatie. Patrilo by sa, aby si hore vyťapkal za vlastné, aspoň viac oceníš výkon profíkov, ale ty to máš v p...

Za vlastné by sa dalo, ak by bolo vopred odkomunikované, že hore parkovanie nebude možné . Výkon profíkov oceniť dokážem a obdivujem ich. Išlo mi len o to, že organizácia nebola úplne zvládnutá. To je všetko ✌️
Zobraziť komentár 22.09.2025 - 15:45:01
00
A to Sládkovičovo ani nie je na kopci ;)

Organizacia+komunikácia zlyhala uplne.

Popisujem na predchádzajúcej strane, viac sa mi uz nechce písať, jedine pri pive/káve porozprávať, co bolo zle a ako by sa dalo zlepsit, napraviť.

PS, edit: som uplne nestranny, skusenosti iba z 3 etap Gira (dojazd+ciel, start a casovka stred), ale na toto staci zdravy rozum + vcitenie sa (aj) do kože nezainteresovaneho
Zobraziť komentár 22.09.2025 - 21:08:29
01
Tím Bagiet končí. Majiteľ má toho dosť a je celkovo znechutený. Ale v článku je aj niečo o pohľade na Okolo Slovenska.
https://sportweb.pravda.sk/cyklistika/clanok/767959-boris-horvath-peter-sagan-pierre-baguette-slovenska-cyklistika-okolo-slovenska/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box
Zobraziť komentár 23.09.2025 - 09:36:28
14
Každý len čaká peniaze od štátu... Tu ani trochu nerozumime tomu prečo.
Zobraziť komentár 23.09.2025 - 10:12:44
01
Tak potom naco vzniklo ministerstvo sportu? Ci len na pupkaté kotrmelce a rozkradačky?
Sport je vseobecne draha vec, bez podpory to funguje tazko... Treba sa inspirovať inými štatmi, ako oni tam podporujú..
Zobraziť komentár 23.09.2025 - 11:55:36
04
arrow_leftJOLI napísal:

Tak VIP stan v Sládkovičove s veľa hosťami bola pekný rozlúčkový mejdan.
Škoda toho, PB je lepším tímom ako Dukla minimálne marketingovo.
Zobraziť komentár 23.09.2025 - 14:49:10
01
Cinske blato elitewheels uz aj v pelotone na UCI podujatiach 🫣

Prílohy:

IMG_5068.jpeg
IMG_5068.jpeg 416.7 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.09.2025 - 18:07:12
00
;) mam rovnaku fotku :) 16:49
Zobraziť komentár 23.09.2025 - 18:58:42
00
arrow_leftisheep napísal:
Cinske blato elitewheels uz aj v pelotone na UCI podujatiach 🫣

Maju UCI stempel? Maju. Sponzorsky material zrejme, pre hobika za tu cenu radsej Airia od LightBicycle.

https://www.lightbicycle.com/newsletter/introducing-the-airia-series-ultralight-road-wheels.html
https://www.lightbicycle.com/carbon-road-gravel-cx-disc-bike/wheels/Airia

V buducich rocnikoch organizatori snad najdu prostriedky a zainvestuju do menej roztraseneho TV prenosu z motoriek, to spravi obrovsky rozdiel. Tento rok to zachranili zabery z helikoptery, sledovat 2 hodiny roztraseny obraz nic moc.
Zobraziť komentár 23.09.2025 - 22:23:38
02
Okolo Slovenska 2025: Udivuje nás, že úroveň pretekov stále dokáže stúpať (komentár).

https://www.cycling-info.sk/12074-okolo-slovenska-2025-komentar
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 16:49:36
11
keyboard_arrow_up