Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Aké je posolstvo myšlienky, že si všetko treba zabezpečovať na tristo spôsobov?
Aké je posolstvo myšlienky, že kradnúť sa nesmie?

Realitu tu nikto nespochybňuje. Chceš žiť vždy takto? Nepraješ si pre seba a svoje deti lepší život? Ja áno. A pre mňa je lepší život aj to, že ak si nechám nezamknutý bicykel na dvore, balkóne alebo pivnici - tak ho tam nájdem aj o týždeň. Nie to, že ho musím zamkúť, lebo "čo keď". "Čo keď" nemá existovať.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 13:34:33
00
Aj pre mňa by to bolo lepšie tie biky len odložiť a na druhý deň nájsť na mieste,ale tento experiment nebudem skúšať na sebe.A viem ako by to dopadlo.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 13:55:21
00
henten stret je osobny, takze ho nevyriesite, najlepsie nechat uschnut a nerozmazavat ...
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 13:57:54
10
Mám pocit, že nik tu nespochybňuje názor, že kradnúť sa nemá a život by bol výrazne krajší, ak by sme mohli bajky (či iný majetok) nechávať vonku "len tak," bez zabezpečenia.
Akurát realita (ktorá sa v najbližších rokoch len sotva nejako výraznejšie zmení) je žiaľ iná a adekvátne zabezpečenie si svojho majetku sa s tým názorom vyššie nijako nevylučuje.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 14:10:16
02
Az na to cokupit, ze cela trma-vrma vzisla z toho ze bol okradnuty niekto uplne mimo svk, ani netusis kde, takze cela tvoja polemika o neexistujucich krimi mapach (napr my sme aj tu studovali ked sme kupovali byvanie, tiez v zahranici), a pod, je teda v romto pripade netusis ako relevantne. To ale ani tebe, ale hlavne flegkovi, nebrani tu pisat svoje pohlady ze ako sme nezodpovedni, lenivi, masochisti, a cojaviem co este.

P.s., k tomu tvojmu "chraneniu susedov" - sme tu v tichej bocnej ulicke. Ak nie skoro kazdy, tak aspon lazdy 2-hy sused tu ma video zvoncek a ktohovie co este. Ovsem ani jeden "neochranil" susedov ktorym niekto v noci zramoval auta zaparkovane na ulici. Naproti tomu, tu 1 dobrak pekne shameoval verejne malolete dieta fotkami zo svojho doorbellu, za to ze pes sa vycural na obruvnik medzi verejnym chodnikom a predzahradkou. A este zacal byt agresivny ked bol upozorneny ze nema natacat verejne priestory, a uz vobec nie takto shameovat danymi zabermi deti....
Takze pozdravujem vsetky doorbelly a podobne, co okrem toho ze ludia ich zabery iste potom lepia kade-tade po internete, casto vyuzivaju "proprietarne" cloudy s ktohovie akym vyuzitim danych zaberov.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 14:35:29
00
Keby mi pride taky flegko (alebo aj ty cokupit) a s takymto jazykom mi ako predavac zacne nieco ponukat, ho poslem pekne niekam, a uz sa unho neukazem.

Nerozumiem preco mate potrebu tu osocovat ludi ktori si po to vobec neprisli. "nevyziadane rady" su oproti tomu zlatucke spravanie sa
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 14:38:28
00
Neviem co je toto za tema, ale tu proste nemozes povedat, ze si treba svoj majetok zabezpecit :D

Gusto ved mi to vysvetli, ja pocuvam.

M-t osobny utok? Ja len vysvetlujem, ze funkcia kamery nie je zabranit kradezi. Na to kamery nesluzia. Bodka. Nie je v tom nic osobne, ak sa tym citis dotknuty, tak sa ti ospravedlnujem.

Stanos ja viem ze povodny prispevok bol o kradezi, ktora sa stala v rakusku. A co? Ja pisem o slovenskych realiach. A toto nie je o predavani cohokolvek, ale o neochote spravit nieco pre svoju bezpecnost.

Ak je tato tema iba a len na to, aby sa tu pridavali fotky ukradnutych bicyklov, staci to jasne napisat. A ja tu viac prispievat nebudem, kedze nemam nic ukradnute.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 14:49:36
01
No vzhladom k tomu, ze tema sa vola "ukradnute bicykle" by sa to tu mohlo prestat spamovat poucanim o tom, co je a co nie je dostatocne zabezpecenie. Bicykle v tejto teme uz totiz ukradnute boli. Miesto toho by niektori mohli ist do temy "nehody na bikoch" poucovat ludi ktori mali nehodu, ze mali jazdit pomalsie, alebo s pomocnymi kolieskami a potom by nepadli.
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 15:06:23
09
arrow_leftLubkik napísal:
Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?

Toto je uvodny prispevok temy. Ale hlavne tu nikoho nepoucujme :D
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 22:16:32
00
mohla by vzniknúť téma - ako si nenechať ukradnúť bicykel - rady a návody. (nedávno bol článok s videom o zámkoch, ale ten nezahŕňal oblasti ako pivnice/garáže/domy). To by mohlo slúžiť ako prevencia, a tam by príspevky o tom, ako a prečo si zabezpečiť bicykel mali svoje opodstatnenie. Alebo už taká je? Nenašiel som.

táto sa volá "ukradnúté bicykle" - a teda poučovať niekoho, komu už bol bicykel ukradnutý, že prečo ho nemal a bol nezodpovedný, nikomu nepomôže. Okradnutý sa bude cítiť ešte horšie.
Zobraziť komentár 26.09.2025 - 08:41:24
01
Za mna vyborny napad, cokupit prijmes vyzvu a napises uvodny prispevok ? Aby to nahodou nespachal panko s vypredanymi alarmami z Alzy;-]
Zobraziť komentár 26.09.2025 - 08:57:15
01
Predtým sa téma volala Kradnutie bicyklov :-)

Rád a návodov je tu kopa, netreba novú tému.
Zobraziť komentár 26.09.2025 - 08:57:32
00
Podla mna by uplne stacilo, keby ti co chcu "poradit", specialne ked sa ich na to nik nepytal, tu z tych ktorym "radia" nerobili debilov, nenadavali, neurazali ich.

Presne ako to tu cele zacalo flegkovym predpokladom, a len sprskou urazok na slimoo-a. A potom sa k nemu pridali dalsi.
Zobraziť komentár 26.09.2025 - 09:39:43
01
Nechýba niekomu Kross ? Jemne maskovaný zelenou farbou .Dnes pred Tulip Martin

Prílohy:

20250926_110620.jpg
20250926_110620.jpg 449.28 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 26.09.2025 - 17:49:04
00
Na odlahcenie: 2x som vytrollil “zlodeja” ked som siel len do bufetu/obchodu a bike som nechal v stojane. Nenapadne sa na bike vzdy pozeram ale nezamykam. Necham tam najlahsi prevod a vyberiem z prehadzovacky baterku. Akonahle vidim ze si bike niekto obzera nenapadne idem.
Zlodej nasadol a zacal slapat ale hned som ho dobehol. (LM a PN)
Zobraziť komentár 26.09.2025 - 20:30:58
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Zámky)
keyboard_arrow_up