Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pozdravujem.

Je nejaká možnosť, aby C506 rozpoznala, na ktorom bicykli sa nachádza? Či už podľa zvoleného módu, senzorov alebo inak? Nenašiel som dokonca ani spôsob, ako po jazde zmeniť bajk v aplikácii.
Zobraziť komentár 22.09.2025 - 14:36:00
00
arrow_leftYTrider napísal:
Bikeri, kto má skúsenosť s Magene C406, je to čínsky model ? Teda sú nejaké napodobneniny alebo ako sa rozohná originál ? Diky ✌️ a veľa dobrej jazdí bez porúch a pádov 😊

Magene je čínska značka, oficiálny store má na alliexprese. Takže ťažko bude ešte aj čínska napodobenina.
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 16:57:20
00
[quote="@2129462"]Čaute, potrebujem radu. Stiahnem si GPX do appky, hodím s to odtiaľ do počítača, vyberiem si v My Routes, dám spustiť a vôbec nič sa mi nezapne navigácia, iba čierna mapa na ktorej nič nie je, ako keď idem bežne.

Neviete pomôcť s tou mapou, prečo nefunguje navigácia?
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 17:03:40
00
Mal som podobný problém s GPX z Mapy cz, appka to prečítala, ale cyklopocitac nie. Nakoniec som napísal na Magene podporu, musel som im poslať gpx, napísať že v akej appke to bolo vytvorené, sériové číslo cyklopocitaca a nejaký pokec k tomu. Ich zákaznícka podpora je prvotriedna, hneď to začali riešiť s IT a do pár dní to vyriešili nejakou aktualizáciou. Odvtedy bez problémov.
Zobraziť komentár 30.09.2025 - 08:01:30
00
arrow_leftRobikes napísal:
Mal som podobný problém s GPX z Mapy cz, appka to prečítala, ale cyklopocitac nie. Nakoniec som napísal na Magene podporu, musel som im poslať gpx, napísať že v akej appke to bolo vytvorené, sériové číslo cyklopocitaca a nejaký pokec k tomu. Ich zákaznícka podpora je prvotriedna, hneď to začali riešiť s IT a do pár dní to vyriešili nejakou aktualizáciou. Odvtedy bez problémov.

Presne cez mapy.cz to robím. V apke je to pekne, začnem jazdu a nič sa nedeje. Ok, skúsim im napísať. Normálne cez support na aliexprese si im písal?
Zobraziť komentár 30.09.2025 - 11:30:09
00
Ešte ma napadlo, že pred pár mesiacmi vyšla jedna celkom veľká aktualizácia sw, veľa vecí tam vylepšili a opravili. Aktuálne mám verziu 1.711. Skús sa pozrieť či to máš.
Keby niečo, tak priamo im cez [email protected]
Zobraziť komentár 30.09.2025 - 12:18:01
10
keyboard_arrow_up