Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Niektorí ľudia prišli o pozície, niektorí o umiestnenie v SR XCM pohári a v jednom prípade išlo dokonca o titul MSR... Mňa sa to našťastie nedotklo, ale čo som mal možnosť rozprávať s viacerými jazdcami a na vlastné oči aj videl, tak je to naozaj smutné.

- Smutné že jazdci ktorí majú licenciu SZC UCI, sa správajú nečestne a nejazdia fair-play
- Smutné aj to, že organizátor nezabezpečil kontrolu na kritických miestach dlhej trate, prípadne opáskovanie miest, alebo doplnenie regulovčíka na miestach, kde sa dalo trať skrátiť. Respektíve kontrolu , či tadiaľ vôbec jazdec prešiel, Na väčšine dlhých maratónov tam stojí človek a zapisuje si čísla, ktoré tadiaľ prešli, na dlhej ich zasa až toľko nie je, aby sa to nedalo zvládnuť.

Konkrétne išlo o dva hlavné úseky
- Obídenie vrcholu "Somára" po cyklistickej značke (ušetrených 60výškových zo stojky na Somára, keďže cyklo, ide po vrstevnici bez prevýšenia)
- Vynechanie päťbojárskeho trailu a po zvážnici fuk ho rovno na druhú polovicu krasňanského trailu. (ušetrených 5km cca 10-15min jazdy)

Síce za asfaltkou na Kamzík bol regulovčík, ale nezapisoval čísla. Niektorí sa na toto miesto ani nedostali.

👌Ak je niekto taký mentál, že sa teší z výsledku, keď úmyselne podvádza, tak potom už neviem...
Zobraziť komentár 29.09.2025 - 17:14:30
47
To čo tu čítam :^) :fubar: sila toto, však to bol majstrák. Čo k tomu viac dodať, by som chcel vedieť čo za exota to bolo, keď má toto za potreby.
Zobraziť komentár 30.09.2025 - 16:58:10
01
Každy sa možno všetko dozvie , ale davame čas a priestor “podvodnikovi” či sa postavi k tomu ako chlap , prizna sa a odovzda svoje miesto tomu komu patri regulerne ( oficialne aj so zapisom SZC ) a nebude to tym padom ďalej treba rozoberať…
Zobraziť komentár 30.09.2025 - 18:33:00
00
Každý rok zakladám vlákno Slovenský pohár XCM a MS XCM.
Používam ho na informácie a zverejňovanie priebežných a konečných výsledkov SP a XCM.
Výsledky priebežné, konečné a propozície sú zverejňované aj na stránke SZC - https://www.cyklistikaszc.sk/sk/mtb-cross-country/kalendar

Pre mňa začína strácať zmysel používať aj toto vlákno na informácie o SP XCM a MS XCM.
Uvažujem, že od budúceho roku budú stačiť informácie o výsledkoch a propozíciách na stránkach SZC

S pozdravom Milan Schurger
[email protected]
Zobraziť komentár 01.10.2025 - 08:01:01
00
arrow_leftmilsu napísal:
Každý rok zakladám vlákno Slovenský pohár XCM a MS XCM.
Používam ho na informácie a zverejňovanie priebežných a konečných výsledkov SP a XCM.
Výsledky priebežné, konečné a propozície sú zverejňované aj na stránke SZC - https://www.cyklistikaszc.sk/sk/mtb-cross-country/kalendar

Pre mňa začína strácať zmysel používať aj toto vlákno na informácie o SP XCM a MS XCM.
Uvažujem, že od budúceho roku budú stačiť informácie o výsledkoch a propozíciách na stránkach SZC

S pozdravom Milan Schurger
[email protected]

Nevidim dôvod prečo ma strácať zmysel toto vlakno, človek to tu najde rychlejšie jedným klikom.
Zobraziť komentár 01.10.2025 - 08:40:38
05
milsu, nechaj to tu. Robis to dobre, Na szc sa to zle hlada a par ludi, verim, pritiahne aj toto vlakno.
Zobraziť komentár 01.10.2025 - 09:17:43
05
arrow_leftRastikSVK napísal:
Každy sa možno všetko dozvie , ale davame čas a priestor “podvodnikovi” či sa postavi k tomu ako chlap , prizna sa a odovzda svoje miesto tomu komu patri regulerne ( oficialne aj so zapisom SZC ) a nebude to tym padom ďalej treba rozoberať…

Snaha kryt podvodnika a snaha davat mu priestor na priznanie bez nasledkov je rovnako nefer praktika voci ostatnym podvedenym ako samotny podvod. Ked sa podvod takto zatajuje, tak sa len podporuje podvadzanie aj v buducnosti. Bud napis meno podvodnika a situaciu kedy nastal podvod, alebo radsej nepis nic ak nemas odvahu stat za svojim tvrdenim.
Zobraziť komentár 04.10.2025 - 10:22:02
02
arrow_leftJezus napísal:
Snaha kryt podvodnika a snaha davat mu priestor na priznanie bez nasledkov je rovnako nefer praktika voci ostatnym podvedenym ako samotny podvod. Ked sa podvod takto zatajuje, tak sa len podporuje podvadzanie aj v buducnosti. Bud napis meno podvodnika a situaciu kedy nastal podvod, alebo radsej nepis nic ak nemas odvahu stat za svojim tvrdenim.

Tu nejde o odvahu , ale o dokazovanie skutočnosti , ak to nedokažeš resp. SZC sa bude tvariť že sa nič nestalo a k ničomu "nedošlo" tak nemožeš len tak napisat predsa meno , pretože ma to potom za nasledok krive obvinenie. Po odpovedi od zväzu všetko zverejnim, obraz si každy vytvori sam
Zobraziť komentár 04.10.2025 - 13:02:23
05
Preco by si nemohol ak si toho bol priamym svedkom a stojis si za tym / nevymyslas si? V Tvojom podani mi z toho vychadza, ze ak SZC podnet neuzna / zamietne, tak sa podvod vlastne nestal aj ked si ho videl na vlastne oci a potom s tym zrazu budes stotozneny aj Ty, lebo ludia zo SZC rozhodli. Len ked si uz teda chcel byt tak korektny, tak si nemal vobec nic pisat na internet kym to nie je uzavrete. Namiesto toho si ale hned obvinil SZC z ignoracie. Zvlastny dvojity meter - podvodnika chranis a SZC hned obvinujes. Tato politicka korektnost (zbabelost) sa vam viacerym (aj nam ako spolocnosti) raz vypomsti, ale to uz bude neskoro plakat.

Podvod v priamom prenose , nahlaseny podvadzajuci rozhodcom . vysledok ignoracia .. Ani SZC nesmie predsa zaostat ako vsetke sporty na SK ..
Zobraziť komentár 04.10.2025 - 23:42:35
00
Jezus, ja to RastikSVK vyjadrenie "Po odpovedi od zväzu všetko zverejnim, " beriem a chápem, uplne inac ako ' V Tvojom podani mi z toho vychadza, ze ak SZC podnet neuzna / zamietne, tak sa podvod vlastne nestal'

Ziadna zbabelosť, oficiálne nahlásenie, počkať na odpoveď a potom dať celé, nech je komplet obraz (o pretekarovi aj organizatoroch)
Zobraziť komentár 04.10.2025 - 23:50:20
01
Napisal, ze nemoze zverejnit meno, lebo ak to SZC neuzna, tak by to vraj bolo krive obvinenie. Cize ak to SZC neuzna, tak meno ani nezverejni a podvodnik moze podvadzat aj nabuduce.
Zobraziť komentár 04.10.2025 - 23:59:12
00
Nevidim dôvod prečo ma strácať zmysel toto vlakno,

Napísal som Pre mňa začína strácať zmysel používať aj toto vlákno na informácie.
Nezakladám tu vlákno na to aby sa na ňom riešili problémy ako vyššie.

Mám odjazdených vyše 150 mtb maratónov (od roku 2008). Organizoval som 4 mtb maratóny. Pomáhal som pri organizácii ďalších. Počítam body SP XCM. Zastrešujem Župný pohár. ...
Bol som na spomínanom maratóne skoro celý čas pri rozhodcoch.
Videl som a zažil rôznych rozhodcov. Zažil som veľa rôznych príhod s pretekármi, preto si nedovolím vyjadrenia ako sú vyššie.

Mimochodom všimnite si že organizátori najväčších mtb maratónov prestali už dávnejšie sledovať vyjadrenia na tomto fóre, čo tiež o niečom svedčí.

Mám už dôchodcovský vek a fakt nepotrebujem na vlákne, ktoré použijem na informácie čítať správy ako sú vyššie.

Ďalej k tomuto na tomto vlákne už vyjadrovať nebudem,
Ak máte potrebu mi niečo povedať použite SS, mail ...

S pozdravom
Milan Schurger
[email protected]
0905409897
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 06:32:55
00
keyboard_arrow_up