Dnes na Rámosa, terén skvelý aj počasie, okrem úsekov so silným severným vetrom. Ale čo ma dnes nas.?lo bolo množstvo bordelu medzi Rámosom a 3KK?(foto)...je síce super, že sa v MK organizujú rôzne cyklo a bežecké maratóny, ale bolo by pekné, keby sa ich účastníci aj viedli k tomu, aby takýto bordel po nich v lese nezostával...a podľa druhu smetí to nebude po hobíkoch...ešte pod lavičkou na Rámose niekto nechá gombíkovú batériu??
ked som si pred vyse 35 rokmi kupil prvy
mtb a prepasoval ho cez hranicu vobec nikto netusil, jaky boom z toho bude. logicky sa stalo to, co sa stat muselo a sice, ze narastom poctu ludi vyznavajucich tuto aktivitu, sa aj socioekonomicka skupina "bikeri" dostala do podrucia gaussovej krivky. cize ne uplne zanedbatelana cast ludi jazdiacich dnes po lese na bicykli spada do kategorie lahkej az strednej dusevne zaostalosti. (IQ 35-69, diagnoza F70 a F71 podla MKCH-10), staci pozriet forum "politika".
jeden takyto pretekar tipujem podla poradia celkom slusnej amaterskej vykonnosti v nedelu na babe prefical okolo mna, zahodil tubu z dakej sracky a zhukol na mna "zober to". aj som sa rozbehol ze mu jednu vylepim, ale musim bohuzial uznat, ze uz jaksi na docvaknutie takejto skupinky solo nahanackou nemam. skoda ze som nemal ani
okuliare a nevsimol si startovne cislo, inak by som ho bez mihnutia oka nabonzoval oranizatorom. obavam sa ze s tymto organizatori nic neurobia, to je v ludoch.