Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dnes na Rámosa, terén skvelý aj počasie, okrem úsekov so silným severným vetrom. Ale čo ma dnes nas.💩lo bolo množstvo bordelu medzi Rámosom a 3KK👎(foto)...je síce super, že sa v MK organizujú rôzne cyklo a bežecké maratóny, ale bolo by pekné, keby sa ich účastníci aj viedli k tomu, aby takýto bordel po nich v lese nezostával...a podľa druhu smetí to nebude po hobíkoch...ešte pod lavičkou na Rámose niekto nechá gombíkovú batériu?👎

Prílohy:

Komentár súboru: Rámos
20251002_124056.jpg
20251002_124056.jpg 231.56 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Komentár súboru: malá brigáda
20251002_125548.jpg
20251002_125548.jpg 511.02 KiB 3 Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Komentár súboru: nad Limbachom
20251002_131257.jpg
20251002_131257.jpg 458.04 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 02.10.2025 - 14:27:30
29
Vidim to tiez v poslednej dobe.
A kedze sa tie znacky a formy opakuju... bude to par idiotov co chodi na preteky zupneho pohara. Vykonovo skor v prvej tretine. Vychova ale zjavne zanedbana. A pojde o dlhu trat alebo strednu.
A nehrajte to na nahodu, vypadnutie, omyl. Je tam toho vzdy tolko ze to bude zamer.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 14:49:27
04
niekto tam vytratil gombikovu baterku do radenia, a usetril tak 3 gramy :lol:
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 14:58:13
02
arrow_leftpotkanko007 napísal:
Vidim to tiez v poslednej dobe.
A kedze sa tie znacky a formy opakuju... bude to par idiotov co chodi na preteky zupneho pohara. Vykonovo skor v prvej tretine. Vychova ale zjavne zanedbana. A pojde o dlhu trat alebo strednu.
A nehrajte to na nahodu, vypadnutie, omyl. Je tam toho vzdy tolko ze to bude zamer.

Skracujú si trať, bordel robia, a SCHROJF to musí po nich zbierať. Hanba!
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 15:06:42
05
arrow_leftSCHROJF napísal:
Dnes na Rámosa, terén skvelý aj počasie, okrem úsekov so silným severným vetrom. Ale čo ma dnes nas.?lo bolo množstvo bordelu medzi Rámosom a 3KK?(foto)...je síce super, že sa v MK organizujú rôzne cyklo a bežecké maratóny, ale bolo by pekné, keby sa ich účastníci aj viedli k tomu, aby takýto bordel po nich v lese nezostával...a podľa druhu smetí to nebude po hobíkoch...ešte pod lavičkou na Rámose niekto nechá gombíkovú batériu??

ked som si pred vyse 35 rokmi kupil prvy mtb a prepasoval ho cez hranicu vobec nikto netusil, jaky boom z toho bude. logicky sa stalo to, co sa stat muselo a sice, ze narastom poctu ludi vyznavajucich tuto aktivitu, sa aj socioekonomicka skupina "bikeri" dostala do podrucia gaussovej krivky. cize ne uplne zanedbatelana cast ludi jazdiacich dnes po lese na bicykli spada do kategorie lahkej az strednej dusevne zaostalosti. (IQ 35-69, diagnoza F70 a F71 podla MKCH-10), staci pozriet forum "politika".
jeden takyto pretekar tipujem podla poradia celkom slusnej amaterskej vykonnosti v nedelu na babe prefical okolo mna, zahodil tubu z dakej sracky a zhukol na mna "zober to". aj som sa rozbehol ze mu jednu vylepim, ale musim bohuzial uznat, ze uz jaksi na docvaknutie takejto skupinky solo nahanackou nemam. skoda ze som nemal ani okuliare a nevsimol si startovne cislo, inak by som ho bez mihnutia oka nabonzoval oranizatorom. obavam sa ze s tymto organizatori nic neurobia, to je v ludoch.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 15:29:48
03
To je dlha trat a tym padom je to tak 20 maximalne 30 podozrivych ;-) Farbu dresu/prilby alebo bike si nepamatas?
Slavo_M 3KK -> Ramos bola oficialna trasa...
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 16:08:34
01
Nehnevajte sa. Organizoval som 4 ročníky mtb maratónu na Devínskej Kobyle. Keď som odznačkovával trať vždy som pozbieral viac bordelu od turistov ako od pretekárov (od pretekárov toho bolo prekvapivo málo). Je jednoduché zvaliť to na Župný pohár. Nech radšej každý začne od seba.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 16:16:57
02
SCHROJF diky ze si to pobral :y:
edm to ze to pred tebou zahodil este uverim ale ze povedal "zober to" tomu uz proste nechcem verit...lebo to uz je moc.

V nedelu som isiel dlhu a kedze patrim to tej pomalsej tretiny videl som z prvej ruky kolko toho ostavalo. Naivne som si vzdy myslel ze to omylom, vypadlo ale potom som videl pretekarku pred sebou ako nadrzovku zahodila prazdny gel bez snahy to vobec skusit dat do dresu :n: (samozrejme mimo obcerstvovacky)
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 16:17:18
13
No co uz, hovorim skoda tej mojej mrzkej vykonnosti,to by sa musel mladik vratit
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 16:18:46
00
Ked som este jazdil maratony tak aspon od zaciatku som maval obcas stavy blizke tomu ako keby som veril ze sa v tom momente toci svet okolo mna. Ako keby nic dalsie nebolo na svete dolezitejsie. Proste opaskovana trat, smerovcici, fotografy, obcas ludia co povzbudzuju, okolo "profici" v timovych dresoch, ... Nikdy to ale nebolo take ze by som niekde vobec zahodil smeti, ohrozil nejakeho chodca alebo nieco podobne, na to som bol asi az moc dobre vychovany. Viem si ale predstavit ze niekto kto ten pretek berie vaznejsie, viac sa do toho zazerie tak to je niekto kto dokaze odignorovat svet okolo seba a zahadzovat obaly niekde v lese alebo ziapat po ostatnych.
Neskor som to uz vobec nemal, viac som jazdil na pohodu, napodiv vysledkami dokonca lepsie.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 16:23:50
00
Ešte upozorňujem, že to boli nielen preteky Župného pohára ale aj Majstrovstvá Slovenska XCM (najmä na dlhej trati)
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 16:29:09
01
milsu zupny pohar nie je na vine. Som rad ze to robite. To je len jedna zo skladaciek k najdeniu pachatelov. Mas tu dvoch ludi a uz sa ti zoznam velmi zuzil. Dokazy nie su, ale treba si to proste vsimat a az tie dokazy budu vyvodit dosledky.
Samozrejme ze aj turisti robia bordel. Ale v piatok vecer prsalo. Pretek bol v nedelu. Obaly od gelov co som videl boli cerstve. A tie tuby o ktorych existencii som doteraz nevedel - Nutrend Magneslife boli na urcite aj na Stupavskom maratone a mam dojem ze aj v Gajaroch.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 16:33:52
00
arrow_leftIxnay napísal:
SCHROJF diky ze si to pobral :y:
edm to ze to pred tebou zahodil este uverim ale ze povedal "zober to" tomu uz proste nechcem verit...lebo to uz je moc.

V nedelu som isiel dlhu a kedze patrim to tej pomalsej tretiny videl som z prvej ruky kolko toho ostavalo. Naivne som si vzdy myslel ze to omylom, vypadlo ale potom som videl pretekarku pred sebou ako nadrzovku zahodila prazdny gel bez snahy to vobec skusit dat do dresu :n: (samozrejme mimo obcerstvovacky)

este maly edit - bolo to priblizne tu a mam taky dojem ze chalan mal biely alebo dakt taky dres a snad sram red wattmeter ale kedze to bola skupinka tak nechcem zas krivdit, mohol to byt teoreticky aj niekto iny z nej ale na 90% tento.

Prílohy:

2025-10-02_17-02-50.jpg
2025-10-02_17-02-50.jpg 41.36 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.10.2025 - 17:07:06
02
jj, turisti urcite zeru taketo sracky ked sa prechadzaju po lese :facepalm:
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 19:45:45
05
arrow_leftmilsu napísal:
Nehnevajte sa. Organizoval som 4 ročníky mtb maratónu na Devínskej Kobyle. Keď som odznačkovával trať vždy som pozbieral viac bordelu od turistov ako od pretekárov (od pretekárov toho bolo prekvapivo málo). ..

V lesoch nad Bratislavou sa poneviera hocikto, turistom sa vsak da nazvat malokto. :-)
Skutocny turista, to co si vezme so sebou do lesa, to si aj z neho odnesie.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 20:02:03
05
keyboard_arrow_up