Ahojte, temu stale citam a vsetkym vam dakujem za nazory rady, tipy. A cim dalej tym som menej si ista tym co vlastne chcem
Tak mozno len tak doplnim ze teraz mam Meridu Matts TFS 100, ten som si kupovala pred neviem asi 17 rokmi. Kupovala som ho ako XC
bike a vtedy sme jazdili cesty, lesy, lahky teren. Potom som asi 10 mozno aj viac rokov na nom nesedela vobec. Tento rok som sa k tomu vratila, zatial som jazdila opat prevazne lahky lesny teren (ak nepocitam ten jeden den jazdy na traily). No a laka ma to k trailom, nieco narocnejsie, zabavnejsie, sviznejsie. Rovnako baby s ktorymi by som jazdila, jazdia prevazne traily, po celom slovensku, lahsie aj narocnejsie.
Na tom traily co sme sli bolo riadne citit vsetko, od slabych brzd, cez biednu stabilitu, neistotu az po to ze ma bolelo kadeco (co beriem moze byt aj zlou technikou jazdy aj bikom). Uz nemam 20 takze aj ten komfort je dolezity ale zaroven ako tu uz bolo spomenute chcem sa naucit aj lepsie jazdit.
Takze klud pani, je mozne ze aj nove XCcko by posluzilo, takisto je mozne ze by som si viac oblubila trail HT ako full alebo aj naopak. Ako sa vravi nevyskusas nevie. Takze zatial to asi uzavrime s tym, ze vsekto ma pre aj proti. Necham si to asi ulezat kus v hlave, ak este dojdu nejake teplejsie dni, tak poskusam aspon tie
biky od kamosiek (kedze sme podobna velkost aj zmyslanie). A uvidime....