Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pozor-tieto motory TQ majú vypnuté slušný odpor,mám pocit že o dosť väčší ako Yamaha PW X3 čo mám,ale určite najlepšie vyskúšať,ak sa dá.
Trek je pokial viem na objednávku,dodanie cca marec 2026.
Ja som objavil jeden kus,šiel som preň z BA skoro do Prahy.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 19:09:00
02
Aha tak to ma celkom prekvapilo že to ma odpor, alebo stavit na klasiku a zobrat rail+ s gen5 ..:)
každoapdne dakujem za rady a skusenosti,a TQ necham priestor no musim vyskusat ako to jazdi
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 19:15:12
00
Prvú jazdu mám za sebou a som vysmiaty ako lečo.

1,5 hodinový výjazd po trailoch, 28 km, 600 vm, kombinované používanie všetkých troch režimov, na konci aj vypnutá baterka na skúšku (žiadny odpor som nebadal, bike sa správal ako ťažší bio), stratil som 74% batérie.

Bike do bodky splnil čo som od neho čakal. ?
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 19:25:37
02
No ja by som prave povedal, ze odpor nema takmer ziadny! Kolkokrat som slapal na vypnutom. Toto som uz daval do inej temy, ale isiel som to na 360Wh baterke s HPR50, ostalo mi 8%.
A inak s full ebajkermi som mal problem, ze ich ten krutak 85Nm vytiahne do naozaj prudkeho kopca. S 50kou budes v takom pripade tlacit, 60 neviem ci je taky rozdiel.

Prílohy:

tq1.jpg
tq1.jpg 41.54 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

tq2.jpg
tq2.jpg 93.83 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.10.2025 - 19:30:00
02
No ja tam cítim bez podpory motora,ze sa mi ťahá dosť ťažko,ale to bude aj tými plášťami Bontrager
Na bio biku mám Wolfpack Cross, to letí skoro samo
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 19:48:22
00
Nie je to plášťami Bontrager. Motor HPR 50 a 60 má omnoho väčší odpor ako bežné motory práve kvôli svojej konštrukcii a prevodovke. Ten mechanizmus sa nikdy úplne neodpojí a robí to značný odpor. Vypnuté staré TurboLevo 25 či 26 kilové ide do kopca omnoho ochotnejšie. Tento HPR50 a 60 keď razom vypne dopomoc, tak akoby nohy zalialo do betónu. Samozrejme ľudia čo to necítia to nejazdia v kopcoch. Na rovine to cítiť minimálne. Ale ťahať vypnuté HPR50/60 niekam 10km do kopca by som veru nechcel. Ešte to možno užívatelia necítia ak si tam dajú nejaký ľahký prevod 1-2. Ale potiahnuť to v 10-15% na 4ke 5ke je neudržateľné pod 400W...

Ešte k otázke či sa dá jazdiť s plnohodnotnými ebajkermi.....za mňa: dolu kopcom áno aj s výrazným náskokom. Hore kopcom len za podmienky, že oni idú ECO. Inak na 2/3ke podpore sa dá urobiť asi 1500-1600vm a tak do 40km. Ale pozor nesmú tam byť dlhé presuny, nežerie to vtedy veľa, ale keď človek príde k lesu a 10-15% batérie je preč, tak ani vm potom už nie sú.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 20:14:29
01
Toto mi vyplula Ai na otazku o odpore volnobehu motora TQ:

Motor TQ HPR50 je navrhnutý tak, aby mal pri jazde bez asistencie (na voľnobeh, keď pedálujete rýchlejšie ako obmedzená rýchlosť alebo pri vypnutom motore) minimálny odpor (drag).
Používa patentovaný mechanizmus Harmonic Pin-Ring (HPR) prevodovky a integrovanú voľnobežku, ktorá úplne oddeľuje os od vnútorných častí motora, čo má za následok prakticky žiadny odpor na voľnobeh.
Vďaka tomu sa na e-biku s týmto motorom šliape veľmi podobne ako na bežnom bicykli, keď nie je zapnutá asistencia, čo je jedna z kľúčových vlastností systému TQ HPR50.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 21:38:04
00
Preto by bolo úžasné nepýtať sa každú vtákovinu Ai, ale oprieť sa o skúsenosti užívateľov. Majú to takto vymyslené, ale realita je úplne niekde inde. Bez odporu možno bude jazdiť pohon od talianskeho Carbotronics...isto nie TQ.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 21:42:51
01
Su tu aj jazdci s Fazua Ride 60? Dost podobne TQ.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 22:17:19
00
branomelis veď ako užívatelia ti píšeme. 😁
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 22:29:36
00
Mne nie...sú tu odpisované myšlienky Ai. Skôr by ma zaujímalo prečo ten pohon má taký veľký odpor hoci marketingové materiály uvádzajú presne to čo vygenerovala Ai. Stačí si doma urobiť taký test....2 bicykle - jeden TQ pohon a druhý nejaká mechanika s kvalitným stredom. Stačí ľahko ťuknúť do kľuky. Mechanika urobí tak 1 otáčku, TQ necelú 1/4 otáčku. Je tam množstvo odporu vnútri v niečom.
Zobraziť komentár 02.10.2025 - 22:34:30
00
Áno,je to tak-keď točím na mieste kľukami rukou-e bike je zavesený na stojane a zadné koleso je vo vzduchu-vyslovene je cíťiť,ako sa točia v tom motore prevody,a keď roztočím tie kľuky svižne,pustím a zastanú prakticky ihneď.
Ešte je zaujímavé-neviem či to tak má len ten môj Trek,že keď zapnem tlačítkom na ráme systém,nie je zapnutý žiaden stupeň podpory-ale keď ju prepínačom na rajdoch zapnem,už ju ním nevypnem-môžem len zvoliť 1. 2. alebo 3.
Tak či to náhodou nie je pre ten odpor-je naozaj veľký.
Nie je to prvá blbosť,čo AI vyprodukovala.
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 07:05:52
02
S tým prepínačom to funguje tak, že normálne radíš podporu 1-3. Ak chceš podporu úplne vypnúť, tak musíš tlačítko smerom nadol podržať stlačené. Vtedy sa podpora úplne vypne. Takto jednoducho som si to predstavoval aj ja. Že vypnem a zrazu mám na tanieri marketingový "zero drag". Bohužiaľ nie....toto bolo moje sklamanie číslo jedno. Tie básničky aj zo zahraničných fór ako vypnem a idem ako na mechanickom bicykli, jasné bráško ešte ľahšie ako na mechanike...ja ani nepoužívam dopomoc vôbec...atď....ja som si zvykol na jednu skutočnosť. Kedysi sa robili veľké posmešky z rybárov aké chytili úlovky v opisoch a aké reálne....no a s odstupom času môžem povedať: Absolútne najväčší bájkari vo volnočasových aktivitách sú cyklisti.

Späť k téme...Okrem podržania tlačítka nadol môžeš podržať aj tlačítko nahor. Vtedy sa ti aktivuje WalAssist. Pozor tiež naň - len sa aktivuje, ale nič nerobí. Nesnaž sa potom nejako ho ovládať tlačítkami. Po aktivácii ho musíš stlačiť opäť a ideálne je držať bicykel a brániť mu odchodu - motor sa postupne rozbehne. Pridávanie rýchlosti sa tiež nesnaž regulovať tlačítkami. Reguluje sa len tým že si druhou rukou radíš ťažší, alebo ľahší prevod. Inak držať v kuse to tlačítko na walk assist ti asi tak po 200m strmého kopca skoro odkrví prst, ktorým to držíš. Ale je to použiteľné.

Ešte k tomu odporu...Ono to čo tu vygenervala Ai nie je tak klamstvo, je to prehľad marketingových materiálov TQ. K tej téme boli na zahraničných fórach dotazy ohľadom vyššieho odporu bez asistencie. Samozrejme sa tam vyrojili osoby čo tvrdili, že to jazdia len bez pomoci a nulový odpor - jasné. Potom som to už nečítal. Ale teraz v tej Ai odpovedi keď si ju človek trochu poscroluje nájde aj zmienku, že určitý odpor v motore skutočne môže byť vplyvom odporu z motorových tesnení - gufier. A to môže byť ono. Píšu, že na to aby sa nedostávala dnu voda. Skúsenosť je taká, že voda sa dnu dostáva a hodne, vstupné ložisko na jednej strane vôbec nie je krytované - jedná sa o HPR50ku. na HPR60 sa chvastal výrobca, že sú tam upravené ložiská za účelom zlepšenia efektivity - isto :)
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 08:14:01
02
https://www.youtube.com/shorts/zDasOKPiVao
.....tu chlap ukazuje že ten motor má pri točení minimálny odpor....akurát že baterka musí byť nabitá na 83% a viac.
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 08:35:15
00
Za mňa, kedže väčšinu času jazdím bez výpomoci, tam určitý odpor je cítiť. Na druhej strane, mne to nevadí, kedysi som jazdieval maratóny, dodnes hodne žiletkárčim, takže to beriem ako takú daň za to že je to MTB, koniec koncov mám tam 2,4 palcové gumy, to tiež robí nejaký odpor. V zásade som túto vec riešil karbónovými kolesami na DT 240tkách, takže tam určitá kompenzácia je. S vodou neviem ako to je, som lenivý čistiť bajk od blata, takže jazdím len keď je sucho, ak je v lesoch mokro idem radšej na žiletku.
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 08:35:28
00
keyboard_arrow_up