67. deň tripu - polícia stratila trpezlivosť
Zobudil som sa na policajnej stanici, ujo policajt, čo ma mal strážiť Ešte spal. Nechcel som ho budiť tak som len ležal a brnkal do mobilu. Keď sa zobudil tak som mu podal ruku, že ďakujem za bezpečnosť a nocľah a už idem. A on, že mám ešte čakať. Odišiel, potom sa vrátil v "pracovnom", že ešte čakáme, vraj raňajky vybavíme po ceste. Ok, pozvali ma, neplatil som. Ďakujem. Potom sme išli ďalej,
bajk v pickape, prekladal som ho z auta do auta, jedno väčší šrot ako druhé. Potom prišli motorkári, nechcelo sa im ísť mojím tempom tak jeden mi hodil šál, nech sa chytím a potom si túto informáciu predávali hliadky medzi sebou a ťahali ma na šále aasi tri alebo štyri hliadky. Nebolo to veľmi pohodlné ale bolo to rýchle. Potom som začal byť aj hladný, začal som sa pýtať jesť ale nechcelo sa im, chceli ma mať z krku. Keď sa raz prestriedali, tak som si povedal, že tomuto už poviem a najem sa. Zastavil som, on nevedel čo je, povedal som mu len "eat, food" a on, že "no here, one kilometer later" tak som nasadol, one kilometer later nebolo nič, vydrbal so mnou. Ale asi po troch km sa menil s ďalším, tomu som povedal "eat food" a ukázal som na dhabu. Ešte ten predchádzajúci potreboval fotku, že ma odovzdal živého ďalšiemu a išiel som. Policajt mi dal doniesť extra stôl, nedovolil mi komunikovať s ľuďmi ale len s ním. Priniesli jedlo, Ešte som povedal obsluhe, že čaj pre oboch a keď som chcel platiť, policajt to zacvakal. A vraj už treba rýchlo ísť, lebo ďalší už čaká. Takto sa pri mne ešte vystriedalo zopár hliadok, jedny zabočili do mesta a to už som tušil niečo, že ma berú niekam na hotel. Vypýtal som sa kúpiť ovocie, zastavili, kúpil som trs banánov a vodu. Potom sme išli ďalej, zastavili pred hotelom a tam som im povedal, že nemám peniaze. A oni mi dali telefón, ujo povedal, že ma nenechajú bicyklovať v noci a nútili mi hotel za 2000rupii. Odmietol som, že max 1200. Tak, že idem busom do Karáči. Povzdychol som si, že asi veľa možností na výber nemám. Naspäť do pickapa, policajti sa vmotali do zápchy, predbehli a zablokovali autobus, autobusár otvoril kufor, dali tam
bicykel a dva bágle a
spacák s karimatkou. Vraj zvyšok si beriem do busu. Tak sa ma zbavili... Ak sa mi podarí prebookovať letenku bude to super