Poraďte
dres na zimu. Niečo z husto tkanej látky. Nechcem žiadnu membránu.
Dnes som bola testovať na biku, neviem ako to nazvať, asi uni rolák GOREWEAR Everyday Thermo 1/4-Zip Long Sleeve Shirt a super. Robí sa dámsky aj pánsky, má golier so zipsom, takže vyvetráš, vpredu má veľké vrecko so zipsami na oboch stranách, čo je fajn v civile, na prechádzky, zohriatie rúk, na
biku sa teším ako si v ňom budem v zime zohrievať náhradné rukavice,.... a je z takej zaujímavej látky, ktorá je hrubšia, vnútri má mierne chlpatú úpravu a teda na moje prekvapenie som si nedávala vôbec vestu. Pod ním som mala len tenké tričko Gore base layer, také mierne dierované a ešte mi bolo aj teplo. Práveže je asi naozaj husto tkaný ten textil a už na Riazanskej, kde ma vždy ovalí ten hnusný vietor keď vyjdem spomedzi domov a v sekunde mám chladné priedušky, tak v tomto som to necítila. Keď ho porovnám s podobným rolákom Endura MT500 thermo jersey, tak cez tento Gore tan neprefukuje ak teda nejdeš bomby niekde dole asfaltkou. Mala som ho v košíku asi rok a nedávno zlacnel posledný kus tak reku risknem a keď že to má otvory na palce, tak rukávy sú mi akurát, len tie otvory zašijem ? dobrá kúpa