Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Každý deň vypláva na povrch nejaké svinstvo:

Robert Fico sa dostal k živému spisu nezákonne, zistil prokurátor. Pochybil vyšetrovateľ inšpekcie

https://www.aktuality.sk/clanok/zJNJN7i/robert-fico-sa-dostal-k-zivemu-spisu-nezakonne-zistil-prokurator-pochybil-vysetrovatel-inspekcie/
Zobraziť komentár 13.10.2025 - 17:34:29
03
Toto Ficove svinstvo podrobne vysveluje Peter Kubina vo svojom FB statuse-kopírujem:

https://www.facebook.com/peter.kubina/posts/pfbid022hHDwHsYL3oWtCj3LvmVV3cYsHpEPQ1MPUEiRtaP4q4ysPhGhQLSfAEJei8p8Z8Sl

PROKURÁTOR POTVRDIL MNOŽSTVO NEZÁKONNOSTÍ V POSTUPOCH TÍMU „VERITAS”
V trestnej veci Mateja Vargu sme v rámci obhajoby podali viacero žiadostí o preskúmanie zákonnosti postupov vyšetrovateľov tímu ÚIS Veritas mjr. Juraja Lukáča (vedúci tímu), kpt. Petra Dubovického a kpt. Kevina Dlabaja.
Dnes nám bolo doručené upovedomenie prokurátora Krajskej prokuratúry v Košiciach o vybavení všetkých týchto žiadostí (okrem jednej, ktorá ešte bude vybavená dodatočne). Zistenia prokurátora sú také zarážajúce, že je podľa nášho názoru vo verejnom záujme, aby sa o nich dozvedela aj verejnosť a mohla si tak urobiť vlastný názor, keď je z najvyšších miest opakovane ubezpečovaná o zákonnosti konania tímu ÚIS Veritas (a to napriek tomu, že nimi vznesené obvinenia sú priebežne rušené pre nezákonnosť prokuratúrou).
Prokurátor potvrdil nezákonnosť nasledovných postupov menovaných členov tímu ÚIS Veritas voči Matejovi Vargovi, a to len za obdobie 2 mesiacov od jeho zadržania a obvinenia:
❌ Odmietnutie nazretia do vyšetrovacieho spisu po dobu 51 dní od prvej žiadosti o nazretie (teda od zadržania) za súčasného umožnenia nazretia iným osobám.
❌ Neumožnenie nazretia do častí vyšetrovacieho spisu bez ich presnej špecifikácie, za súčasného umožnenia neobmedzeného nazretia iným osobám.

❌ Priznanie práv poškodeného predsedovi vlády R. Ficovi a poskytnutie kópie vyšetrovacieho spisu tejto osobe.

❌ Neumožnenie zobrať si po zadržaní z kancelárie osobné doklady a peňaženku.
❌ Prítomnosť operatívnych pracovníkov tímu Veritas kpt. Rastislava Hadzimu a mjr. Romana Štelbackého na výsluchoch v zásade všetkých svedkov pred vznesením obvinenia (pričom z tohto dôvodu sú všetky predmetné výsluchy, na základe ktorých bolo vznesené obvinenie, nezákonné a procesne nepoužiteľné).
❌ Doručovanie uznesenia o pribratí znalca na preskúmanie obsahu mobilného telefónu až 10 dní po vydaní uznesenia, kedy už bola extrakcia dát a ich preskúmanie znalcom vykonané.
❌ Nevrátenie vydaného mobilného telefónu klientovi po dobu viac než 2 mesiacov (doposiaľ).
❌ Odmietnutie nazretia do vyšetrovacieho spisu klientovi ako podozrivému po zrušení obvinenia.
Ak by sa to niekomu (právom) zdalo ako neuveriteľné, pre takýto prípad pripájam aj list prokurátora zhrňujúci výsledok preskúmania zákonnosti postupov tímu ÚIS Veritas:
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 07:37:43
07
arrow_leftflegko napísal:
Zostrih je sice kvalitny tak ako tam upratoval Mina to som este snad nevidel a toho islo rozdrapit, ale pozrel som si aspon tu neplatenu verziu a tam az tak slava nebola.
Ale zostrih paradny.

Rozmiem ze ludia maju rozne pohnutky a sposoby travenia volneho casu, ale asi som sa v zivote nenudil dostatocne na to aby som si pozrel video s Mazurekom :rofl:
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 09:32:06
12
Ja som si video pozrel v ramci cvicenia "poznaj svojho nepriatela" a moje najintenzivnejsie pocity su tieto:
dnes vidim ze Mino rychlo a hlasno melie slamu, ale mozno este par rokov spat by mi to neprislo, pretoze posobi prirodzene
Mach to vyhral pre mysliaceho cloveka, ale pre Minovych fanusikov urcite nie, nebolo to rozdielom triedy a to je skoda, Mino zasluzil by si "zotriet" poriadne
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 09:45:34
24
arrow_leftivast napísal:
Ja som si video pozrel v ramci cvicenia "poznaj svojho nepriatela" a moje najintenzivnejsie pocity su tieto:
dnes vidim ze Mino rychlo a hlasno melie slamu, ale mozno este par rokov spat by mi to neprislo, pretoze posobi prirodzene
Mach to vyhral pre mysliaceho cloveka, ale pre Minovych fanusikov urcite nie, nebolo to rozdielom triedy a to je skoda, Mino zasluzil by si "zotriet" poriadne

Presne tak, Mach ma na to Mina dat dole...vie ho vytocit uz len tym, ze tam je + dokaze udrzat klud aj vo vypatych chvilach...aj ked tam by este mohol popracovat.
Robi skolacke chyby, keby nebolo tych par chybiciek pustam si to video vzdy, ked by som si chcel zlepsit naladu lebo ked nacek dostava argumentacne po papuli a nevie ako z toho von to ti musi vzdy zlepsit naladu.
Podobne video bolo prenedavnom, kde Ostrihonova zotrela mladeho Kaliho s hlasovanim v EU a hoci sa krutil ako had bolo vidiet ako sa tam poti a je mu to viac ako neprijemne.

Naposledy upravil flegko dňa 14.10.2025 - 13:47:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 14.10.2025 - 11:05:11
01
Mne to prislo z Machovej strany dost slabe. Zostrihane video som nevidel, videl som , resp. pocul len to 1 hod 48 min video z kanalu Noveho Casu na YT. Suhlasim, ze Mino je na tom recnicky dobre (tak ako aj vacsina koalicnych "odbornikov"). V kazdom pripade, min. v momente, ked sa Mino branil, ze este nevladli, resp. ze neboli pri moci a nic teda nemohli pokazit, tak by som mu argumentoval tym, co stvarali v BB (este ako LSNS), ked sa dostali k moci, pripadne by som sa ho opytal ako z EU financii na asistentov EU poslancov zivia stranickych kolegov (v rozpore s pravidlami).
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 11:20:28
01
Preco vsetci tito hrdinovia a alfa-samci okamzite skrotnu, ked si maju stat za svojimi slovami a cinmi? A z alfa-samca je zrazu smutno-smiesna parodia sameho seba.

Prílohy:

FB_IMG_1760434054631.jpg
FB_IMG_1760434054631.jpg 77.27 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 14.10.2025 - 11:33:52
116
dokument o tom ako vzniklo impérium V. Orgána, od susedov (slovenské titulky)
https://youtu.be/bZ4SXv9qJHM?si=rFewZ87r9K4CfjeC
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 11:57:28
00
Toto je skvelá argumentácia, Mizík approves :tmi: Normálne by ma zaujímalo vysvetlenie fanklubu "hranatej legendy" prečo stále stoja za takýmto klaunom - veď toto je úroveň, ktorú by kritizoval aj ten "Jožo, ty prestaň klamať do telky" borec zo škôlky ...
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 11:59:49
01
odpisal som nejakemu pocmaranemu barberovi (tmavsej pleti), co obhajoval Turka, ze ci mu nie je blbe obhajovat takeho klamara, a urcite aj nacka ... tak mi samozrezjme odpisal ze som slovensky sasek a o 10 minut ma blokol :)
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 12:09:20
06
Sídlo zločineckej skupiny. :lol:
https://maps.app.goo.gl/bJrCp83BymcWmAbb9

Prílohy:

sidlo_zlocineckej_skupiny.png
sidlo_zlocineckej_skupiny.png 91.53 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 14.10.2025 - 14:44:28
010
cz Dolph Lundgren na 42 stranách pdf
https://dennikn.sk/minuta/4907538/
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 15:43:44
04
ked Babis pojde s tymito dvoma exotmi, bude to presne ako Fico cez kopirak
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 17:10:38
02
nebude. babis nie je zufaly z hrozby basy...
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 18:10:58
01
https://www.facebook.com/MierUkrajine/posts/pfbid02zqvi3KM7zPQk93dki8XSXUjqFKN1DxX1YpVYcRk5fWztZE39tC5GeufY4wapsQs7l

PLATIA ZA TO, ABY ŠÍRILI NENÁVISŤ
A je to čierne na bielom. Politici dávajú desaťtisíce eur na to, aby očierňovali novinárov, aktivistov či mimovládne organizácie. Medzi najväčšími šíriteľmi nenávisti je vládna strana SMER, šéf Hlasu Matúš Šutaj Eštok, premiér Robert Fico či Marián Kéry a György Gyimesi. Zistenia priniesol projekt Platená nenávisť, za ktorým stojí Investigatívne centrum Jána Kuciaka.
Projekt analyzoval platené politické reklamy na Slovensku, v Česku, Poľsku a Maďarsku. Na Slovensku sa objavilo viac než 500 sponzorovaných útokov na sociálnych sieťach za jeden rok. Politici vyhodili tisíce eur, aby podrývali dôveru ľudí voči novinárom či mimovládkam.
Množstvo príspevkov sa venovalo aj združeniu Mier Ukrajine – šírili ich hlavne SMER, Erik Kaliňák, Juraj Gedra či Monika Beňová.
Milí politici, občania si vás nevolili preto, aby ste očierňovali ľudí s iným názorom. Volili si vás preto, aby ste zlepšili ich životy. Skúste na to nezabúdať a venujte sa svojej práci.
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 18:20:43
36

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up