Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Comby sietky vseobecne maju diery a ked das na ne nieco co prefukne tak ten studeny vzduch ide priamo na kozu. ako tu uz niekto pisal - sietka, merino, membrana - najlepsia volba na zimu. alebo v horucom lete pod dres sietka urcena na leto. ale v tychto podmienkach to nieje dobre.
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 22:16:26
02
Čiže nemá zmysel meniť Sensor Coolmax za Brynje? Vie niekto porovnať tieto sieťky?
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 23:31:49
00
brynje treba skusat. xxl dlhe super termo je na 2 metroveho vikinga, tielko super micro xxl mam jak detviansky junak
Zobraziť komentár 15.10.2025 - 05:07:47
01
Ja pod 10st nosím spodnú vrstvu dlhý rukáv Progres z kávových zŕn. Nad 10st nejakú umelinu napr.Craft s krátkym a na to keď nefúka tak teplý dres Casteli Puro abo Pro Mesch a keď fúka tak Perfetto Unlimited bunda. Tiež sa dosť varím a spotim všetko čo dam na seba. Dôležité je keď môžem hore rozopnut všetko čo sa dá a dole zapnúť aby som nemusel stale zastavovať. Keďže som citliví na rôzne materiály ako merino tak musím veci skùšať. Ale to Brynie ma tiež zaujíma.
Zobraziť komentár 15.10.2025 - 06:19:30
00
arrow_leftGerson napísal:
Dlho sa tu spomína Brynje a ja ho ešte nemám. Ako je to s veľkostami? A zobrať asi variant s krátkym rukávom radšej?

Bol som vcera skusit to Brynje v Alpise v Ruzinove, tam ho maju normalne vystavene aj rozne velkosti a sedelo mi L (184, 87kg), ako aj normalne tricka. Nakoniec som ho ale nezobral, prislo mi prilis priesvitne, casto nosim termo a na to kratky dres a toto by vyzeralo cudne. Skusim radsej volaco od Xbionic.
Zobraziť komentár 15.10.2025 - 09:29:04
02
nedavno to mal na sebe oblecene chlapik na chate na martinkach,postavou take polojelitko a kukali tam po nom asi vsetci :D
Zobraziť komentár 15.10.2025 - 09:49:10
01
Nemate niekto skusenost s COMPRESSPORT Raider Compression spodnou vrstvou? Hlavne co sa tyka zivotnosti. Vyzera to ako dobra alternativa k Brynje.
Zobraziť komentár 15.10.2025 - 10:19:18
00
arrow_leftpiwan napísal:
Bol som vcera skusit to Brynje v Alpise v Ruzinove, tam ho maju normalne vystavene aj rozne velkosti a sedelo mi L (184, 87kg), ako aj normalne tricka. Nakoniec som ho ale nezobral, prislo mi prilis priesvitne, casto nosim termo a na to kratky dres a toto by vyzeralo cudne. Skusim radsej volaco od Xbionic.

Hlavne ze dobre vyzeras to ze sa budes triasť v mokrom X-akumulatore nevadi ;).
Brynje sa nosi pod bundu ci dres, ak ho si ho chces dat pod kratky dres to nema zmyslel. Mam od Xbionic patriot, radiator, akumulator ale na funkcnost brynje sa nechytaju. A ta cena je uplne nezmyselna za ten štrikovany sveter. Ak sa ti napiju tak budes bajkovat v mokrom a chladnom bionicu, ktory este posaje vlhkost aj z okolia. Brynje ked namokne tak dokaze aj rychlo preschnut. Noekedy aj za jeden zjazd. Xbionic nosim ked je pod -5 aby som ho nedokazal az tak spotit, brynje od 10 do -5, tiez nie som najkrajsej postavy, ale mam na haku, vyzleciem sa hocikde do neho, hlavne ze hned schne a potom mi je na dalsich km komfortne teplo.
Zobraziť komentár 15.10.2025 - 13:12:18
03
Veru to je najvacsia vyhoda brynje. Rychlo schne. Aj ked trochu dupnem tak to za chvilu uschne aj spolu s dresom ktory je ako druha vrstva (alebo nieco ine). Merino neuschlo nikdy cize ked sa prepotite na zaciatku 5h vyjazu, tak "super" :D. Ak uz mate merino vrstvu, tak tu dat na brynje ako second layer. Myslim ze takto to odporuca aj brynje niekde na ich oficialnej stranke.
Zobraziť komentár 15.10.2025 - 13:23:43
01
Druha vrstva na brynje mne najlepsie funguje jemne cesany flis. Pekne stahuje vlhkost zo sietky a tiez rychlo schne.
Zobraziť komentár 15.10.2025 - 13:37:27
00
ja abs stale nechapem,co tu vsetci hladaju nahrady za Brynje.to nemate dpc 55€,alebo si najst nieco ine v podobe polypropylenu. Ano existovali nahrady Brynje,ale tie firmy prestali uz vyrabat tieto vyrobky.Niekto sa s niekym musel dohodnut za tazke €
brynje nad to merino a na to tretiu vrstvu proti vetru/dazdu (ale v tom zhori od tepla vacsina ludi :D ) .... alebo brynje+polartec alpha
Zobraziť komentár 16.10.2025 - 00:23:30
01
Napríklad ja som kúpil Brynje Super Thermo C-Shirt, a to bolo strihovo jak mech na krumple. Široké a krátke. Nenašiel som na ich webe info o strihoch, či robia niečo v slim fit, ja preto špekulujem s inými značkami. Ale rád by som niečo od Brynje, čo by mi sadlo.
Zobraziť komentár 16.10.2025 - 07:08:45
00
Ahojte, niekto skúsenosti so značkou Northwave konkrétne s nohavicami (EXTREME PRO 2 BIBSHORT prípadne FAST) a ich vložkou?
Zobraziť komentár 16.10.2025 - 08:36:58
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up