Oct 18, 2025
Public
80. deň tripu - ľahký ťažký deňRáno som vstal okolo šiestej, okolnosti ma prinútili vyliezť von ale vypelešil som sa až o ôsmej. Vytlačil som
bicykel na cestu a vtedy som zbadal, že je zadné koleso prázdne. Už včera mi raz vyfučalo (lepil som defekt a asi som netrafil dieru) ale dofúkal som a išiel som na tom. Dnes som si povedal, že to urobím. Nechcelo sa mi šliapať. Dnešok celý deň by mal byť dokopca. Tak som dal novú dušu, starú som zalepil, záplatu na záplatu, polka prekrytá. Potom som začal šliapať. Veľmi pomaly. Dnes som si zaumienil, že by aj bolo načase vyriešiť stolicu. Ako voda od prvej noci v Pakistane (keď som spal v base), takže už to bude aj tri týždne. Chcel som ísť do lekárne ale všetky sú zatvorené. Víkend. Takže v pondelok. Aspoň nemusím vymýšľať. Inak sa mi išlo dosť ťažko. Nechcelo sa mi veľmi ani, keď som videl na
mape tie prevýšenia, čo ma čakajú tak ma to demotivovalo ešte viac. Priemerná rýchlosť 9,4kmh hovorí za všetko. A tak nejak veľmi som si zobral do hlavy to moje tekuté hovno, že som vlastne ani na nič iné nemyslel. Nakoniec ma to zlomilo a zapichol som to pred dedinou, lebo som videl svetlá dedín do ďaleka a počul psov a tiež je možné, že psy budú ešte aj medzi dedinami. Takto si so mnou moja hlava zahrala hru a prehral som, takže po 50km, celý deň som išiel asi päť a pol hodiny, kempujem.