Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Na jednej foto vidno za tlmičom na sedlovke "L"
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 13:47:57
00
ano uz som mu volala a je to Lko, takze mimo temu :)
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 14:52:46
01
dnes to z fotky uplne nie je zrejme kedze sa robia tie sedlove trubky take kratke. a hlavne marin ako aj na jeho san quentine ktovie ci je to prave vdaka spolupraci s matton jonesom co drti dirty. ten standover pri L-ku ma marin proklete nizko cca 70cm, pre tych nizsich super (spominali ste tu S-ka a M-ka biky s cca 75cm standoverom)
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 15:05:31
00
Ja som tiez z kategorie 168cm, inseam raz nameram 76,5 raz 77 a co som skusala biky so standoverom nad 74 tak mi to prislo nie velmi ok, nieco vyskusane na predajniach, nieco u bazar predajcov ze aj kus do lesika. Menej ako 74 uz sa dalo.
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 15:40:50
02
ja mam sice 185cm a tusim 86cm inseam ale presne viem o com to je. cca 8 rokov dozadu som kupil taky kellys L-ko a sedlovu trubku to malo 51cm dlhu a pri uplnom zasunuti teleskopky som sediac na sedle nedociahol na zem. standover cez hornu ramovu trubku bol tiez tak ltt ze to bolo fakt neprijemne.
Zobraziť komentár 17.10.2025 - 16:12:19
02
len pridam ze som bola oskusat CTM Skaut 3.0 aj 4.0 v Mku (rovnaky ram), lebo tie su este obcasne dostupne. V Sku som ho nasla len v Ziline ten sivy co tu uz daval niekto link a to neviem ci sa bude pacit, mne sa velmi nepaci. Ale keby bol niekde na vychode tak by som aspon kvoli velkosti sla oskusat, mozno sa zmierim s farbou ak bude sediet :) .
CTM tam neuvadzaju aky je standover ale bol este asi vyssi ako u toho sparka Mka. Potom mi to chlapik premeral, viem ze to je len priblizne ale vychadzalo mu nieco tesne pod 80cm v tej casti kam som po zideni zo sedla dopadala (cca v strede). Predpokladam ze to Sko nebude na tom ovela lepsie.
Zobraziť komentár 18.10.2025 - 16:58:36
00
Tu v shope si nič vhodné nenašla? Dá sa objednať do košickej predajne a môžeš si ho vyskúšať.
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 09:31:13
00
Ja by som odporucil vyskusat si to realne. Vascina ramov velkosti S ti bude dobra. Ja narazim na hornu ramovu trubku zhruba v jej polovici. Nespominam si ale ze by som niekedy narazil prave na nu (a ver ze by som si to pamatal). Vascina problemov skonci padom na bok. Ak uz idem cez predok tak letim a hornej ramovky na nedotknem ;-) Skacem ale len male skoky a dropy tiez len male.

Na co sa treba zamerat je realne vyhotovenie. Cize kde sa napaja horna trubka na sedlovu. Hladas taky kusok kde je toto napojenie nizsie pri Sku ako pri Mku. Pri rozsirenejsich znackach to vies aj vyhladat (ked to ludia predavaju). Skor to najdes na ramoch kde tlmic vodorovne. Cize to CTMko ma potencial, ale treba ho vidiet ;-)
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 10:19:48
00
ak som to spravne pochopil ( z tej druhej temy od vikiko) tak ht uz su mimo hry. aj tu pekne vidiet ako vsetko so vsetkym suvisi , ze pri modernych trailovych htckach si mozu ten standover urobit nizsi kedze tam nemusia zapasit s tym ako tam narvat tlmic a idealne aj flasu. javi sa mi to tu tak, ze pre niekoho moze byt ten standover dolezitejsi nez ine cisla z geosky (napr dlzka zadnej stavby) a potom to ma vyznam zohladnit aj pri rieseni dilemy ht vs full. ale clovek asi postupne prichadza na veci a to je uplne ok.
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 12:15:49
00
Tu nejde o HT vs Full ale o konkretny bike ktory by splnal poziadavky => trailovy full do 1700 EUR s nizsim standoverom.
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 16:23:11
01
cisty: tu na mtbiker sme nieco aj nasli ale co sme skusali vsetko bolo takto vysoko. Ostatne uz je nad rozpocet. Este ostavaju tie Liv Embolden (tam aj Mko by malo byt v pohode) ale tie sa jej nejak nepacia ani tym co je na nich osadene za tuto cenu ani vyzorovo. ale zas standover maju vyrazne nizsi ako ine. Tak mozno tam je cesta, ktovie.

potkanko007: ano ved uz chodime skusat realne, ale problem je ze v tejto cenovej kategorii vsetko co najdeme je od Mka, malokedy Sko, to je ten hlavny problem.

martin15: pre nas ht ani nebolo v hladaciku, chce vyslovene celoodpruzeny. A jasne, chapem kvoli comu to je.

a-biker: ano tak nejak, my hladame trailvoy full do 1700 s nizsim standoverom a ak som dobre pochopila tak vikiko hlada viacmenej to iste ale este lacnejsie.

vikiko: vdaka za pozdielanie skusenosti. Ked nieco objavime co bude sediet (alebo aj ak nebude), dame vediet poznatky aj z nasej strany.
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 16:56:28
02
Podobné, ako som písal v téme vedľa, Rockrider Feel 700s

https://www.decathlon.sk/p/342744-421250-horsky-bicykel-all-mountain-feel-700-s-zeleny.html
Zobraziť komentár 20.10.2025 - 13:22:12
00
hmm nejako ho nefeelujem..:) ale nie ,vyzera podareny , akurat ze S-ko vypredane? a M-ko dostupne aj kosicoch.
Zobraziť komentár 20.10.2025 - 14:23:01
00
keyboard_arrow_up