BA hrádza, JuRaVa a ostatné trasy mimo Malých Karpát
zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Akoze ta betonka/panelka v strede? Ci niektory chodnik po strane? A to je az tak zle, ze Ti to vadi aj na fulle? Nevymäkol si tak trochu po dlhej dovolenke bez bajku?
nie, kolobezka sa mi pokazila uz na jar, a odvtedy ju nejazdim radsej normal bajk.
Diery su uz od Kauflandu Patronka az po zastavku kde zacina panelka, vsak sa tam chod sam pozret. Neviem ci mam preskakovat na fulle tie 2 metrove jamy? lol
A pekne na striedacku su tie jamy, vlavo-vpravo, dole kopcom je to slalom ako Petra Vlhova
Panelka az po Lafranconi je este nastastie v poriadku, teda az na bordel a jamy pod nadjazdom Stare Grunty.
--ale vlastne OK, za velke pozitivum povazujem ze je to aspon nejako prejazdne. Obaval som sa ze ten chodnik uplne zavru.
Robia tam stlpy pre trolejbus, a ano rozkopu to cele, lebo tam budu klast aj hrube kable. Ten cerveny chodnik je dost siroky tak len dufat ze sa zmestia do polovice a bude tam skulinka pre nas
Chodník popri protihlukovej stene ZOO je sama jama vlavo vpravo ako napisal Iron hide.
A chodnik od krizovatky s Botanickou po krizovatku so Starymi Gruntami je cely rozmr... prec.
Dnes som si rano vsimol, ze zabrany na cyklo-strane Pristavneho mosta su prec, tak som si tadial poobede presiel. Co opravovali netusim. Vsetky spoje su podla mna rovnake, vsetky asfaltove bubliny su na svojom mieste. Ked niekto pride na to, co sa tam robilo, tak kludne dajte vediet. Alebo aj nie, lebo je to vlastne jedno, kedze to co by sa opravit zislo, ostalo v povodnom stave.
Po dokončení D4R7, hlavne tej križovatky čo mám inside šumy, tak by mal prejsť Prístavný most generálnou opravou, mal by byť aj odstavený. Tak som zvedavý. Inak som si nič nevšimol, že by tam niečo robili.
Chodník popri protihlukovej stene ZOO je sama jama vlavo vpravo ako napisal Iron hide.
A chodnik od krizovatky s Botanickou po krizovatku so Starymi Gruntami je cely rozmr... prec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sem sa chystám od kuvajtu napadení a stále nič, len fotky obzerám =D
Diery su uz od Kauflandu Patronka az po zastavku kde zacina panelka, vsak sa tam chod sam pozret. Neviem ci mam preskakovat na fulle tie 2 metrove jamy? lol
A pekne na striedacku su tie jamy, vlavo-vpravo, dole kopcom je to slalom ako Petra Vlhova
Panelka az po Lafranconi je este nastastie v poriadku, teda az na bordel a jamy pod nadjazdom Stare Grunty.
--ale vlastne OK, za velke pozitivum povazujem ze je to aspon nejako prejazdne. Obaval som sa ze ten chodnik uplne zavru.
https://mapy.com/s/lanupugocu
Dnes som si rano vsimol, ze zabrany na cyklo-strane Pristavneho mosta su prec, tak som si tadial poobede presiel. Co opravovali netusim. Vsetky spoje su podla mna rovnake, vsetky asfaltove bubliny su na svojom mieste. Ked niekto pride na to, co sa tam robilo, tak kludne dajte vediet. Alebo aj nie, lebo je to vlastne jedno, kedze to co by sa opravit zislo, ostalo v povodnom stave.
Not today