Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mtb už mám, cesťák by som chcel na 'rozsirenie obzorov'?
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 19:39:09
00
arrow_leftmat napísal:
Cestaky co mam vyhliadnute pojmu max 38mm resp. 35mm, cize je tam miesta dost. Skor mam respekt pred tym ako sa mi na nom bude jazdit, ci bude pohodlny a tak. Gravel sa mi zda v tomto taka istejsia volba.

Ja som pred kúpou cesťáku sedel iba na MTB, bál som sa straty pohodlia a agresívnejšieho posedu, ale cesťák ma lákal, takže som vyberal jednoznačne endurance geometriu. Ale obavy boli zbytočné. Kúpil som Giant Defy s 32mm plášťami a úplne bez problémov odjazdím aj 4hod+ bez akéhokoľvek problému. Odvtedy MTB už využívam iba veľmi okrajovo.
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 21:50:48
11
evidentne aj on hovorí o endurance bikoch. ja mam tiez Defy, a je mimoriadne pohodlny(pre mna osobne vyrazne viac ako mtbcka s rovnymi sirokymi riaditkami)
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 07:48:05
01
Taktiez som jazdil 6 rokov MTB a posledneho polroka som pozeral po roznych cestakoch a rozhodoval sa na rozsirenie obzoru lebo 100km + na hardtaili 15+kg uz nebola taka sranda :D. Nakoniec som za super cenu nasiel tu na bazari uplne novy nepouzity Canyon Endurace a mozem povedat ze na bajku sa jazdi uplne pohodlne a ovela rychlejsie. Ziadne nepohodlie som nepostrehol.
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 09:47:50
10
keyboard_arrow_up