Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Odovodnuju to tym, ze pri blikajucom svetle je tazsie urcit vzdialenost "objektu". Aspon tak kedysi vravel policajt v nemeckej tv.
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 17:40:26
02
alebo kupit toto https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/svetla/zadne/force-tri-zadna-blikacka-p1507.html?itm_medium=forum&itm_campaign=post-2140719#description len je tam otazna vodotesnost. kedysi som mal take od authoru a to tesnenie aj tesnilo. len som ju stratil. kupil od BBB a to tesnenie bolo na smiech.
ale toto svieti do nemoty. vytiahol som to po niekolkych rokoch zo skrine a stale svietilo. jazdil stym celu zimu (neviem kolko hodin) a stale svietilo. a baterky kupis na kazdej benzinke, potravinach ....
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 18:57:37
00
k tomu blikaniu len tolko - postav sa v meste so svetlom do premavky a postav sa s blikackou v meste do premavky. to stale svietenie v tej zaplave svetiel zanikne. blikanim sa navyse jasne identifikujes ze si cyklista co je dobre aj mimo mesto. tu vzdialenost aj tak nikto nevie odhadnut lebo nevie ako rychlo ide cyklista - nedokazu to ani cez den. v noci by mal kazdy cyklista na toto mysliet a do krizovatky vchadzat s respektom. okrem toho kazdy mame na sebe kopec reflexnych prvkov ktore "svietia" stale.
tento nazor mi nevyvrati ziaden nemecky ani rakusky odbornik. uprednostnim v tomto radsej nadalej vlastne skusenosti.
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 19:03:36
06
keyboard_arrow_up