no mna vyhodilo rovno z tej prvej prerobenej lavice (za dropmi a klopkami) lebo nabeh bol este makky, som citil ako mi stocilo predne a odrazilo ma nakrivo, dopad niekde doprava a uz som sa videl v tom odvodnovacom kanaliku, ustal som to ale zvysok som siel uz s respektom  

Prerobili to chlapci velmi pekne, akurat ze tato sekcia stale nebude pre lamky ako ja, ktore este stale uplne nevedia co maju robit na skokoch. Aj pri vcerajsich podmienkach tam clovek nabera dost velku rychlost, a imho velmi vela ludi tam bude opat vela brzdit a tie rolety budu hned spat.
Tiez som sa na tom blate bal pred lavicami, ze mi  hryzne 
koleso dáko do strany pred odrazom a tak som si pred kazdym radsej vzdy aspon trochu pribrzdil a logicky som potom nemal rýchlost, ale ani posmyknutie na blatku pri dopade tiez nie je nic prijemne co by si mal clovek vychutnat.
Ked sa to vsak vyjazdi a hlina vytuhne , bude to pecka a uz teraz je sa na co tesit. Osobne som prave tu strednu cast vzdy len  tak pretrpel lebo nebola az tak zabavna ako zaciatok a koniec a bola uz aj dost rozbita, ale tearz sa na to budem vyslovene tesit.