Mate realnu skusenost s Castelli Perfetto Air ? Planujem kupu, chcem to na jazdu okolo 15C az 8C. Hlavne mam problem ,ze sa extra potim jazdim dres a
vestu a stred tela je stale v mkrom stave od potu.
Kúpil som ju dva týždne dozadu a som maximálne spokojný. Nemám rád membrány a nepotrebujem ich., na teploty pod 10st mám Espresso AIR, ale keď je nad 8st je mi v tom už teplo. Hľadal som niečo v rozmedzí 8-13st.
Zateplený dres úplne ideálny nebol, pretože nasiakne vodu a nedokáže zabrániť nárazu vetra. V kombinácíi s vestou sa to dalo, ale stále mi to nekrylo ramená.
Toto mi to úplne vyriešilo, strih je viac fit, ale dostatočne elastický. Sadne naozaj dobre. Som typ, ktorý sa dobre zahreje a potí, ale v tomto sa mi jazdí výborne. Či už na ceste alebo na MTB. Keďže na ceste je vyšší nápor vzduchu a nižšie tempo, tak v nej dokážem zvládať aj teploty okolo 15-16st a necítim sa uvarený a ja som na ten pocit veľmi citlivý. Obrovský benefit je obojsmerný zips.
Nie je to univerzál do každých podmienok, ale to ja nehľadám, pretože potom to nie je perfektné nikde a nemám rád kompromisy. Samozrejme použitie viem dokonale doladiť ešte spodnou vrstvou. Či už len nátelník, tričko s krátkym alebo dlhým rukávom. Táto
bunda je po dlhej dobe snáď mojou najlepšou kúpou