BA hrádza, JuRaVa a ostatné trasy mimo Malých Karpát
posledný komentár: Predvčerom o 5:29
posledný komentár: 24. 3. 2026 o 11:39
posledný komentár: 12. 3. 2026 o 15:20
posledný komentár: Predvčerom o 5:29
posledný komentár: 24. 3. 2026 o 11:39
posledný komentár: 12. 3. 2026 o 15:20
A co sa tyka Pristavneho, uz velmi dlho aj ja pouzivam tu zapadnu lavku. Vzdy bola v lepsom stave ako ta vychodna.
A co sa tyka Pristavneho, uz velmi dlho aj ja pouzivam tu zapadnu lavku. Vzdy bola v lepsom stave ako ta vychodna.
Tiež som takého stretol na Apolle na cyklolávke čo bežal vyslovene stredom. Asi ten istý pošuk.
A ďalší pošuk bežec na hrádzi medzi Starým mostom a Apollom. Beží oproti no sleduje si niečo na záznamovom zariadení dosť dlhú dobu, že vôbec neregistruje, že zo stredu mi ide rovno do protismeru na moje barany. Našťastie som mal ešte, kde uhnúť. Aj keď som na neho pokrikoval aby sa ráčil pozrieť pred seba, tak nereagoval a spamätal sa až keď som ho tesne minul.
Plný súhlas. Najhorší most čo sa týka prejazdu cez Dunaj. Už len ten nájazd na petržalskej strane je divočina, keď sa tam motajú chodci a cyklisti čo tam tlačia.
Ale ak ides smer od mesta, tak odbocim na most na prvej moznej odbocke, ak sa da, ak je moznost, ak nieje zakaz.
Ale je mi jasne ze aj keby to bolo znacene jasne tak tam chodci pojdu na cyklo, uz len koli vyhladu na hrad.
a aktualne ako?
Novy povrch
Tak skusim alternativny zdroj
https://banm.sk/novinka/122740/vynovena-cyklotrasa-r33-podkarpatska-radiala-je-oficialne-otvorena-a-pripravena-sluzit-cyklistom
Novy povrch
kua, a uz su tam mamicky s kocikmi #scarinko
Ma to len jednu chybicku, a to, ze to nepotiahli az po Alstrovu
Inak, v podjazde pod D1 na Jurave je taka hlbsia blatova kaluz s blatovymi usadeninami, ktora sa neda obist. To len pre info ziletkarom, ktori su citlivi na cistotu svojich bikeov.
Novy povrch
Tak som to bol dnes omrknut, siroka cyklo dialnica... veduca odnikial nikam. Ale aspon maju pesiaci radost, mozu sa roztahovat do este vacsej sirky. Dnes som musel vyzvanat na skupinku asi desiatich co sli po uplne celej sirke tejto sirokanskej cyklo cesty. Aky ma vyznam budovat taketo cyklo cesty, ked sa nijako neda ludi donutit aby respektovali, ze su na ceste na ktorej maju cyklisti prednost? Preco sa nejdu takto poprechadzat napr. aj po D1?