Tak ako to robitee?Lebo som prave chory a nemam mco naladu sa do toho azs dostavat dalsi mesiac, kedze nasledujuce vikendy su rozne akcie.Poradte diiiik
Tomco,presne to som myslel .
Ja to používam na všeto čo sa týka dýchacích ciest.Je to dezinfikátor a je to sila.
Niekedy si to frcnem do huby,aj keď mám len v hube hnusnú pachuť
takze vyzera to tak ze tak skoro sa nedostanem teraz na bajk...som dnes bol u doktorky, poslala ma na krcne-nosne a potom na rentgen, ze asi nejaku alergiu mam... v piatok na krv potom sa objendat na alergiu, ktovie kedy sa vyzdraviem ach jaj
Ked som chory, idem na bike. Este sa mi nestalo, ze by ma to polozilo, skor naopak. A k otazke: proste treba jazdit aspon chvilu viac ako pred tym.
No takychto, co si myslia, ze su ROBOCOPi a ze sa im nemôze nic stat mam najradsej. Nedavaj taketo "rady", lebo mladi sa toho chytia a po par rokoch /v lepsom pripade/ maju zo svojho srdca handru. A nehovorim to len tak, videl som chlapa, ako skolaboval pocas chripky na kopci a mal stastie, ze vôbec prezil. Za "odmenu" ma zakazanu vsetku velku zataz, takze na biku len pianko vedla hradze.
Po chorobe pridavat po malych davkach a hlavne sledovat pulz. Ak to dnes nejde - pôjde to mozno zajtra, plus vitaminy a oddych po vykone.
nahodou to moze fungovat, kedze kamilky neliecia iba skludnuju dutiny a napomahaju pokozke mozno, takze cloveka to moze dostat do formy ...joko skus mozno ta to dostane do formy
Naparovanie občas používam, je to na uvoľnenie dýchacích ciest. Formu z naparovania ešte nikto nezískal. To by bolo veľmi jednoduché.
Na získanie formy po chorobe len jazdiť, jazdiť, jazdiť... Samozrejme s rozumom - ak bol výpadok dlhší, tak treba začať s objemom a vytrvalosťou a nie ísť s nadupancami na Babu.
Jeden kamos mi raz hovoril ze ked ho chyti chripka da si 5 tequil a na druhy den je v pohode. Ked ma boli hrdlo dam nato stopangin sprej a ked davam 3 - 5 x denne, tak na treti den je to uz zvycajne v pohode. Paralen si nedavam, len keby mam nad 38st.
To mi pripomina ako mi raz bolo total blbo. Sme v obchode chystali akciu som si meral teplotu a ze 39,3. Kolegyna mi dala nejaku tabletku v zivote som ten nazov nepocul a do hodky som mal 37,5 a vydrzali sme do tretej do rana makat.
Naparovanie občas používam, je to na uvoľnenie dýchacích ciest. Formu z naparovania ešte nikto nezískal. To by bolo veľmi jednoduché.
Na získanie formy po chorobe len jazdiť, jazdiť, jazdiť... Samozrejme s rozumom - ak bol výpadok dlhší, tak treba začať s objemom a vytrvalosťou a nie ísť s nadupancami na Babu.
Čítaj..aj medzi riadkami....ja som reagovala na to,ako sa nemôže zbaviť nádchy..forma z naparovania,to vyzerám na blbca
Empirické pravidlo hovorí, že koľko dní trvá choroba, toľko po nej sa treba ešte šetriť. Neoplatí sa to uponáhľavať. Ja som raz tak išiel s čerstvo vyliečeným zápalom pľúc do Tatier v zime liezť. Kým sme boli v tom premrznutom bezmikrobiálnom prostredí, bol som len nejaký slabší, ale OK, po zostupe do nížiny sa mi okamžite pridružila prvá infekcia, ktorú som stretol - zápal sa vrátil - pol roka som bol vygrcnutý. A to, že si môžete odpísať organizmus, je pravda. Momentálne sa už 6. deň liečim z prechladnutia, včera som si bol pre bike v kakáči a potreboval som len vyšliapať km do kopca, ktorý normálne hladko vybehnem. V živote sa mi tak blbo nešlo a spamätával som sa z toho hodinu - a to som si myslel, že idem tempom primeraným stavu.
Netreba to znásilňovať...
A ešte jedna veta pre -násťročných (platí asi tak do 30ky): mladý organizmus si nechá robiť všeličo a zdanlivo bez následkov. O pár rokov vám to ale spočíta aj s úrokmi. Takže vaše dnešné podrazíky voči nemu končiace výrokom "a je to v pohode" o 5-10-15 rokov už v pohode nebudú.
Jeden kamos mi raz hovoril ze ked ho chyti chripka da si 5 tequil a na druhy den je v pohode. Ked ma boli hrdlo dam nato stopangin sprej a ked davam 3 - 5 x denne, tak na treti den je to uz zvycajne v pohode. Paralen si nedavam, len keby mam nad 38st.
To mi pripomina ako mi raz bolo total blbo. Sme v obchode chystali akciu som si meral teplotu a ze 39,3. Kolegyna mi dala nejaku tabletku v zivote som ten nazov nepocul a do hodky som mal 37,5 a vydrzali sme do tretej do rana makat.
Nemala nahodou taky maly znak mitsubishi, delfina atp? . Extaza: ))
Na prechladnutie je najlepsi Tatransky caj v teplom prevedeni.Pol deci Tatranskeho caju do dvojdecovej salky, zaliat vriacou vodou a podla chuti prisladit . Po takych siedmych uz ani nevies ze ti nieco bolo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja to používam na všeto čo sa týka dýchacích ciest.Je to dezinfikátor a je to sila.
Niekedy si to frcnem do huby,aj keď mám len v hube hnusnú pachuť
Ani som netušil, ako rýchlo sa dá dostať do formy po chorobe...
No takychto, co si myslia, ze su ROBOCOPi a ze sa im nemôze nic stat mam najradsej. Nedavaj taketo "rady", lebo mladi sa toho chytia a po par rokoch /v lepsom pripade/ maju zo svojho srdca handru. A nehovorim to len tak, videl som chlapa, ako skolaboval pocas chripky na kopci a mal stastie, ze vôbec prezil. Za "odmenu" ma zakazanu vsetku velku zataz, takze na biku len pianko vedla hradze.
Po chorobe pridavat po malych davkach a hlavne sledovat pulz. Ak to dnes nejde - pôjde to mozno zajtra, plus vitaminy a oddych po vykone.
Nechce sa mi viac reagovať...
nahodou to moze fungovat, kedze kamilky neliecia iba skludnuju dutiny a napomahaju pokozke mozno, takze cloveka to moze dostat do formy
Čítaj..aj medzi riadkami....ja som reagovala na to,ako sa nemôže zbaviť nádchy..forma z naparovania,to vyzerám na blbca
Netreba to znásilňovať...
A ešte jedna veta pre -násťročných (platí asi tak do 30ky): mladý organizmus si nechá robiť všeličo a zdanlivo bez následkov. O pár rokov vám to ale spočíta aj s úrokmi. Takže vaše dnešné podrazíky voči nemu končiace výrokom "a je to v pohode" o 5-10-15 rokov už v pohode nebudú.
Nemala nahodou taky maly znak mitsubishi, delfina atp? . Extaza: ))