Ahojte, ministerstvo dopravy navrhuje malú, ale potenciáne veľmi významnú úpravu zákona o 106/2018 Z. z. o prevádzke vozidiel v cestnej premávke, ktorá môže zásadne obmedziť prevádzku e-bicyklov - napríklad de iure ich vylúčiť z cyklotrás a pod. Podľa všetkého ide o neúmyselný dôsledok, ministerstvo iste nechce obmedziť e-bicykle a je to "iba" prejav neodbornosti a nekompetentnosti ministerstva, zákon je však zákon a treba tomu zabrániť.
Keď to veľmi zjednoduším, tak ministerstvo navrhuje nepovažovať za bicykle tie e-bajky, ktorí majú podporu tlačenia (walking assistence mode) alebo podporu rozjazdu (start-up assistance mode) - a to má dnes už väčšina modelov.
Presne takto by reagoval napríklad Matúš Šutaj Eštok. Obyčajný jednoduchší chudák, ktorý robí "ramená". No a samozrejme, pri svojich vyjadreniach, vždy hľadá nejakého "nepriateľa". Je to v podstate zakomplexovaný človek.
Počúvaj, ja som tu na fóre o pár mesiacov už 20 rokov. O ebájkoch vtedy ani nechyrovalo. Ale už vtedy som si všímal, že niektorí ľudia sú na tomto fóre hlavne preto, aby si nejakým spôsobom dvíhali sebavedomie. Hlavne takí, ktorí v živote nič nedokázali. A ty mi tak pripadáš.
Možno sa mýlim. Ak sa mýlim, napíš, čo si v živote zatiaľ dokázal. Vzdelanie, práca, rodina ...
40-ročný človek musí mať už niečo za sebou. Daj vedieť.
Ale prečo cudzí, ty pre mňa cudzí nie si. Už zopár rokov tvoju prítomnosť na tomto fóre vnímam. Ako zakomplexovaného chlapíka, čo potvrdzuješ svojimi príspevkami aj dnes.
Keď si frajer, bráň sa! Hádam sa nenecháš urážať niekým, čo jazdí na elektrobicykli!
Ty, sebavedomý mladý muž, ktorý by na elektrobicykel v živote nesadol!
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Uz som na tom par krat sedel, mame ho aj doma ? ale na tieto tvoje dotahovacky ma nenachytas. Pre mna su ebiky pre srajdy. Uz sme silno offtopic. Pre mna to kludne moze zostat tak ako to ti pajaci napisali. Na cyklocestach sa aj tak neda jazdit kedze je tam viac chodcov a inej havede.
Uz som na tom par krat sedel, mame ho aj doma ? ale na tieto tvoje dotahovacky ma nenachytas. Pre mna su ebiky pre srajdy. Uz sme silno offtopic. Pre mna to kludne moze zostat tak ako to ti pajaci napisali. Na cyklocestach sa aj tak neda jazdit kedze je tam viac chodcov a inej havede.
A teda mas ten ebike doma pre frajerku, alebo niekoho ineho z rodiny ?
Pytam sa pre istotu, nech vieme kto je u vas doma ta "srajda". Potom si napriklad laco moze utahovat uz z tej osoby a ty budes mat frei, Done deal, ci ?
No zvazujem, ci vas uz nemam okriknut! My co sme tu dospeli pamatame suboje Windows - Unix. Tiez to takto prebiehalo s nabozenskym zapalom ... a slo o vysledny produkt metamorfozy potravin v ludskom tele. Uz som raz kdesi napisal, ze som zvedavy co budu ti bojovnici s ebajkmi robit az dorastu k mensej vzdialenosti k bezmocnosti.
okrikovat netreba - uz (najneskor) vcera bola tato peticia uzavreta, s nazbieraným dostatocnym poctom podpisov (ako som si nezainteresovane, no so zaujmom pozrel)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne, ako ty.
Možno sa mýlim. Ak sa mýlim, napíš, čo si v živote zatiaľ dokázal. Vzdelanie, práca, rodina ...
40-ročný človek musí mať už niečo za sebou. Daj vedieť.
Ale prečo cudzí, ty pre mňa cudzí nie si. Už zopár rokov tvoju prítomnosť na tomto fóre vnímam. Ako zakomplexovaného chlapíka, čo potvrdzuješ svojimi príspevkami aj dnes.
Keď si frajer, bráň sa! Hádam sa nenecháš urážať niekým, čo jazdí na elektrobicykli!
Ty, sebavedomý mladý muž, ktorý by na elektrobicykel v živote nesadol!
A teda mas ten ebike doma pre frajerku, alebo niekoho ineho z rodiny ?
Pytam sa pre istotu, nech vieme kto je u vas doma ta "srajda". Potom si napriklad laco moze utahovat uz z tej osoby a ty budes mat frei, Done deal, ci ?
Už je mimo, argumenty mu scarinkovi došli. No a tak teraz funguje, ako Fico v Poprafe pred stredoškolákmi.