Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
U nas v bytovke asi pred 9timi rokmi tiez takto typek ukradol vidlicu z bicykla. Jediny rozdiel bol v tom, ze cely bike mal hodnotu asi 200 EUR a samotna vidlica asi 20 EUR, ale tu namahu, to na mieste rozobrat, si chalanisko dal. Akurat mal tu smolu, ze sme mali vtedy male deti a tie sa budili okolo 03:00. Zena ma zobudila, ze pocula ranu (chalanisko vypacil dvere na magnet) a tak som ho pocuval na schodisku (ja byvam na prizemi, on to rozoberal na tretom poschodi). Bol celkom rychly, do nejakych 15-20 min bol hotovy. Cestou dolu som si ho odfotil a trosku ho ponahanal. Na druhy den okolo obeda ho uz policia mala.
jednemu znamemu raz davno prehadzovac shimano SiS bez roznitovania retaze.
ale teda vidla a strihnut hadice to muselo byt prekvapenie. ako ked mi z auta ukradli zadne sklo.
U nás zobral jeden bicykel a druhý bol zamknutý o rúru k radiátoru.Tak si panácik bežal domov po "vercajg",odmontoval rúru z radiátora a zobral aj druhý bike.A vypustil horúcu vodu v celom paneláku ?.Oni moc nerozmýšlajú,ale zas sú pracovitý ?.
Presne taketo pribehy, aktualne nastavenie trestneho zakona a nezaujem policie riesit ma limituje v kupe bicykla iba do istej hodnoty. Mozno som zbytocne paranoidny, ale radsej sa uskromnim s hlinikom s priemernou vybavou ako keby som mal drazdit s karbonom na top vybave. Na bicykel na dochadzania do prace mam asi najtazsi zamok od Abusu, cestak z druhej ruky v hodnote mozno do 500 eur a MTBcko som si radsej kupil tiez len taky priemer.
Prednedávnom mi ukradli zo zamknutého bicykla zadné koleso na matice, s jednoduchým prebrzdeným ráfom a vyšľahaným skrutkovacím 7kolečkom.
Zamykal som o stojan cez predné koleso a rám ťažkým zámkom. Teraz nosím dva ťažké zámky....
v BB aj pod kamerami takto, aj ked teda je odvaha tam nechat ten bicykel tyzden, po prvej noci zmizlo sedlo, potom dalsie 3 dni ho este postupne rozoberali, videl som tam zbytky este dalsie 2 dni kym si to majitel zobral
aj kamosovi v centre pobrali gripy, sedlo, blikacky, pedale
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/groups/194216924620085/permalink/1826311788077249/
ale teda vidla a strihnut hadice to muselo byt prekvapenie. ako ked mi z auta ukradli zadne sklo.
asi vonku pršalo
Presne taketo pribehy, aktualne nastavenie trestneho zakona a nezaujem policie riesit ma limituje v kupe bicykla iba do istej hodnoty. Mozno som zbytocne paranoidny, ale radsej sa uskromnim s hlinikom s priemernou vybavou ako keby som mal drazdit s karbonom na top vybave. Na bicykel na dochadzania do prace mam asi najtazsi zamok od Abusu, cestak z druhej ruky v hodnote mozno do 500 eur a MTBcko som si radsej kupil tiez len taky priemer.
Zamykal som o stojan cez predné koleso a rám ťažkým zámkom. Teraz nosím dva ťažké zámky....
aj kamosovi v centre pobrali gripy, sedlo, blikacky, pedale
V Košiciach
Myslel som na akom mieste, v akej situacii.
Islo o bicykle:
- BMC Teammachine R 01 FOUR bicykel, carbon black, prevedenie - 58", VIN - TMR01-58-24-R74D0014 https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/cestne/bmc-teammachine-r-01-four-bicykel-carbon-black-p299162.html?preview
- Pinarello X7 Ultegra Di2 bicykel, xpeed saturn silver, prevedenie - 530, VIN - PIA530005548
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/cestne/pinarello-x7-ultegra-di2-bicykel-xpeed-saturn-silver-p330435.html?preview
Ak by ste zachytili akukolvek informaciu o danych bicykloch, nevahajte ma kontaktovat, alebo kolegov na infolinke +421 2222 00 333.
Dakujeme
-7% Pinarello X7 Ultegra Di2 bicykel, xpeed saturn silver
6 999 € -7%
MOC 7 799 €