Oks dík ...najbližšiu aktivitu to vyskúšam a dám info...tuším tam nebola kedysi takáto možnosť...stránku som používal len výnimočne keď som na 830tke omylom ukončil aktivitu
Rouvy, zwift ide priamo aj na connect. Jedine mywhoosh sa neda priamo spojit s connectom. Ale da sa to obist tak ze si v myshoosh najdes a nastavis edge ako senzor a vsetko by malo preniest na edge a potom aj do connectu. Ale nemam otestovane, len som to videl na forach tak riesene.
tak ako napísal vlastoch, paralelne zapnut virtuálnu jazdu aj ako záznam cez edge a bude to počítať všetko potrebné, robím to tak isto, ze z edge to hodí len do connect kvôli metrikam a original virtuálny záznam ide len na stravu, cize ani žiadne duplicitné nájazdy kilometrov týmto spôsobom nevzniknu
Skúšal som rôzne kombinácie Direto XR - Garmin MyWhoosh.
1. MyWhoos: všetky senzory - Garmin: iba externý wattmeter na kľuke INPEAK - totálne chaotické údaje o výkone a kadencii - asi nejaké interferencie
2. MyWhoosh: bez senzorov + INPEAK - Garmin: Direto ako smartrenažér - brutálne rozdiely vo vykazovanom výkone, ostatné hodnoty s prijateľnými odchýlkami
3. Skončil som s MyWhoos: všetky senzory - Garmin: Direto ako smartrenažér - MyWhoosh i Garmin vykazujú takmer rovnaké hodnoty, ale zdá sa mi, že výkon hodne vyšší ako realita.
Ako to máte nastavené? Ten export a dodatočné nahrávanie/vymazávanie súborov ma dosť otravuje.
ani po 5.precitani nerozumiem co kde mas a o co ti ide
ja to mam takto
wattmetrove pedale favero -> edge -> connect
trenager Saris -> mawhoosh -> strava
naposledy po 65min aktivite ukazovali obe zariadenia uplne rovnaky priemerny vykon
Ma tam napisane co ma k comu pripojene: 1. Kappke My W... a co k tacho...porovnal potom 2. Appka bez trenazera len W a tachometer pripojený trenazer...vtedy boli velke rozdiely 3. My W... vsetky senzory bicykla a tachometer pripojeny len na trenazer
...My W... vsetky senzory bicykla a tachometer pripojeny len na trenazer
Pesne. Momentálne to mám nastavené takto a keďže Garmin číta všetky údaje z tenažéra, ukazuje rovnaké hodnoty ako MyWhoosh. Ale vo všeobecnosti sa na viacerých mistach píše, že MyWhoosh hodnoty výkonu i kadenciu nejako prepočítava, takže sa na to nedá celkom spoľahnúť. Akurát ma otravuje ukladanie duplicitných záznamov z MyWhosh na Stravu a z Garminu na Gamin Connect.
Nie je to nič komplikované a vyzerá, že to funguje spoľahlivo...
Výhody: cena, na teplomeriku aj displej, meria aj relatívnu vlhkosť, výdrž CR2032 1 rok
Nevýhody: určite to nie je waterproof riešenie - to by bolo dobre nejako poriešiť
Každý človek má už data, pozriem na mobile koľko je stupňov, akú vlhkosť hlásia priamo v mobile na danom mieste a idem vysmiaty. Nepotrebujem také prkotiny vobec, odporúčam https://www.msn.com/cs-cz?ocid=msnheader, je to riadené umelou inteligenciou. Celkom presne to ukazuje, je to od Microsoftu a vyhrali, že ukazovalo to najpresnejšie so všetkých v priebehu minulého roka.
Sesulak špekulujem vyrobiť si vlastný hw - nrf52840 + sht40. Už mi to funguje a posiela dáta do BTHome Data Field len trochu bojujem so spotrebou... pikoo21 to nie je myslené vidieť aktuálnu teplotu (samozrejme je to možné ) ale pridať si do záznamu aj záznam teploty. Hlavne pri dlhších aktivitách prípadne niekde v horách. Turistika, skialp, bežky... Niekedy sa jednoducho hodí mať aj záznam teploty a trebárs pozrieť si nejakú aktivitu čo som išiel pred rokom aké teploty tam boli.
Ten teplomerík som kúpil už dávno ale teraz stojí na Ali cca 5€... Samozrejme mojim cieľom je vyrobiť niečo také ako Garmin Tempe - plastová karabínka pripnutá niekde na batohu čo ju celý rok neriešim. Niekomu však môže vyhovovať aj ten Xiaomi preto info o tom, že to funguje.
Aj ja ho mám. Využíval som kombináciu : Mobil s navigáciou na riaditkách, v mobile do USB zasunutý ANT+ modul, Garmin tempe na batohu. Tak som mohol spárovať mobil s Garmin Tempe teplomerom.
zdravícko, chcel by som sa spytat. Mam MTB aj cestak ale len jednu navigaciu garmin edge 830. Na oboch bicykloch mám aj speedmeter ak kadenciometer. Ako riesit to ze ked si syn pozicia bicykel a ideme spolu na tychto bajkoch vedla seba aby sa mi neparovali tieto snimace medzi bicyklami. ?
Stiahnuť roletku prejsť do - snímače - otvoriť daný snímač a odškrtnúť. Staré modely vedeli toto odfiltrovať resp dané snímače boli priradené k určitému biku/profilu. Nové tachometre toto nevedia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. MyWhoos: všetky senzory - Garmin: iba externý wattmeter na kľuke INPEAK - totálne chaotické údaje o výkone a kadencii - asi nejaké interferencie
2. MyWhoosh: bez senzorov + INPEAK - Garmin: Direto ako smartrenažér - brutálne rozdiely vo vykazovanom výkone, ostatné hodnoty s prijateľnými odchýlkami
3. Skončil som s MyWhoos: všetky senzory - Garmin: Direto ako smartrenažér - MyWhoosh i Garmin vykazujú takmer rovnaké hodnoty, ale zdá sa mi, že výkon hodne vyšší ako realita.
Ako to máte nastavené? Ten export a dodatočné nahrávanie/vymazávanie súborov ma dosť otravuje.
ja to mam takto
wattmetrove pedale favero -> edge -> connect
trenager Saris -> mawhoosh -> strava
naposledy po 65min aktivite ukazovali obe zariadenia uplne rovnaky priemerny vykon
Momentálne ako funkčné mi funguje dátové pole
https://apps.garmin.com/sk-SK/apps/2823102a-596f-4d61-a908-d48265c80610
v spojení s teplomerikom
https://www.alza.sk/xiaomi-mi-temperature-and-humidity-monitor-2-d6251832.htm (z Ali je oveľa lacnejší - pravdepodobne aj každý iný ktorý vie BTHome) - len je potrebné doňho nahrať alternatívny firmware https://github.com/pvvx/ATC_MiThermometer
Nie je to nič komplikované a vyzerá, že to funguje spoľahlivo...
Výhody: cena, na teplomeriku aj displej, meria aj relatívnu vlhkosť, výdrž CR2032 1 rok
Nevýhody: určite to nie je waterproof riešenie - to by bolo dobre nejako poriešiť
Najlepsie aj najuniverzalnejsie, co som nasiel je toto riesenie, ale je to aj dost drahe.
Ruuvi tag pro 2v1 - akurat je to celkom velke.
https://ruuvi.com/ruuvitag-pro/
IQ app - za poplatok
https://apps.garmin.com/apps/8a19f19a-d677-4a7f-af98-50a4f34c3c5f
pikoo21 to nie je myslené vidieť aktuálnu teplotu (samozrejme je to možné ) ale pridať si do záznamu aj záznam teploty. Hlavne pri dlhších aktivitách prípadne niekde v horách. Turistika, skialp, bežky... Niekedy sa jednoducho hodí mať aj záznam teploty a trebárs pozrieť si nejakú aktivitu čo som išiel pred rokom aké teploty tam boli.
https://www.garmin.sk/tempe-externy-snimac-teploty-prostredia_d3361.html