Tieto kladky ultegra r8000 mozem dat aj do starsej prehadzovacky ultegra r6800? Retaz mam CN-HG701 (deore-xt). Jedna kladka ma totiz ine ozubenie - vacsie zuby. Pri r6800 maju obe kladky rovnake zuby.
Zdravím. Chcem dávať novú sadu Sram Eagle 70/90 T-type. Prehadzovač, radenie, kazeta a reťaz. A chcem sa opýtať na kompatibilitu kluk sram descendant 6k s touto sadou.(Prevodník mám sram gx Eagle 32).
aj kluky koli retazovej linke. alebo zohnat prevodnik s 0mm offsetom. sram zacal pre t-type robit wide kluky - dlhsia oska, ku stredovemu zlozeniu je podlozka kttoru treba pouzit.
Ahojte, niekde som čítal (možno aj tu, ale neviem to nájsť), že prevodníky Shimano Cues (teda Linkglide) sú kompatibilné s komponentami Shimano Hyperglade (reťaz, kazeta, prehadzovačka). Máte s tým niekto skúsenosť?
Mám teraz celý drivetrain Cues (vpredu dvojpíla) a idem to všetko premeniť na XT, tak ak by som nemusel meniť aspoň prevodníky, to by bol fajn ...
chcel by som Vas poprosit o mensiu radu ohladom kompatibility brzdovej sady, a sice nasledovne:
Zakupil som si brzdy Shimano Saint a k nim kotuce od Sramu, HS2 v rozmere 220mm.
Ako posledny diel do skladacky mi chybaju este adaptery, nakolko ako vidlica, tak aj ram disponuje uchytom PM na 200mm. Potreboval by som teda adapter dopredu + dozadu na +20mm (vratane prislusnych srobov).
Viete mi prosim poradit, aky presne adapter mozem v tomto pripade pouzit (vratane skrutiek)?
Polozky na eshope som si samozrejme presiel, no uprimne vyznat sa v niektorych popisoch (najma u Shimana) a radach na forach, je celkom zapeklite..
Ahojte, ako je na tom kombinácia Sram X01 -10/52 kazeta s novou XTR di2 prehadzovačkou a Sram X01 reťazou ? AI píše áno, ale nikde na youtube som túto kombináciu nevidel testovať.
shimano kazeta, radenie, prehadzovacka + kluky sram gx s prevodnikom sram + gx retaz? vsetko 12 speed. Ide hlavne o kompatibilitu retaze, kedze mam par gx retazi v sufliku :) malo by to fungovat, aj ked to nie je uplne najidealnejsie, ci?
Ahojte, mám závitové stredové zloženie sram dub so šírkou 100mm a zadný náboj mám novate rozmer 197x12mm. Prosím aké kľuky mi budú pasovať, alebo poraďte prosím iný setup stredu a kľúk. Ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tento prehadzovač funguje na 42 ale na 3placku nevydá s kapacitou.
Shimano prehadzovace 9s končia na 36 zubov
Akcia -10% microSHIFT ADVENT RD-M6195M prehadzovačka, 9-kolo, stredné ramienko
43,99 € -10%
MOC 65,99 €Ďakujem
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/prehadzovacky/prislusenstvo/shimano-r8000-r8050-kladky-cestnej-prehadzovacky-p52121.html
Dikes
Moc info s krizenim este asi nebude, jedno JPP pise Sram.
Ahojte, niekde som čítal (možno aj tu, ale neviem to nájsť), že prevodníky Shimano Cues (teda Linkglide) sú kompatibilné s komponentami Shimano Hyperglade (reťaz, kazeta, prehadzovačka). Máte s tým niekto skúsenosť?
Mám teraz celý drivetrain Cues (vpredu dvojpíla) a idem to všetko premeniť na XT, tak ak by som nemusel meniť aspoň prevodníky, to by bol fajn ...
Pozdravujem,
chcel by som Vas poprosit o mensiu radu ohladom kompatibility brzdovej sady, a sice nasledovne:
Zakupil som si brzdy Shimano Saint a k nim kotuce od Sramu, HS2 v rozmere 220mm.
Ako posledny diel do skladacky mi chybaju este adaptery, nakolko ako vidlica, tak aj ram disponuje uchytom PM na 200mm. Potreboval by som teda adapter dopredu + dozadu na +20mm (vratane prislusnych srobov).
Viete mi prosim poradit, aky presne adapter mozem v tomto pripade pouzit (vratane skrutiek)?
Polozky na eshope som si samozrejme presiel, no uprimne vyznat sa v niektorych popisoch (najma u Shimana) a radach na forach, je celkom zapeklite..
Vopred dakujem za odpoved.
Ahojte, ako je na tom kombinácia Sram X01 -10/52 kazeta s novou XTR di2 prehadzovačkou a Sram X01 reťazou ? AI píše áno, ale nikde na youtube som túto kombináciu nevidel testovať.
nebude. nastavis b skrutku
len pre istotu, jazdite niekto kombinaciu
shimano kazeta, radenie, prehadzovacka + kluky sram gx s prevodnikom sram + gx retaz? vsetko 12 speed. Ide hlavne o kompatibilitu retaze, kedze mam par gx retazi v sufliku :) malo by to fungovat, aj ked to nie je uplne najidealnejsie, ci?
Sram retaz je sirsia. Ked chces Shimano kazetu, tak musis aj Shimano retaz
Ahojte, mám závitové stredové zloženie sram dub so šírkou 100mm a zadný náboj mám novate rozmer 197x12mm. Prosím aké kľuky mi budú pasovať, alebo poraďte prosím iný setup stredu a kľúk. Ďakujem.
Som zabudol napisat, ze ak potrebujes nieco odmerat alebo vyskusat, tak napis do spravy co a vecer ti to pomeram nafotim.