Na dlhých tripoch postretáte dosť cestovateľov... Minulý rok som má ohúrili dvaja Číňania, hneď na začiatku tripu v Arménsku. Tak sme ostali v kontakte a slovo dalo slovo, len dohoda nebola žiadna. Zohnal som letenku a začal si to celé plánovať ? úplne opačný postup, viem. Plány mám nejaké v hlave, Číňan samozrejme nieje doma (čo bude) ale stretneme sa niekde cestou snáď. Idem si hlavne pozrieť svet, ako sa to dá lepšie ako bajkom. Mám ešte prestup, som v 3. najväčšom meste Kazachstanu momentálne.
Zatiaľ som bajk len rozobral, dal do krabice a bagle som tiež zbalil. 1ks odbavenej batožiny mám v cene letenky, bajk som si mal poriešiť na letisku. Vzali ho a ani nepýtali peniaze. Uvidíme čo z toho bude
nepustili ho peso a nechcel ist vlakom ktory isiel az dalsi den tak sa rozhodol najst cestu bocnymi cestami a ked prisiel do ruska tak sa prihlasil na najblizsej stanici a myslel si ze to uhra, 2 mesiace v base je este relativne ok, mohol tam hnit aj par rokov kym ho rusi nevymenia za nejakeho gaunera ako to napr dopadlo v tomto pripade https://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Bout%E2%80%93Brittney_Griner_prisoner_exchange
Prave, ze toto poistenie moze ciastocne nahradit drahsie kompletne poistenie.
Riesili sme tu, ze nechcel platit vela, takze toto nie je kopletne, ale ked sa nieco riadne poserinka, tak to vie vykryt naklady. ...
Ked nechce platit vela, nech si pozrie cestovne poistenie k bankovemu uctu. Neviem, kde ma ucet, ale minimalne velke banky ich ponukaju.
Zvyčajne sa to dá aktivovať ku karte. Roky som to platil ku karte v slsp, tzv. rodinné poistenie, čiže sa to vzťahuje aj na partnera a neplnoleté deti. Ale poistné limity sú nižšie, v porovnaní s bežným cestovným poistením.
Ja to mám v cene kreditky, limit na liečebné náklady 250-tisic a platí to aj pre rodinných príslušníkov. Je to jeden z mála dôvodov, prečo už roky mám a používam kreditku.
@corsair ide o to, ze si tam mal nahlasit svoje cisla v nejakom termine, posielal som ti kedysi link, mne to tiez nejak uslo teraz na konci, lebo to bolo len na ceskom mtbiker a zistil som ze uz su vysledky, ale zase ja som mal tiez len okolo 2500
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Bout%E2%80%93Brittney_Griner_prisoner_exchange
Riesili sme tu, ze nechcel platit vela, takze toto nie je kopletne, ale ked sa nieco riadne poserinka, tak to vie vykryt naklady. ...
Ked nechce platit vela, nech si pozrie cestovne poistenie k bankovemu uctu. Neviem, kde ma ucet, ale minimalne velke banky ich ponukaju.
V mBank mám niečo. No neviem čo to kryje a ako by som to uplatnil
Blazon
https://www.mbank.sk/individualni/poistenie/cestovne/
Dĺžka každého pobytu v zahraničí môže byť až 90 kalendárnych dní
To tilehunter... Vlastne dozviem sa aj výsledky? Moje kilometre očividne nestačili 🤣
Pred chvilou som si na teba spomenul, ked mi spravodajsky portal predhodil toto:
Truck hangs off bridge in China
Ten pin na navese ma teda slusnu vydrz.
@corsair ide o to, ze si tam mal nahlasit svoje cisla v nejakom termine, posielal som ti kedysi link, mne to tiez nejak uslo teraz na konci, lebo to bolo len na ceskom mtbiker a zistil som ze uz su vysledky, ale zase ja som mal tiez len okolo 2500