Levo od Socialized ako si to nazval som mal moznost jazdit a ver, ze by si bol veeelmi prekvapeny, aky bajk chlapci postavili. S tymi vsetkymi sprostostami, co maju vsetci nadrbkane na bajkoch, mas aj endurko nad 16 kg. To levo vazilo 19 nieco. Ano, bol to S-works najvyssia vybava s mensou bateriou a cenou 11k. Ale to uz je ina rozpravka. Ja len hovorim, ze tie bajky niektore su uz mrte schopne.
Ved jasne, uviedol som to ako priklad. Ja som spokojny so 14,5 kg a to uz aj spominanymi nadrbkanymi vecami na endurku Slapat tiez nemam problem, ebajk nechcem. Len hovorim, ze sa netreba divat na veci tak odmedzene, tot vse.
Obmedzene znamena co ? Ze zenduro bajku vyhodia vsetky podstatne vychytavky, daju tam 200g tlmic namiesto poriadneho 500g EN tlmica, pripadne odlahcia kostru aby bola lentak-tak, daju tam eextra lahke komponenty, ktore aj tak musis vymenit, baterku daju polovicnu, kedy aj normalna ledva staci, vsak testovaci najazdia aj tak 20km , nasadia tomu cenovku 11k (8k stoji 21kg Levo) .. a to je obmedzeny pohlad na vec. Tak myslis ? Lebo porovnavat treba porovnavatelne ... ono nie je problem mat aj 15kg ebike, lenze ..
.ahoj -.nie som proti ebiku, mozno ho budem niekedy potrebovat aj ja ale niektori mladi sa "hrdia" tym, co vsetko vyslapu - cloveku sa normalne nechce ani verit potom zistime, ze .... ebike
Posledne ked som slapal z kosarisk na pajstun tak ma tesne pred najstrmsim kopcom obehol na ***** a tak ma to nakoplo, ze som ho asi prvy krat v zivote vyslapal bez zavahania a pekne v tempe. A hore, kedze ja som mal dost a on cakal na partaka na normalnom biku sme si spolu druzne zapalili cigaretu, normalny slusny starsi pan to bol, napriek *****
to nie je motor ebiku,... to je prevodovka namiesto prehadzovacky, slapat musis sam....... ta prevodovka je takmer bezudrzbova, meni sa len olej po x-tis km.
to nie je motor ebiku,... to je prevodovka namiesto prehadzovacky, slapat musis sam....... ta prevodovka je takmer bezudrzbova, meni sa len olej po x-tis km.
Vsak ja viem, ze je to prevodovka a nie motor , preto pisem, ze na ebike ideal. Na normalne jazdenie (ok, trailove a am/en mozno nie) akakolvek prevodovka je naprd, pretoze ti zerie vykon, na ebiku nevadi + nebude to trhat retaze a dalsie veci budu plus. Ako buducnost motorovych vozitok ideal.
Tak prevodovka by stala za vyskusanie.
Ale geometria ?
Hlavovy 64°, reach pri L 515 mm , wheelbase pri L 1312 mm, a zevraj enduro.
A vaha 16,5 kg.
Asi tomu uz trochu nerozumiem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a co jazdec? je tiez mrte schopny?
...nazov ale pomerne nestastny 😄
Vsak ja viem, ze je to prevodovka a nie motor
Ale geometria ?
Hlavovy 64°, reach pri L 515 mm
A vaha 16,5 kg.
Asi tomu uz trochu nerozumiem.