ciao to mysle samozrejme dobre jak inak niesom ziadny provokater. PEACE.
Ale niekomu kazat ako ma jazdit je trochu hrube a kazdy ma rad nieco ine a je samozrejme ze xc sa nikdy nebude jazdit na 2,5 plastoch z 2 atm.
Ja vozim plaste 2,25: vzadu 2,5-3 podla toho aky bude vyjazd(xc-am-am:en) a v predu 1,6-2,5 podla toho aky bude vyjazd. Zo seknutim som mal problemy len vtedy ked mi dosli duse a musel som pouzit klasicke uzke (1,95) ale pri sirokych nemam problem (maxxis freeride 2,2-2,5).
Len tak pre zaujimavost, v starom Pelotone (cca 1999) bol rozhovor s Michalom Marosim, ked jazdil na RB. Na dualovom biku mal plaste Tioga Factory DH 26x2.35" a bolo tam napisane, co sa mi teda moc nezda, ze predne fuka na 1.0 a zadne na 1.6 atmosfery. Inak na tych plastoch sa da ist aj ked su uplne prazdne. Vyskusal som po defekte na prednom kolese. Cely Duben a potom az domov..
Len tak pre zaujimavost, v starom Pelotone (cca 1999) bol rozhovor s Michalom Marosim, ked jazdil na RB. Na dualovom biku mal plaste Tioga Factory DH 26x2.35" a bolo tam napisane, co sa mi teda moc nezda, ze predne fuka na 1.0 a zadne na 1.6 atmosfery. Inak na tych plastoch sa da ist aj ked su uplne prazdne. Vyskusal som po defekte na prednom kolese. Cely Duben a potom az domov..
To su ale celkom normalne tlaky : ) Pokial ma plast pevne boky a nie papierove ako napr. nobby nic, tak si to kludne mozes dovolit jazdit 1 bar v predu a 1.6 - 2 v zadu.. .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale niekomu kazat ako ma jazdit je trochu hrube a kazdy ma rad nieco ine a je samozrejme ze xc sa nikdy nebude jazdit na 2,5 plastoch z 2 atm.
Ja vozim plaste 2,25: vzadu 2,5-3 podla toho aky bude vyjazd(xc-am-am:en) a v predu 1,6-2,5 podla toho aky bude vyjazd. Zo seknutim som mal problemy len vtedy ked mi dosli duse a musel som pouzit klasicke uzke (1,95) ale pri sirokych nemam problem (maxxis freeride 2,2-2,5).
a keď som to písal na začiatku, niektorí to nedokázali pochopiť...ale odpúšťam vám..
To su ale celkom normalne tlaky : ) Pokial ma plast pevne boky a nie papierove ako napr. nobby nic, tak si to kludne mozes dovolit jazdit 1 bar v predu a 1.6 - 2 v zadu.. .