Pred asi 2 mesiacmi som si poriadil Meriada Matts Flx 900-D.
Super bike, ale
kazdy uplne minimalny pohyb a sedlovka vrzga jak ..., a stale, uz jazdim ako maly cirkusant a plasim lesnu zver.
Na zaciatku to nerobilo, o chvilu len ked som zdvihol zadok to vrzglo, a postupne to nabralo strasne grady.
Ked sedlovku uvolnim, zmenim poziciu (kosok hore dolu), chvilu nic a potom zase.
Je fakt ze sedlovku mam zvicajne na maxime a mam 18" ram, 177 cm a 64 kg zivej vahy.
Prosim HELP ME.
no skusal som len suchou handrou utriet sedlovku, je fak ze z vnutra nie
Ale to sa mi nezda ze by len to pomohlo, kedze som bike zase tak moc nezaspinil.
A predsa len je to nove a cca 750 km. Zacalo to asi pri 350 a poslednych 200 to ma fakt grady.
Myslel som, ze by som aj tu sedlovku vymenil, len ci to pomoze???
Osobne by som po kupe noveho biku ho cely rozobral a dal do poriadku, mechanici su pliagy. len biedu a bič na nich!
Vybrať sedlovku rozobrať vsetky rozobratelne kusy s kefkou ocisit pod tecucou vodou, nechať vyschnut. žiadna handra! Dat dolu sedlovu objimku, zopakovat spominany ukon. vnutro sedlovej trubky v žiadnom pripade nemažať ani nečistiť všemožnými odmasťovacio-penetrujucimi hovadinami - po par kilometroch máš orchester znova pod zadkom...
Alebo to jednoducho nečisti a po čase sa ti bordel tak zadubi že to prestane vydavat tie zvuky
hmmm Tym to asi nebude, s tym som skusal experimentovat
Niekde som sa docital ze by sa to nemalo, ale pomaha mi streknut trosku oleja do zamku.
Minule ani to nepomohlo, bola to objimka sedlovky
Niekde som sa docital ze by sa to nemalo, ale pomaha mi streknut trosku oleja do zamku.
Minule ani to nepomohlo, bola to objimka sedlovky
...bola to objimka sedlovky --> to znamena ze si ju vymenil? pomohlo?(zatial krajne riesenie, este som necistil a neskusal tu trosku oleja)
Nie, viac pritiahol, sorry za nepresnost.
Mal som uz aj taky problem ze mi vrzgalo sedlo v spoji lyzin a plastu.
A teraz sa modlim aby to tak pekne tichucko zostalo aj dalsie kilometre.
Vsetkym tisic krat diky za rady.
Stary bike som mal 10 rokov a myslel som si ze uz poznam vsetky druhy vrzgania a tukania.
A s tym novym bikom furt mam nejaku smolu, okrem sendlovky nemozem z neho povolit pedale(a viem ako sa pomoluju