Caute, idete "poslintať" a "poochkať" nad novou zmesou 2009 do Brna?
Vravi sa, že tam ma byť rekordný počet vystavovateľov.
Uvidime a možno sa aj uvidime /tričko s logom a avatarom MTbiker/
Na Sport life som bol prvykrat v zivote. A pacilo sa mi. Takou trochu "profesionalnou" uchylkou ale bolo to, ze sme s kamosmi jazdili po vystavisku na bikoch. Testli sme Giant Anthem X1 (Ondro s Jakubom aj Reigna, ja som siel radsej na hojdacku do detskeho kutika ), 4Ever Virus XS1 a 4Ever Virus SXC1. Posledny menovany ma utvrdil v tom, ze mat dost penazi, vyvazam sa na XC fulle 100/100. Tak siel za pedalom, ako som necakal. Brdzy mal na hovno (moze byt vecou nastavenia), Hayes Gram. Skoda ze nebol vytvoreny nejaky XC okruh so supacikom po korenoch a kamenoch a tak. Jazdit po travnikoch, retarderoch, schodoch atd. nebolo idealne, ale lepsie ako drotom do oka.
ako to tu citam, nikto nevidel to ENdurko od scottu ? 150/165 zdvihy vaha 9.1kilo
o.O
ja som tam ako nebol, stacia mi fotogalerie na nete... ale este nikto ho tu neohodnotil, a podla mna je dost zaujimave copyrightwww.dolekop.com www.dolekop.com
ako to tu citam, nikto nevidel to ENdurko od scottu ? 150/165 zdvihy vaha 9.1kilo
o.O
ja som tam ako nebol, stacia mi fotogalerie na nete... ale este nikto ho tu neohodnotil, a podla mna je dost zaujimave
V takej verzii ako pises ziadny bike od Scottu neexistuje... Na fotke je Genius.
Za Enduro od Scottu sa da povazovat Ransom. Ma sice zdvih 160/165 mm, ale ani nahodou nevazi 9,1 kg... (staci prihodit 5,4 kg prip. viac a bude to realne). A druhy bike, ktory sa aspon trochu podoba Tvojmu nastrelu vahy je Genius 150/150, ale to uz nie je enduro ale maximalne tak AM resp. vysoko zdvihovy maratonsky bike (treba s nim jednat trochu jemnejsie) a k nemu tiez musis oproti Tvojmu tipu prihodit minimalne 1,3 kg. Asi nie vzdy stacia fotogalerie na nete pre vsetky informacie...
jezus, ten ram ma 2,25kg aj s tlmicom, ja tej hmotnosti verim
Netvrdim, ze sa na takom rame neda vyskladat bike lahko nad 9 kg - verim, ze Ty by si to s neobmedzenym budgetom dokazal bez problemov z dostupnych komponentov. Ale ked sa bavime o realnych modeloch co Scott ponuka, tak najlahsi je tento a to sa neda o 9,1 kg ani snivat...
Ten moze mat tak ako je bez pedalov tych 9,1 kg. Nie je dobre vidno, ale zda sa mi, ze ma nahodene tie skarede Claviculy. Btw. dost zaujimava by bola cena v takomto tuningu...
EDIT: Az teraz som si pozrel Katkovu fotku - uz vidno tie Claviculy dobre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
o.O
ja som tam ako nebol, stacia mi fotogalerie na nete... ale este nikto ho tu neohodnotil, a podla mna je dost zaujimave
xbaroon, videli ho určite všetci...to sa neboj, aj radenie 5rot sme podrobili záťažovému testu
o.O
V takej verzii ako pises ziadny bike od Scottu neexistuje... Na fotke je Genius.
Za Enduro od Scottu sa da povazovat Ransom. Ma sice zdvih 160/165 mm, ale ani nahodou nevazi 9,1 kg... (staci prihodit 5,4 kg prip. viac a bude to realne). A druhy bike, ktory sa aspon trochu podoba Tvojmu nastrelu vahy je Genius 150/150, ale to uz nie je enduro ale maximalne tak AM resp. vysoko zdvihovy maratonsky bike (treba s nim jednat trochu jemnejsie) a k nemu tiez musis oproti Tvojmu tipu prihodit minimalne 1,3 kg. Asi nie vzdy stacia fotogalerie na nete pre vsetky informacie...
Netvrdim, ze sa na takom rame neda vyskladat bike lahko nad 9 kg - verim, ze Ty by si to s neobmedzenym budgetom dokazal bez problemov z dostupnych komponentov.
EDIT: Az teraz som si pozrel Katkovu fotku - uz vidno tie Claviculy dobre.
.. no a ešte zvyknú brzdovú kvapalinu vypustiť
...ale nic to nemeni na tom ze radenie, presmyk a menic su exluzivne
len či aj v tom vôbec nejaká kvapalina bola ... ale to si chcel asi každý stlačiť