A podla toho sklonu (fotak je este nestastne vytoceny tak, ze ten sklon znizuje) to vyzera tak, ze to tam bolo fakt strme. A ked dobre vidim, tak aj blatko bolo slusne klzke a otazkou je co mali obute. NA shitovych slickovych plastoch by som tak strmy usek takmer naisto radsej zbehol pesi aj ja a to si trufam povedat, ze uplna sratchka co sa tyka techniky nie som.
Tiez mate pocit, ze ten monitor to nejak krivo zobrazuje a pada vam vsetko na pravu stranu? Mam rad opticke klamy.
Inak ked tam bola takato trat, tak nechapem, preco Merida pred olympiadou skonstatovala, ze nie je technicka a teda nepotrebuju model 96, ale pojdu na HT...
Heno, niekedy Ta zoberiem na stary kamenak. Tam je podobny usek (volal sa myslim uvoz), ktory som kedysi davno okolo roku pana 1994 jazdil este na hardfulle. Jaj ako je to davno co som tam nebol. Az sa mi slza dojatia tisne do oka. Ak ho este erozia uplne neznicila, tak nam na nom mozes predviest, ako sa to jazdi bez hanby.
Heno, niekedy Ta zoberiem na stary kamenak. Tam je podobny usek (volal sa myslim uvoz), ktory som kedysi davno okolo roku pana 1994 jazdil este na hardfulle. Jaj ako je to davno co som tam nebol. Az sa mi slza dojatia tisne do oka. Ak ho este erozia uplne neznicila, tak nam na nom mozes predviest, ako sa to jazdi bez hanby.
krížik na mape a presnejší popis miesta by sa hodil... ďakujem:)
oldbiker neviem od ktorého roku kamenák pozáš a moja otázka znie ak od začiatku vekov (ja som tam dlhšie nebol) ako veľmi sa oproti novodnému stavu zdevastoval?Lebo dávno pradávno sa to dalo dať celé na HT od hora až dole k altánku.Ak sa nemýlim najhoršia a najťahšia časť bola stredná pasáž s tým volnými skalami.
oldbiker neviem od ktorého roku kamenák pozáš a moja otázka znie ak od začiatku vekov (ja som tam dlhšie nebol) ako veľmi sa oproti novodnému stavu zdevastoval?Lebo dávno pradávno sa to dalo dať celé na HT od hora až dole k altánku.Ak sa nemýlim najhoršia a najťahšia časť bola stredná pasáž s tým volnými skalami.
Som tam dlho nebol,ale som počul od Lamačanov že to už nieje ono,popadané stromy atď...
no tušim sa tam vyberiem kuknuť v akom stave je moj nikedajši miláčik a či sa s tým nedá niečo robiť.Bola by škoda taku krásnu trať nechať spustnuť a zdevastovať.
z hora ked končí novoopravená lankovka pojdeš po tej širokej ceste dalej do lesa prideš na takú čistinku a pokračuješ dalej tam potom začína starý dobrý kameňák a konči pri takom veľkom altánku popri asvaltke čo ide na železnú skoro u konca lesnej cesty čo kopiruje asvaltku k rotunde.Zhučíš tak zošikma z lesa.Ked sa pozrieš zo spodu tak vidíš poslednu široku cestu ktorou sa dostaneš na Kolibu višiel by si ňou pod Westom ako je skokanský mostik.Však niekedy možeme skusiť ako sa to pomenilo možno to už naozaj nebude zjazdné.Na posledy som tade išiel hádam pred 8 rokmi.Potom ma to omrzelo.Teda snaď myslíme s Jezusom to sté ale ja určite bo toto bol starý dobrý kameňák.Veď Marek74 by tiež mohol povedať tušim to bola jeho oblúbená trať že Marečku Kto v tej dobe nedal kameňák ten ako keby sa nevedl bikovať a pádov tam bolo požehnane vrátane mna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Upravena foto na realny sklon:
Inak ked tam bola takato trat, tak nechapem, preco Merida pred olympiadou skonstatovala, ze nie je technicka a teda nepotrebuju model 96, ale pojdu na HT...
krížik na mape a presnejší popis miesta by sa hodil... ďakujem:)
Tak to som zvedavý aj ja ako ho dáš lebo je pekne zdevastovaný,dajte vedieť keď sa to bude konať.
Som tam dlho nebol,ale som počul od Lamačanov že to už nieje ono,popadané stromy atď...
hanbím sa, ale fakt neviem...