streetrod: mne sa nezdá, že by boli nejaké ultra lacné. podľa mňa je to normálna cena. napríklad čaprnka rámy sú lacnejšie a nájdu sa aj drahšie od darkside...
cauapistemi: hmotnosť je pri každom ráme uvedená...
Tak sa mi zda, ze SuperMonster bol vyrobeny specialne pre Bendera na dropy. Pri normalnej jazde je to skor minus. Vysoke tazisko, nemotorny, neobratny bike. Myslim ze 2OO je taky rozumny limit.
No vidim,ze nikto z vas nema DS. Asi mate dajake XC šroty a vypustate tu blbe nazory. Ja mam s3t vyzera 100x lepsie ako caprnka a je lahky ako DJ 3. Tak najprv sa porozpravajte s nimi a potom mozete hodnotit.
nevyrabali sa len pre Bendera ale vyrobilo sa ich viac ako 200 a jedna aj oficialne poputovala do cz!
Navyse sa mi zda ze na redbul rampage tam bol jeden typek z mosterou a mal podobny styl ako Bender. este pozri toto
No vidim,ze nikto z vas nema DS. Asi mate dajake XC šroty a vypustate tu blbe nazory. Ja mam s3t vyzera 100x lepsie ako caprnka a je lahky ako DJ 3. Tak najprv sa porozpravajte s nimi a potom mozete hodnotit.
tak 2500g mi nepríde ako ľahký rám ani na dirt ... a k tým "XC šrotom" sa nevyjadrujem, no ani ten tvoj rám nieje nič extra
cauapistemi, tymi 200 som myslel 200mm zdvih a s tym Benderom som to myslel obrazne. Samozrejme, ze sa normalne predaval a urcite sa ich tu najde viac ako len jeden v cz.
tak 2500g mi nepríde ako ľahký rám ani na dirt ... a k tým "XC šrotom" sa nevyjadrujem, no ani ten tvoj rám nieje nič extra
No len aby si vedel je taky lahky ako freestyle bmx...a oproti Kone ktoru som predtym mal je to vazne lahky bike. No neviem preco si myslis ze sa tak vyznas,ale mas pravdu moj nie je najlepsi ale neverim ze ty mas nejaky super bike za státisice.
No len aby si vedel je taky lahky ako freestyle bmx...a oproti Kone ktoru som predtym mal je to vazne lahky bike. No neviem preco si myslis ze sa tak vyznas,ale mas pravdu moj nie je najlepsi ale neverim ze ty mas nejaky super bike za státisice.
k porovnaniu si vyjadrenie už dostal
o mojom biku tu mylsím nieje reč ak máš chuť rozober to bol by som zvedavý čo by si napísal
a odporučujem pre dlhší pobyt na fóre zmeniť štýl písania lebo takéto argumenty používajú 15 ročné deti (preto ťa radím do tejto kategórie) tu niesi na azete
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prečo sú také lacné je myslím napísané hneď na prvej strane.
cauapistemi: hmotnosť je pri každom ráme uvedená...
Navyse sa mi zda ze na redbul rampage tam bol jeden typek z mosterou a mal podobny styl ako Bender.
este pozri toto
tak 2500g mi nepríde ako ľahký rám
http://www.extremebike.sk/modules.php?op=modload&name=Inzercia&cr=200808&file=index&actual=3
k porovnaniu si vyjadrenie už dostal
o mojom biku tu mylsím nieje reč ak máš chuť rozober to bol by som zvedavý čo by si napísal
a odporučujem pre dlhší pobyt na fóre zmeniť štýl písania lebo takéto argumenty používajú 15 ročné deti (preto ťa radím do tejto kategórie) tu niesi na azete
je dobra kombinacia darkside war a marzocchi DJ3 2007 ??