Kazdy z tychto ludi dostane nad obrazok svojej postavicky text "predajca" (alebo ak mate vhodnejsi napad sem s nim, ak nemate bude predajca)
Preto by som rad poprosil vsetkych, ktorych sa to tyka aby sa dobrovolne prihlasili, bud v tejto teme, alebo cez sukromnu spravu do konca buduceho tyzdna aby sme ich mohli onalepkovat
vdaka
prvý
Rozhodne odmietam nalepku predajca aj ked si zarabam v "cyklobiznise". To si radsej prosim vymazat vsetky moje prispevky. Vela ich nebolo.
Ak chcete jednoduchsie kontrolovat prispevky tychto ludi (co mozno niekedy nie je na skodu), tak si myslim, ze sa to da aj bez nalepky ... ci mate ine dovody? Ovplyvnuju mienku? ved to robi aj taky Marecej ...
Teda ak to im nevadi, alebo to chcu tak OK, ale ak to nechcu, tak je to zleee
1. Všetkých predajcov, predavačov, servisákov aj tak neodhalíte, čiže Tí zverejnení budú vlastne v neférovej nevýhode /narážam na prihrievanie si polievočky/.
2. Ak mám byť nejako označený tak jedine takto: velký šéf najkúlovejšej predajne. hehe
Rozhodne odmietam nalepku predajca aj ked si zarabam v "cyklobiznise". To si radsej prosim vymazat vsetky moje prispevky. Vela ich nebolo.
Dôvod
Ti co ma poznaju osobne to vedia pretoze to netajim ale na verejne forum to vesat nemienim.
Kazdy z tychto ludi dostane nad obrazok svojej postavicky text "predajca" (alebo ak mate vhodnejsi napad sem s nim, ak nemate bude predajca)
Preto by som rad poprosil vsetkych, ktorych sa to tyka aby sa dobrovolne prihlasili, bud v tejto teme, alebo cez sukromnu spravu do konca buduceho tyzdna aby sme ich mohli onalepkovat
vdaka
Ti, ktori sem chodia casto a diskutuju, vedia kto je predajca.
Je jasne ze si nebude kydat na seba a na to co predava.
Je to podla mna zbytocne. Ale rob ako myslis - ocividne sa nudis....
za mesiac sa tu zaregistruje 40 novych ludi
a kolko z nich je podla teba predajcov?
Zatial som si vsimol len "hnoja".....
Starych pozname, ostatnych spozname casom....
PS:
Nejak mas vela volneho casu.....by si si mal najst zensku...
mna nezaujma kolko z nich je predajcov, tym som ti chcel povedat ze to ze ty vies kto su predajcovia neznamena ze to vie kazdy
Rob ako myslis...
Peace on you...
hehe To by mali mať ale užívatelia právo vedieť aj či bežný človek vôbec vie a môže poradiť a či netliacha sprostosti. Takže potom treba ku každému nicku priradiť aj stupeň kvality či dôverihodnosti. hehe
napríklad:1. analfabet
2. predajca-príživník
3. amatérsky teoretik
4. amatér srandista antitechnik
5. klamár profesionál
6. zaťaženec na ričí
7. domáci kutil- *****ač
8. Profesionálny ničiteľ komponentov
atď..
A z toho vyplýva že je to nemožné zrealizovať. hehe