Mal som par dni prevrateny bajk hore kopytom a po opraveni a naslednom pretoceni som zbadal na riaditkach vyteceny olej, pravdepodobne z vidli. Vyskusal som ju aj stlacit par x a nezdasa mi jej chod taky ako predtym. Po aktivacii lockoutu s vidla stlaca akoby ani aktivovany nebol.
Vdaka za kazdu radu ktora mi pomoze k tomu aby bajk fungoval ako ma
Pripadna oprava na kolene by bola asi zlozitejsia co? a servis zasa drahy.
Pripadna oprava na kolene by bola asi zlozitejsia co? a servis zasa drahy.
skus tou vidlou prepruzit parkrat.
ak Ti vytiekli dve kvapky, nemuselo by to mat take dramaticke nasledky.... olej jednoducho pretiekol a teraz mas pod lockoutom vzduch, ktory sa po prepruzeni pri otvorenom lock-oute dostane na svoje miesto.
ak ti vytiekla cela mlaka oleja, bude ho treba doplnit.
RS olej maju v cykloshopoch a kluc je tam tusim 24mm
nejaka segerka, da sa to zvladnut, hlavne opatrne a s citom
pred rozoberanim vsetko poriadne ocisti aby sa Ti dnu nedostal bordel....................
vela stastia
Ale vdaka za rady a info budem sa stym snazit nieco spravit
no ok takže takto nejak > tlmiaceho oleja musí byť určité množstvo aby doahovala hladina až po kleitku MC ... takže pravdepodobne ti vytieklo menšie množstvo oleja a teraz hladina oleja je v bode kedy lock prestáva byť ponorený v oleji a nefunguje ... u RS je celé tlmenie tak riešené že aj keď je tá hladina nižšie, rebound funguje teda vidlica nekope ... tlmiaceho oleja je tam okolo 150 ml a keby ti ten všetok vytiekol tak to by asi inak vyzeralo
daj to srpaviť najlepšie do servisu a nabudúce vidlicu už radšej hore nohami nadlho neotáčaj ... síce jej tým neublížiš no olej a gravitácia to sú svine
ak si trúfaš spraviť to sám doma tak viem poradiť ... ale nebude to najjednoduchšie
Jasne ak by si mal daky navod pripadne aj v obrazkovej forme ako postupovat, myslim ze daku tu zrucnost mam snad, tak by som to mohol zvladnut a snad ju celu rozoberat musiet nemusim