P.S. Ak pripadne mate nejaky jednoduchy prehlad o pocte km za jednotlive mesiace, tak ho sem samozrejme mozete pokojne vlozit, ja pridam na konci roka tiez (mam rad statistiky).
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
tesi ma, ze je to viac ako dvojnasobok vlanajsich km a viac ako patnasobok vyskovych metrov, aj vzhladom k tomu, ze 95 percent bolo pocas presunov do a z prace
Takže MTB do 2000
Túto sezónu som sa celkom snažil a polepšiť sa teda nemusím.
cca 1900km mtb vačšina terén.
Ale čo je podstatnejšie +-45000m uphill.
Výjazd
Počet 52
Vzdialenosť 3146 km
Čistý čas 177:01:46
Hrubý čas 227:28:46
Stúpanie 50 864 m
Klesanie 50 864 m
Priemerný výjazd:
Vzdialenosť: 60,5 km, čistý čas: 3h 24m, hrubý čas: 4h 22m, priem. rýchlosť: 17,77 km/h, stúpanie: 1017,3 m, klesanie: 1017,3 m, prejdené po tme: 0,4 km, priem. TF: 140,5 bpm, priem. kadencia 0 rpm, priem. výkon: 0 W, priem. energetický výdaj: 0 kJ.
Celkom slušne si nabehal, ale tu sa zisťuje, koľko kto najazdil...
Zatiaľ mi tachometer ukazuje 5899 km, do Silvestra by som chcel zlomiť 6 tis. Len posledných 4-5 týždňov pauzujem a tak rozmýšľam, či už nemám znulovať tachometer a už vianočné sviatky začať s nulou, ak sa bude dať jazdiť. Z toho bolo väčšina cesta, v lese cca 300 km (v tom aj Stupavský MTB-maratón). Na budúci rok by som chcel dať v lese tak štvrtinu a budem rád, keď celkove bude 4-5 tis. km.
Zatiaľ mi tachometer ukazuje 5899 km, do Silvestra by som chcel zlomiť 6 tis. Len posledných 4-5 týždňov pauzujem a tak rozmýšľam, či už nemám znulovať tachometer a už vianočné sviatky začať s nulou, ak sa bude dať jazdiť. Z toho bolo väčšina cesta, v lese cca 300 km (v tom aj Stupavský MTB-maratón). Na budúci rok by som chcel dať v lese tak štvrtinu a budem rád, keď celkove bude 4-5 tis. km.
Joko ty cheater
k prvemu februaru som dal vypoved z roboty a do sept. bol moj rok sustredeny iba na bajkovanie...
prehupol som sa cez 2000 km, co sa mi nikdy nezadarilo v zivote, ale napriek tomu ze som nic ine ako bajk nerobil je to sakramentsky malo
paradny rok !
Vsetko najlepsie odo mna na rok 2009 pre vsetkych bajkerov z fora touto cestou !
Sezonu ukoncim v marci a aj novu zacnem.