Zaujimave. Ja sa mozem pochvalit akurat 1x zlomena ruka a 1x klucna kost obe na biku a potom este 1x ruka + 1x rozbita hlava - bezny zivot, + samozrejme x krat narazene prsty na ruke - karate,basketbal. Inak do pohody.
Pozdravujem Davida
Hmm tak ako citam tak ja som oproti tomu nic par odrenin a narazene zapastie .. ale jedno ak sa to da nazvat "zranenie" bolo dost neprijemne . som si zle nastavil sedadlo (som na to prisiel bohuzial neskoro) a vdety som fajneeee zmokol a mal som moje oblubene trenky ale tie mi tak fajne zodreli "rit" ze som ani sediet nemohol a potom som siel do posilky a ked som sa vyzliekal v sprche tak sa kamosi smeju ze ahaaa Jonkeyy ma menzes .. ja kuknem a na spodkoch cerveny flak dost trapas a odvtedy si nato davam bacha ako nastavim sedadlo
pista: Ten človek sa musel aj trochu snažiť, lebo také salto nedáš "len tak"
FLASHBANG: Zaujímalo by ma, čo tomu predchádzalo. Môjmu oku neunikla spadnutá reťaz a zrejme aj defekt na prednom kolese. Zrejme nejaký nevydarený dopad po skoku.
niečo podobné sa stalo môjmu kamarátovi - v časoch keď bol slovenský zjazd v plienkach a on vyhrával, mal krásny predstavec GT Flipflop, celkom dlhý tak 110 mm a v zjazde mu praskol. Šiel tak 60 v šotoline, našťastie už vtedy (1996 alebo 1997) mal Dainese vestu inak neviem ako by vypadal, ale viem ako potom vypadala vesta - na cucky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ps: ale nie, klop-klop-klop uz si toho dolamal dost
že ťa neprizabil...
ked si sa mu hodil pod auto....
že ťa neprizabil...
ked si sa mu hodil pod auto....
Nieco hovoris.
co niektory ludia nespravia pre vitazstvo, sa hodia aj pod auto
Pozdravujem Davida
0x rozbitých xichtov
1x bolestivo predstavec v rozkroku
Málo padám pretože mám výborne zvládnutú techniku jazdy
alebo skúsiť technickejšie pasáže
hmmm, neprijemny pad....
tak toto neviem, ci bola fotomontaz, ale ak nie, tak ten chalanisko si musel pekne cumak natrhnut.....
FLASHBANG: Zaujímalo by ma, čo tomu predchádzalo. Môjmu oku neunikla spadnutá reťaz a zrejme aj defekt na prednom kolese. Zrejme nejaký nevydarený dopad po skoku.