tak odtial vylejem olej a privarim ju napevno uz len pre ten efekt v Pondelok idem do toho obchodu de som ho kupil a opytam sa toho predajcu : Pan K......, myslite ze by som na CTM Zephyr napasoval vidlicu z nejakej crossy alebo z nejakeho endura??
ale teoreticky by to mohol udrzat preco nie??
edit : Sak vy sa dosmejete ked vam sem dam fotku zephyra s vidlicou z nejakej motorky.....
tak odtial vylejem olej a privarim ju napevno uz len pre ten efekt v Pondelok idem do toho obchodu de som ho kupil a opytam sa toho predajcu : Pan K......, myslite ze by som na CTM Zephyr napasoval vidlicu z nejakej crossy alebo z nejakeho endura??
edit : Sak vy sa dosmejete ked vam sem dam fotku zephyra s vidlicou z nejakej motorky.....
Tommy,nezabudni tam dat dvojkotucove hydri aby ta to vobec zastavilo a pouzi ram z tej motorky. Ako nic v zlom ale najprv MOOOOC citaj,sleduj temy a az ked si budes isty tym co pises tak az potom pis
to marecej: ved sa na chalana nehnevaj, ma svoje sny a predstavy aj ty si mal kedysi take,nie??? on ked sa tu zoznami z ostatnymi chalanmi a bude sledovat forum tak pride nato ze tu nema pisat len tak od brucha, niekedy plati: mlcat je zlato
Nechcem byt trufaly, ale mam taky zly pocit, ze nezvladli geometriu. Dlzka zadnej stavby sa mi zda prikratka a asi mu bude dvihat predok vo vyjazdoch aj pri malych sklonoch...
Mozno to spravili naschval, keby bola zada stavba dlhsia asi by mu praskla.
K teme, trosku z ineho sudka, ale mrzke to je: copyrightwww.winstanleysbmx.com www.winstanleysbmx.com
Neviem, či sa v bohatej histórií tejto témy nachádza aj tento šperk, pre istotu pripájam... Handmade in Martin... (ako poznám autora tak už usilovne pracuje na niečom novom, pokrokovejšom)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale aj ja som za
marecej?
Tommy,nezabudni tam dat dvojkotucove hydri aby ta to vobec zastavilo a pouzi ram z tej motorky. Ako nic v zlom ale najprv MOOOOC citaj,sleduj temy a az ked si budes isty tym co pises tak az potom pis
K teme, trosku z ineho sudka, ale mrzke to je: