Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A my zasa Kredenc, alebo Sukafon :mrgreen:
Zobraziť komentár 01.01.2009 - 23:43:02
00
Najnovšie má bardejovská strela konečnú až v Kysaku. Prešov je len zastávka na trati :lol: :lol: :lol:
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 08:13:07
00
Najnovšie má bardejovská strela konečnú až v Kysaku. Prešov je len zastávka na trati :lol: :lol: :lol:

Jožoš uz mozes pridavat fotky z vyjazdov do novej temy :wink: Ja uz jednu dal len ked chcem pridavat musim furt zmensovat fotku lebo mam asi o 200 pixelov viac na sirku ako moze byt :(
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 10:16:53
00
mna by zaujimalo, ci mas prejazdeny hreben SK-PL hranice - od sedla Dujava po Stebnicku maguru? Ako to tam vyzera - povrch, zjazdnost, sirka chodnika a tak...
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:07:45
00
mna by zaujimalo, ci mas prejazdeny hreben SK-PL hranice - od sedla Dujava po Stebnicku maguru? Ako to tam vyzera - povrch, zjazdnost, sirka chodnika a tak...

Tam Polsky hreben nie. Ale Magura to jo. Hore sa da slapat asi polka cesty. Po ceste su Tri studnicky z ktorej uz tecie iba jedna. Ale v lete ta osviezi :wink: . A potom je tam husitska studnicka ktora pitna neni a este zbojnicka. Od zbojnickej je najkrajsi vyhlad :wink: . Druhu polku musis tlacit peso lebo je to dost strme. Teren je dost kamennisty ale na fulle by to nemal byt problem ked ja na CTMku zijdem v pohode :wink:
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:11:09
00

Chystas sa s partiou dakedy?
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:13:05
00
ja mam v Becherove chatu, tak som rozmyslal, ze cez leto konecne vyskusam ten hreben, preto som sa pytal hlavne na charakter tej znacky, lebo pokial je to nejaka siroka zvaznica, tak to nie je pre mna velmi zaujimave...
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:15:16
00
ja mam v Becherove chatu, tak som rozmyslal, ze cez leto konecne vyskusam ten hreben, preto som sa pytal hlavne na charakter tej znacky, lebo pokial je to nejaka siroka zvaznica, tak to nie je pre mna velmi zaujimave...

A to uz preco :lol: Na hrebeni som tam este nebol. Ale cez tuto sezonu chcem rozsirit moj okruh jazdenia na taketo vecicky :wink:
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:19:40
00

Ak mozem, rad by som sa pridal. O tom hrebeni uz riadne dlho uvazujem.
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:29:04
00
vsak to je jasne, ze to nepojdem sam:)
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:36:53
00
Cez Koniecznu na Javorinu abo do prava svidnik?
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:39:44
00
z hranice hore dolava k pomniku/cintorinu vojakov po hrebeni smerom na Javorinu, Tri kopce, Stebnicka magura, Zborov...
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:47:18
00
Len ked si predstavim nase lesy. Neupravuju su, zvaza sa tam drevo no hroza :shock: . Ale ved treba vyskusat :wink: Raz mozno najdeme aj dokonalu trasu :lol:
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 14:51:08
00

Prešli sme po hranici zo sedla Regetow (Regeťovka) do sedla Blechnarka (Stebnícka Huta) asi 6km. Terén je perfektný pre MTB, turistický singl-chodník vychodený zväčša poľskými turistami, semtam treba potlačiť, semtam super zjazdík o držku. Ostatné úseky hranice sme ešte neprešli, ale terén môže byť obdobný, z počutia môže byť ešte náročnejší (v určitých úsekoch), lebo je menej vychodený turistami.
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 17:07:07
00

Vrelo doporučujem si to prejsť... Dá sa odskočiť aj do Poľska, do kúpeľov Wysowa.
Zobraziť komentár 02.01.2009 - 17:08:57
00
keyboard_arrow_up