Joooj a veeeelka vdaka organizatorovi ... uz na zaciatku, ked som videl tu spustu zabezpecovacej techniky, tak som nechapal ... nastastie (aspon pokial viem) tak sanitka vyuzita nebola ...
Znacenie bolo fakt sqele (az na jedno miesto pred cielom, na sirokej rovinke sa dalo odbocit doprava hore, aj sipka tam bola tak nestastne dana, ze smerovala na odbocku, aj zabrana tam bola a bola tak nerozhodne, ze sme styria zastali a hutali kade dalej, ale nastastie sme si spravne vybrali). Obcerstvovacka famozna (vdaka za skvapalnene ovocie). ... no som velmi velmi rad, ze som bol.
vsetkym velky respekt za ucast, ale najma poklona organizatorom za zorganizovanie niecoho noveho
velmi ma mrzi, ze som sa nemohol zucastnit. snad bude aj dalsi rocnik
mne sa pacilo
ale umiestnenie, cas a priemerka naprd :/
Takyto maraton ma inu hodnotu ako bednove miesto mna by zaujimalo ci si celu trat ustal alebo si aj lahol, pretoze ma to suvis s obutim a na tych hornych fotkach si ustlali viaceri.
Vo vysielacke zachranarov: "ide skupinka siestich. tusim spadli piati. uz siesti. ak prejdu vsetci siesti okolo teba, ozvi sa."
Jezus dosiel do ciela trosku zasnezeny a naozaj v ten den nesnezilo..
Dost ludi nadavalo na SPD, niektori na navleky na tretry.
to drotar: ci som lahol ano po 4 pada som prestal pocitat, po jednom pade ma zalial studeny pot lebo ked som zalahol mi nieco puklo pod stehnovou kostou (nastastie to bola len haluz ktoru som prilahol)
to drotar: ci som lahol ano po 4 pada som prestal pocitat, po jednom pade ma zalial studeny pot lebo ked som zalahol mi nieco puklo pod stehnovou kostou (nastastie to bola len haluz ktoru som prilahol)
Tak je vsetko Ok ked sa ti nic nestalo ( nikomu ) islo mi len o info v duchu " Kralovstvo za oklincovane plaste ". Pouzival niekto ?
jj chlapik co stal na starte vedla mna sa pochvalil, ze na zadne koleso si ho obul. Ale neviem ako dopadol alebo ako bol spokojny. Jedine co viem tak nadaval, ze je tazky...
ja som navleky zlozil po 10km, lebo sa pri kazdom kroku vyzula spicka
zato šlahače boli super
som si hovoril pred pretekom ze si musim zobrat lepiacu pasku, lebo viem ze sa to vzdy takto vyzuva pri chodeni
...ale paska zostala doma, tak ze som pri zjazde vzdy poriadne citil prsty ked som si zabudol navleky upravit
joj lidicky ako rad by som teraz na nieco nadaval,ci organizatorom dakoval... ..ja som mal dost otupny den-s vedomostou ako sa tam vsetci "bavite" ..nuz ale v "hightime" pred porodom sa neda odcestovat.. ...tak snad aspon tie fotky si pozriem...
ps: macka strati orientaciu-to muselo byt vazne!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw: ten ležiaci borec v Maliny drese nie som ja
Ďakovalaaa ... a kvetinka odo mňa ...
Joooj a veeeelka vdaka organizatorovi ... uz na zaciatku, ked som videl tu spustu zabezpecovacej techniky, tak som nechapal ... nastastie (aspon pokial viem) tak sanitka vyuzita nebola ...
Znacenie bolo fakt sqele (az na jedno miesto pred cielom, na sirokej rovinke sa dalo odbocit doprava hore, aj sipka tam bola tak nestastne dana, ze smerovala na odbocku, aj zabrana tam bola a bola tak nerozhodne, ze sme styria zastali a hutali kade dalej, ale nastastie sme si spravne vybrali). Obcerstvovacka famozna (vdaka za skvapalnene ovocie). ... no som velmi velmi rad, ze som bol.
asi som si vybral zle
velmi ma mrzi, ze som sa nemohol zucastnit. snad bude aj dalsi rocnik
rovno do stromu
Tu je link: http://uploaded.to/?id=08k6qg
je to cca 8 Mb
Ak by niekto chcel niektoru fotku vo vacsom rozliseni, tak nech sa mi ozve...
ale umiestnenie, cas a priemerka naprd :/
Jezus dosiel do ciela trosku zasnezeny a naozaj v ten den nesnezilo..
Dost ludi nadavalo na SPD, niektori na navleky na tretry.
zato šlahače boli super
tiez som to inak prestal ratat asi po 10tom
zato šlahače boli super
som si hovoril pred pretekom ze si musim zobrat lepiacu pasku, lebo viem ze sa to vzdy takto vyzuva pri chodeni
...ale paska zostala doma, tak ze som pri zjazde vzdy poriadne citil prsty ked som si zabudol navleky upravit
ps: macka strati orientaciu-to muselo byt vazne!