ja sa moc rozpisovať nebudem, viac dojmov bude v "reporte"...čiže v skratke - organizačne top, počasie a terén top, partia top, výsledok - 9. v M do 40r. (14. celkovo) = absolútna spokojnosť...ďakujem za fotečky
To drotar: oklincovane plaste som mal v aute ale vzhladom na to kolko bolo snehu by to bolo ozaj zbytocne, a davat si to na zadne? Skor by som dal do predu ak by som mal len jeden. Zadok ustrazis ale ak ti ujde predok tak koniec. Ale ako vravim bolo tam minimalne miest kde by sa dalo ist o cosi ostrejsie s hrotom
A k maratonu, mne sa pacilo, byt menej snehu je to o uplne niecom inom, ale aj toto je skusenost. No a ked sme v ciely zistili ze clen fora bude na bedni tak uz len stacilo vyhrat v tombole ten giant skromnost
Znacenie bolo fakt sqele (az na jedno miesto pred cielom, na sirokej rovinke sa dalo odbocit doprava hore, aj sipka tam bola tak nestastne dana, ze smerovala na odbocku, aj zabrana tam bola a bola tak nerozhodne, ze sme styria zastali a hutali kade dalej, ale nastastie sme si spravne vybrali).
Dano, to bola križovatka pri Malom -Slavíne, kde sa malo ísť doprava mierne z kopca lesnou cestou, ktorá sa po cca 100m napojila na cestu do Marianky? Ak áno, tak keď som tade šiel ja, tak tam bol regulovčík a ukazoval správny smer.
Ty si si nacal to koleno? Parkovali sme vedla seba
hej to som ja pre mna to bolo HC jak som si aj myslel pri tom esickovom zjazde smerom na partizansku luku som lahol do jarku kolenom rovno na suter a uz potom som sa bal padat, lebo samozrejme som padal stale na to iste koleno derave...myslim ze v lete sa viac vyzijem ale inak super akcia
Bolo to vcera fajn, pocasie idealne, snehu vela, organizacia profesionalna, nemalo to ziadnu chybu mozno az na jednu zakladnu ze bike nie je dobry dopravny prostriedok do takehoto terenu
dupaci nemali velmi kde dupat bolo treba velmi nevymyslat a drzat sa idealnej stopy o sirke 10cm a kazde vybocenie znamenalo spomalenie alebo pad. Cize dobra technika jazdy a taktika rozhodovala
lahko sa to povie, ale tazsie urobi, hlavne ked ta trat bola rozryta, zmrznuta a tie snezne skutre tomu moc nepomohli
tolko padov z nicoho na rovnom terene ako na tomto maratone som este nevidel
SPD boli podla mna skor na ostaru ako pomahali
Ja som pretekarske ambicie nemal, ale prekvapila ma vysoka miera zbytocnej sutazivosti niektorych kolegov-bikerov v prvej casti trate, pod chvilou niekto krical "zlava! sprava!" len aby mohol o par metrov hodit drzku do snehu. sranda Ale od Slivu sa to uz ukludnilo a kazdy si siel svoje tempo, sklamala ma Vydrica, ten usek v doline bol cely zasnezeny a stopa ziadna - tak aj v miernom stupani sa to cele tlacilo.
Celkovo - zabava a dobra skusenost, ale aj vela zbytocneho trapenia a tlacenia.
Tak tak, buko to napisal presne, ved sme to vcera spolu preberali, ze...
Natrenovane tu clovek velmi nevyuzil, ale ukazalo sa kto ma aku techniku jazdy a popripade vhodny bajk a pneu do takehoto terenu,
preto take premiesane poradie, ked sa dopredu dostali ludia ktory tam normalne nebyvaju na inych maratonoch...
blahozelam k umiestneniu a hlavne, ze ste to v zdravi dosli..., Tomike, dal pekne umiestnenie oko si nenatrhol tentokrat?
ja som bol vcera jak na klincoch, ze som nesiel s vami, ale zas z tych vasich reakcii a casov, si myslim, ze vzhladom na zdravotny stav som spravil dobre...
cize skuste zadefinovat podmienky uspechu vcera? (okrem techniky jazdy)
mal si ist, mna tiez vcera rano bolelo hrdlo a dnes som zdravy. klin sa klinom vybija. 2.5 hod na trati a dalsie dve hodiny v mraze cakania na tombolu ma vyliecili
uhm, mozno mas pravdu. mne je dnes rovnako ako vcera, ale hlavne mi hrozne chyba bike a potrebujem sa uz poriadne vyblaznit..., vcera bola sanca, ale fakt neviem ci by mi to pomohlo...
no mozno aj dievcina dopadla takto podla foto usudzujem, ze clovek si minimalne namocil ruky do toho ladove potoka hned na zaciatku...takze aj ten asi zhodil rukavice
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty si si nacal to koleno? Parkovali sme vedla seba
A k maratonu, mne sa pacilo, byt menej snehu je to o uplne niecom inom, ale aj toto je skusenost. No a ked sme v ciely zistili ze clen fora bude na bedni tak uz len stacilo vyhrat v tombole ten giant
vsetci co ste to dnes presli ... mate moj obdiv
Dobrá foto - čím fotíš, pochvál sa
Dano, to bola križovatka pri Malom -Slavíne, kde sa malo ísť doprava mierne z kopca lesnou cestou, ktorá sa po cca 100m napojila na cestu do Marianky? Ak áno, tak keď som tade šiel ja, tak tam bol regulovčík a ukazoval správny smer.
hej to som ja
dupaci nemali velmi kde dupat bolo treba velmi nevymyslat a drzat sa idealnej stopy o sirke 10cm a kazde vybocenie znamenalo spomalenie alebo pad. Cize dobra technika jazdy a taktika rozhodovala
lahko sa to povie, ale tazsie urobi, hlavne ked ta trat bola rozryta, zmrznuta a tie snezne skutre tomu moc nepomohli
tolko padov z nicoho na rovnom terene ako na tomto maratone som este nevidel
SPD boli podla mna skor na ostaru ako pomahali
Ja som pretekarske ambicie nemal, ale prekvapila ma vysoka miera zbytocnej sutazivosti niektorych kolegov-bikerov v prvej casti trate, pod chvilou niekto krical "zlava! sprava!" len aby mohol o par metrov hodit drzku do snehu. sranda
Celkovo - zabava a dobra skusenost, ale aj vela zbytocneho trapenia a tlacenia.
Natrenovane tu clovek velmi nevyuzil, ale ukazalo sa kto ma aku techniku jazdy a popripade vhodny bajk a pneu do takehoto terenu,
preto take premiesane poradie, ked sa dopredu dostali ludia ktory tam normalne nebyvaju na inych maratonoch...
blahozelam k umiestneniu a hlavne, ze ste to v zdravi dosli..., Tomike, dal pekne umiestnenie
ja som bol vcera jak na klincoch, ze som nesiel s vami, ale zas z tych vasich reakcii a casov, si myslim, ze vzhladom na zdravotny stav som spravil dobre...
cize skuste zadefinovat podmienky uspechu vcera? (okrem techniky jazdy)
kolko padov si dal?
http://*****saweb.google.cz/janosfilip/1ZIMNYMARATON2009ByFILIPJNO#