1: trojkolka
2: Jippy s pomocnými kolieskami
3: Eska skladačka
4: Soby 20
5: RMX
6: Favorit Špecial pologaluska
7: Kelys Comp 6500
8: Author Mystick Shock
9: Merida Dakar
a súčastný Trek 4400 disc
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
- potom oranžová Tatra, 4-krát za jej existencie som si ju premaloval vždy inou farbou
1-3 nejaké detské, vždy podedené po niekom z rodiny
4 BMX na ten rád spomínam, ešte ho mám v pivnici, na ňom som mal aj prvý tachometer 5 prvý MTB nejaký Falcon, po roku ukradnutý z pivnice
6 MTB Alpina, ešte ho mám ale nejazdím. Je to dobre ťažký tank.
7 Author Kinetic, môj prvý kúpený za vlastné bubáky
8 Author Vision - terajší bike, vek 4 roky
9 do rodiny pripudne tento marec cesťáčik Kellys IRC 5.9
2. bordovy bike s pomocnymi a neskor bez pomocnych koliesok, iba o par cm. vyssi ako trojkolka, ale dali sa hustit pneumatiky teda prve zazitky offroad
3. zeleny sliapaci traktor bez vlecky, iba jedna rychlost, ale miesto riadidiel otacaci volant, stale pojazdny
4. modry pionier zdedeny po mame
5. fialovometalízová BMX
6. po zdevastovaní BMX a prosíkaní o horský na základnej cca rok na babkinej Liberte
7. prvý horský Dumount sivý, dodnes mám odložený a zakonzervovaný rám
8. cerveno-cierny Scott MX 40 (teraz uz viem, ze u mna velka chyba i ked ram je pekny, ale iba ram) - prvy bike za vlastne chechtaky
Modrá šlapacia "motorka"
BMX, farbu nepamätám
Skladací bicykel (prvý raz radenie)
Favorit (doteraz na chate používaný)
Admiral quartz (modro-žlôto-červeno-fialový, na ňom som nabehal pekne veľa)
teraz Scott yz3 z r. 2006, pomaličky rozmýšľam o novom, ma'už cez 10 000 km
-Zeleny bike JOKO.. niekde som nabural.. a odvtedy mi kovove blatniky tak rincali ze az
-Tescobike Newcomb... pevny ram jak svina... vidlica mala dobru 0,5 cm volu v hlavovej rurke.. potom som ho vyhodil po suciastkach do kosa. Za 2 minuty som sa pozrel z okna a cigaani uz si skladaju bike
-Momentalne CTM
-A buducnost dufam bude ku mne milsia
- modý bike odhadujem tak 20"
- BMX zelená metalíza asi 24"
- zelený JOKO 26" (výbava Sis)
- žltý Olpran čo teraz mám 26" (výbava alivio)
- dúfam, že to bude to čo chcem!
to si odkukal z plota na Sturovej ulici v KE? je to tam uz peknych par rokov napisane
1. Prvý bicyklík taká malá oceľová jednoduchosť s veľmi peknými nálepkami a aj prvý
kontakt s lesným terénom=zlomená vidlička..
2. V 7-mich nový,s väčšími kolesami,prestriekaný na jemnú bledomodrú farbu, s riaditkami ako harlejka, aj som sedával viac na zadnom blatníku ako sa sedle..(stuhy na gripoch) ukradli mi ho
3. V 10-tich..zlaté roky..BMX 20. Odkúpený,prestriekaný na tmavo striebro..škola jazdy aj pádov..nezničitelný stroj,..
4. V 14-tich..Eska, 3 prevodník, vlastne matkin, prvý rozvoj sily a výkonnosti
5. 1997 Predaný BMX,za rovnakú cenu kupený Favorit myslím F27, výbava originál Favorit,v modrej farbe, vzdadu klasika 5-kolečko. Napriek zdevastovanému stavu veľa najazdené..
6. 2002 odkúpený od brata ďalší Favorit len novší model, 7 kazeta, lepšie kolesá, upevnený cit k cyklistike a k jazdeniu.po ozaj nepríjemnom páde vo veľkej rýchlosti bez zranenia už vždy s prilbou..Teraz má pevnejšia kolesá,rovné riaditka,dobré s partiou k vode
7. 2004 Cesťák Kellys GR 8300 komplet na Ultegre.Životná láska.Veľakrát modifikovaný k lepšiemu. V súčasnosti už predaný..
8. 2005 .MTB Autor Sector,výbava Sram,vidla ZOOM,RST Gila,prvé MTB maratóny..Červeno biely
9. 2007..Cannondale F5, Sram 7-0,RockShox Reba U-Turn,mechanické kotúčovky.Čierny
10. 2009 vybratý cesťák Cannondale Six13, Campangnolo Centaur-Chorus,kolá Fullcrum.Hnedý
11. 2009..možno Cannondale Taurine..