no co še stalo že si vytiahol HT a nejazdíš na fulle. Trebalo oprašic ne Zajtra sa tešim na ten výjazdík.trochu odreagovania od učena bo mi začina praskac doma
Jonsak co še stalo?Stalo še to že fula budem rozoberat a montovat nove brzdy/FORMULY/Lebo je špinavy jak čort,blato ešte z mdnuleho roka,a dnes asi z vyjazdu nič lebo o program už mam "postarano ":( Rodinne zaležitosti ,aj tak vonku sneži ,samy lad a na tom čerstvy sneh šMyk semM šMyk tam
Škoda že dnes bolo tak škaredo fukal vietor a pekne snežilo zase som sa celý deň učil a nič ja už som rano znal že si nevolal že sa dnes nepôjde. Škoda že nebolo take počasie jak v sobotu no nevadí niekedy jindy pozdravujem všetkých
Na biku v pohode stretol som tam aj autom vsadepritomnych poliakov, da sa zist aj do Brezovca, raz sa mi podarilo zist aj do doliny medzi Brezovcom a Volovou a tam cesta uplne konci, na Ulic som uz isiel z Uble so synom aj cez Kertenovatec a Hrabiny na štatnu hranicu a potom kusok po nej na Vysoký Vrch a dole do Uliča už po ceste.
ešte k nexistujucej ceste:
cesta sa mala stavat, uz aj bola vyznacena v terene, isla od Uble ponad Brezovec k vysokemu vrchu kde sa napajala na cestu z Ulica. V nejakych dokumentoch PSK som cital ze sa s nou pocita v buducnosti...
ešte k nexistujucej ceste:
cesta sa mala stavat, uz aj bola vyznacena v terene, isla od Uble ponad Brezovec k vysokemu vrchu kde sa napajala na cestu z Ulica. V nejakych dokumentoch PSK som cital ze sa s nou pocita v buducnosti...
Tak nejak bola tusim zakresena aj v nejakej starsej automape, kde inicitivne zakreslili to, co este realne neexistovalo - vychadzala z Uble. Jej vystavba suvisela tusim s vystavbou nadrze Starina, aby sa nejazdilo okolo zdroja pivnej vody. V useku od Uble to asi malo byt uplne nove cez les.
Teraz je to asi lepsie cez Rusku Volovu http://motoride.sk/?ID=659
Kde je ta nadrz s pltnikom? Hod sem pls. link z google maps.
A este jedna otazka miestnym znalcom: Da sa prejst autom legalne z Humenne cez Porubku na Vinne? Tusim som v Humennom videl nejaku smerovu tabulu na Vinne, ale nestihol som vyskusat.
Cesta od Vinneho do Porubky smer HE alebo naopak je prejazdna na bicykli alebo peši,od Vinneho jazera na Pirnagov vrch je super stupaničko NADHERA ,naopak od Porubky to ma tiež svoje čaro ako každy jeden kopec"KARPAL"tak dajak tomu vravia Spišiaci Velmi sa mi tie ich pomenovania pačia a v ich podani zvlašt Som rad že som mal tu čest sa s nimi zoznamit a aspon trošku ich spoznat a travit s nimi čas na biku Je to skvela partia dobrych a veselych ludi .Pokial viem tak motorovym vozidlam je tam zakaz!!! Vjazd len na povolenku.Na vlastne riziko je to tiež prejazdne,no radi tam stopuju pokutovači A je tam dost úzka asfaltka tak akurat na jedno auto,dva oproti sebe a už je problem ako še vymerkovac
Trasu Vinne Porubka Ptičie Kamienka Jovsa som na biku presiel pred dvomi rokmi. Je tam zakaz vjazdu motorovymi vozidlami, ale veselo sa tam premavali auta. Cela trasa je v Cykloturistickej mape uvedena, ale je zaujimave ze je ilegalna pretoze usek Kamienka - Jovsa prechadza vojenskym pasmom a tam je vstup zakazany tak kto sa ma v tom vyznat.
Trasu Vinne Porubka Ptičie Kamienka Jovsa som na biku presiel pred dvomi rokmi. Je tam zakaz vjazdu motorovymi vozidlami, ale veselo sa tam premavali auta. Cela trasa je v Cykloturistickej mape uvedena, ale je zaujimave ze je ilegalna pretoze usek Kamienka - Jovsa prechadza vojenskym pasmom a tam je vstup zakazany tak kto sa ma v tom vyznat.
Dodu maš pravdu je to tak,všade zakazy nakoniec sme aj tak natom bity len my cyklisti .Vyznaju sa v tom tak akurat len tí čo to vymysleli.Každy ma svoju pravdu a rob co chceš
Btw. je tu niekto z Humenneho? Pokial ma pamat neklame tak v roku 2005 niekde v Humennom som videl velku smerovu navest na Vinne (oficialne dopravne znacenie). Pamatam si na to preto, lebo som isiel autom od Zemplinskej Siravy do Humenneho a nepoznal som to, tak som isiel radsej dokola. Ale v Humennom ma potom zaujala ta znacka, tak som si myslel, ze sa da prejst. Vymyslam si?
Luho ako tak pozeram tak Ty sa tu u nas na dalekom vychode pekne vyznaš a maš to tu aj pekne prejazdene Velmi ma to teši Však no uznaj ,že je tu čo bikovat.Len keby človek mal tolko času a volna...Ani my to tu ešte nemame celkom prebikovane,vždy objavime niečo nove čo sa da jazdit...
No ked som tam vyrastol a mam tam rodinu, tak sa to aj patri, myslim ze aj Teba som uz par krat videl ... z auta
A kde presnejšie si to vyrastal a kde byva tvoja rodina,možno ich aj poznám? Je to dost možne že si ma videl,lebo dost často sa potulujem po okolí na bicykly. :lol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asfalt z Ulica konci uprostred lesa to mam praxou overene
Na biku v pohode stretol som tam aj autom vsadepritomnych poliakov, da sa zist aj do Brezovca, raz sa mi podarilo zist aj do doliny medzi Brezovcom a Volovou a tam cesta uplne konci, na Ulic som uz isiel z Uble so synom aj cez Kertenovatec a Hrabiny na štatnu hranicu a potom kusok po nej na Vysoký Vrch a dole do Uliča už po ceste.
Tak nejak bola tusim zakresena aj v nejakej starsej automape, kde inicitivne zakreslili to, co este realne neexistovalo - vychadzala z Uble. Jej vystavba suvisela tusim s vystavbou nadrze Starina, aby sa nejazdilo okolo zdroja pivnej vody. V useku od Uble to asi malo byt uplne nove cez les.
Teraz je to asi lepsie cez Rusku Volovu
A tu snivaju dokonca aj o ceste cez Ruske sedlo
http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/clanok.php3?sub=13.7.2000/11544&title=ZVEDAV%C9%20OT%C1ZKY%0D%0A
Kde je ta nadrz s pltnikom? Hod sem pls. link z google maps.
A este jedna otazka miestnym znalcom: Da sa prejst autom legalne z Humenne cez Porubku na Vinne? Tusim som v Humennom videl nejaku smerovu tabulu na Vinne, ale nestihol som vyskusat.
Dodu maš pravdu je to tak,všade zakazy nakoniec sme aj tak natom bity len my cyklisti
http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/clanok.php3?sub=10.6.2006/2556Z
Ale cestou sa na autach jazdi:
http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/clanok.php3?sub=12.6.2007/2935Z
Btw. je tu niekto z Humenneho? Pokial ma pamat neklame tak v roku 2005 niekde v Humennom som videl velku smerovu navest na Vinne (oficialne dopravne znacenie). Pamatam si na to preto, lebo som isiel autom od Zemplinskej Siravy do Humenneho a nepoznal som to, tak som isiel radsej dokola. Ale v Humennom ma potom zaujala ta znacka, tak som si myslel, ze sa da prejst. Vymyslam si?
no pltnika som kedysi robil aj na bikovacke v Slovenskom Raji, aj ked existuje pekna fotka ale ju nemam, tato je vsak od lesnickej chaty nad Novou Sedlicou http://www.wikimapia.org/#lat=49.0835781&lon=22.4615693&z=16&l=0&m=a
A kde presnejšie si to vyrastal a kde byva tvoja rodina,možno ich aj poznám? Je to dost možne že si ma videl,lebo dost často sa potulujem po okolí na bicykly.